2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

haklısın canım ama çalışırken zor oluyor gerçi sağlıklı olsunda önemli değil :)
Bende çalışıyorum şimdi evde olup yatmak için neler vermezdim. Gerçi benim çok zorlanmaları olmadı başından beri rahat geçiyor baskalim böyle giderse iyi. Bazı arkadaşların daha zor geçiyor ama öyle böyle geçecek bende gün sayıyorum. Bebiler çok guzelde su hamilelik beni bunaltiyo. Sizde de oluyor mu bilmiyorum ama sanki bedenim benim değil de sanki başka bir insanım. Böyle kendimi engellenmiş kısıtlanmış hissefiyorum. Ben bide özgürlüğüme duskundum şimdi böyle sanki birileri beni tutuyor her yetimden gibi. Garip ama bende öyle bilmem herkes böyle engellenmiş hissefiyormu bazen diyorum su tavuklar bizden sansli kısa surede yumurtluyorlar

ay baksınlar ya bu haldede aldatamayız ya hamile olmasak neyseee

benimki çok komik gögüslerim büyüdü karnım hiç yok nerdeyse diyorki çok ilgi çekiyorsun. normalde hiç giydiğime birley demez beğenmezse olmamış der sadece şuan sürekli iş kıyafetlerime bile karışıyor spor olmasına rağmen çok seksi duruyor her şey diyor hamile kadınım baksalar şimdi mi bakarlar diyorum bir tek sen biliyorsun diyor kimse anlamıyor diyor :) güler misin ağlar mısın bellli değil :)

evet canım bende de aynı duygu var kısıtlı her şeyimiz, hareket zaten rahat edemiyoruz,gece uykusu bazen olmuyor kasık ağrıları falan gerçi çok şükür allahımıza evlat hasreti çekenler var biz çok şükür inşaallah çekmicez ama işte kısıtlanınca da sıkılıyoruz :))

Tabi canım elbette güzel bir durum bide olmasa napardik ama insan bazen coook bunaltiyo sanırım bu sıcakların etkisi büyük ateş iki katına çıktı. Normalde koşmayı sevmem ama deli gibi koşmak hafif olmak istiyorum şimdi aşk gibi bir şey işte gonullu tutsaklık

güzel laftı "gönüllü tutsaklık" :)) aynen sıcaklar zaten varya ayrı bir dert kesinlikle hatta tek başına bile yetiyor,biz birde en üst kattayız fenalık geçiriyorum, eşime yaklaşma bana sakın diyorum sürekli sıcak yüzünden :)

Çok iyi ya. İş göğüslerde bitiyo o zaman :)

Aynen yaa sorma dokümanı vururum modundayim sicaklardan biri fokunsa sanki orda yangın çıkacak neyse herhalde su sıcaklar geçerse biraz rahatlariz. Annelik böyle bir şeymiş demekki daha öğrenecez bakalım. Doğumdan sonra başka bir gönüllü tutsaklık boyutuna girecez ve omur boyu azad edilmemeyi dileyecez. Bu nasıl bir döngü doğa varligini n devamı için bedenimi kullanıyor neyse ben bir klasik müzik aciyimda bebisime dinlesin beni hiiic azad etmesin

aynen canım bebişin keyfi gelsin müzikle :))

ben tetenoz için gittim ama 20+ da yapıyorlarmış hatta 22 de gel dedi ben 5 yıl önce 2 doz vurulmuştum zaten... 20 öncesi düşük tehlikesi olur falan dediler

Kızlar ben geldim, bebiş çok iyidi, hareketliydi :)
299 gram olmuş. Gitmisken 20. hafta ultrasonu da yapıldı, her şey yolunda. Magnezyum hapı verdi ek olarak sadece.
Ellerini, ayaklarını, göbeğini falan hepsini tek tek gösterdi coo güzeldi.
15 eylülde de radyoloji de doppler ultrason olacak.

MaşAllah canım benim sağlıklı olması... Başka ne ilacı kullanıyorsun ki?

İyi gözün aydin masalları var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…