- 29 Nisan 2010
- 4.289
- 2.805
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #24.081
gozun aydin cnimKızlar ben geldim, bebiş çok iyidi, hareketliydi :)
299 gram olmuş. Gitmisken 20. hafta ultrasonu da yapıldı, her şey yolunda. Magnezyum hapı verdi ek olarak sadece.
Ellerini, ayaklarını, göbeğini falan hepsini tek tek gösterdi coo güzeldi.
15 eylülde de radyoloji de doppler ultrason olacak.
Yok öğrenemedim malesefama pazartesi yine randevum var umudum o zamana inşallah
aaa canım görmedim valla kız yoksa hemen yazardım valla neyin linki :))
eliiffff bi link sordum , hiç sallamıyosun heee
Hayırlı olsun canım inşallah rabbim tamamına erdirsin büyük kızıma hamileyken aynı topikte yazısmıstık aralıkta ikiz kızlarım oldu benimde 3 tane cadım oldu yani rabbim gönlüne göre versinherkese çok teşekkür ederim
canım eğer ki sen veya babası zayıf tip iseniz çocuğunuz belki zayıf olacaktır. eğer problem edecek bişe olsa doktorun söylerdi mutlaka. bişe dedi mi? bana normal geldi deDoktordan geliyorum. 21 cm, 300 gr olmus oglum. 16+6 iken de 15 cm 157 gr.di.
Evde biraz arastirinca farkettim boyuyla kilosu uyusmuyo sanki. Sizde nasildi bu haftalarda boy kilo uyumu?
Boyu mu uzun kilosu mu az anlamadim. Besleyemiyorum zaten istah sifir
pozitif çıktı ne demek canım? kötü birşey mi yaniarkadaşlar merhaba çoktandır giremiyorum
benim 3 lü taramada trisomi 18 poziif çıktı
perinatolojiye sevk etti zeynep kamil ama malesef 31 ağustostan önce randevu yok
bugün devlete gidip tekrar 3 lü test için kan verdim sonuç 15 gün sonra çıkıcak
ve koskoca gebzede bi ayrıtılı ultrason bulamadık
yarın izmit medikale gidiyorum.eray beye giden varmı aranızda
evet canım yani down sendromlu değil ama kromozomla ilgili bir sıkıntı varpozitif çıktı ne demek canım? kötü birşey mi yani
Doktordan geliyorum. 21 cm, 300 gr olmus oglum. 16+6 iken de 15 cm 157 gr.di.
Evde biraz arastirinca farkettim boyuyla kilosu uyusmuyo sanki. Sizde nasildi bu haftalarda boy kilo uyumu?
bebek anneyi sömürür derler zaten. endişelenmeyin. doktor birşey demediyse herşey normaldir.Doktordan geliyorum. 21 cm, 300 gr olmus oglum. 16+6 iken de 15 cm 157 gr.di.
benim kardeşimde 12 ocak ve tübitaktn ödül aldı okul birincisiabim 15 ocak doğumlu, hep okuduğu okullarda derecesi vardı, tübitakdan ödülleri vardı, şu anda genel cerrah :)
yani annemler onunla baya gururlandı :)
hayırlı olsun canımmerhaba annişler bizde bugun kontrole gittik bi oğluşum olucanı öğrendim çok mutluyum :)
canımm yeri nerde buranın??
canım şimdi inceledim gördüm yorumunu bak şöyle bir konu var mesela http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/sapik-adammmmmm.849660/#post-42243135 bunlar bdv'de, orayıda takip et bence hem insan şükrediyor ne dertler var canım
Nişantaşı ve Bağdat Caddesi'nde var canım..
sımdı ınternetten baktım yerıne canım orda sadece haftaıcı yazıyo hamıle yogası ıcın ,fıyatı ıyıymıs ama, sen gıtmeyı dusunuomusun?
Canım bana gelen mailde yazıyor ama sen düşünüyorsan ara sor istersen, ben Bağdat Caddesi'ndekine gitmeyi düşünüyorum, sen Nişantaşı'na mı bakıyosun?
Ne gelirse Allahtan canım inşallah Alşahın bir mucizesiyle sağlıklı dünyaya gelir bebişin aminevet canım yani down sendromlu değil ama kromozomla ilgili bir sıkıntı var
bunun için ayrıntılı ultrasondan daha net görünür fiziksel bir anomalisi varsa
işte ayrıntılı bulamadım buralarda malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?