- 2 Mart 2015
- 2.801
- 2.688
- 108
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #23.821
Bizim de küvetimiz yok bi daha ev alırsam jakuzili alacamburasi daha sicak gitmeyelim biz biyere bence :) kizzz kuvet olsa gircem cikmicam kucucuk dusakabin yapmislar pehh hic zevk yok muteahhitlerde hicccc:)
bendeee banyoda kcuk cikarip buyugunude takamam artik kisnet baska eveBizim de küvetimiz yok bi daha ev alırsam jakuzili alacam
Müteahhitler zevksiz anam kendi evleri de öyle.burasi daha sicak gitmeyelim biz biyere bence :) kizzz kuvet olsa gircem cikmicam kucucuk dusakabin yapmislar pehh hic zevk yok muteahhitlerde hicccc:)
Hadi kızıştır ortalığı biz bu çeneyle bastırırız onlarıGidip aralık annelerine diyim ocak anneleri dedikodunuzu yapıyolar diye
evetMüteahhitler zevksiz anam kendi evleri de öyle.
yeni mi başladı? Benim reflüm var ilk aydan beri gaviskon talcid rennie arkadaş olduk.Aayyy bu ne mide yanmasi arkadass sizde bisey var mi??? Rennie iciyorum mecburr
sen tek onlar hepsiHadi kızıştır ortalığı biz bu çeneyle bastırırız onları
Ayy kiyamam yaa.Teknolojiye bak.Allah kimseye evlat aratmasinAnnelik işte naparsın. Sıralarını bekliyo bebişlerim
Kizzz üşütecen kukuyu yapma oyleYaw sen ne aşısı oldun da ılık su deyip duruyon sabahtan beri. Bu havada ne ılığı ben küveti dolduruyom içinede buzları atıp yatıyom ANCA ferahlıyo gö...
Selam naptınız nasıl geçti detaylı bugün ....smdi hareketini hissettim
insallah canım saat 10da bekliyoruz. ama bugun dokunsalar aglicak gbiyim esim hic yuzun gulmuo dio cok gerildim heryecanlandm Allah im insallah hepimixin yavrusu sagliklidir
İyiymişş gözünüzz aydın:)))darısı başımızaaa inşallahteyzelerimiz biz ayrintili ultrasondan ciktik cok sukur oglusum iyi anormal bir durum yok. insallah hepimiz hayirli guzel haberlerle geliriz
Benimde koca ayak oldum çaktırmadan özellikle syak bilrklerim çok şişti ne yapmalı geçsin diyeKızlar deli gibi ayaklarım şişti şok oldum görünce :S
Biz az kişiyiz ya bence yoksa 10bin olurduk bu çeneyleKızlar aralık annelerini ben de okuyorum arada ama onlar 3800 lerde ☺
cok şükür iyiydi gordum oglusumu yine. insallah hepimiz saglikli haberlerini aliriz sagliklada kucagimiza alalim insallah. benimde ayaklarm sisio sabahlari yaa babetler olmuo en bol rahat babetim bile sikio ayaklarimi. nedir caresiİyiymişş gözünüzz aydın:)))darısı başımızaaa inşallah
alla alla benim okuduğum 85.sayfadaydi gecen hafta farkli aralik annelerimi var acabaKızlar aralık annelerini ben de okuyorum arada ama onlar 3800 lerde ☺
Aynen ben de aynı durumdayım hormon artı progestan iğneler bir de kanama olunca pruloton depo yu bastılar.vitamin o bu derken normalde belki 3 kilo alacakken. Suan 5,5 kilo almışım,gidiyorum.. İnşallah 12 yi gemez doğuma kadar.bize hormonu bastılar da bastılarbelki ondan erkenden başladı bu durumlar bilmiom ki :)
Benimde koca ayak oldum çaktırmadan özellikle syak bilrklerim çok şişti ne yapmalı geçsin diye
Anam yanıyom yaw basıyo beni sıcaklar elimde olsa buzdolabının içine girecemKizzz üşütecen kukuyu yapma oyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?