2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

gozun aydin cnim

Doktordan geliyorum. 21 cm, 300 gr olmus oglum. 16+6 iken de 15 cm 157 gr.di.
Evde biraz arastirinca farkettim boyuyla kilosu uyusmuyo sanki. Sizde nasildi bu haftalarda boy kilo uyumu?
Boyu mu uzun kilosu mu az anlamadim. Besleyemiyorum zaten istah sifir

arkadaşlar merhaba çoktandır giremiyorum
benim 3 lü taramada trisomi 18 poziif çıktı
perinatolojiye sevk etti zeynep kamil ama malesef 31 ağustostan önce randevu yok
bugün devlete gidip tekrar 3 lü test için kan verdim sonuç 15 gün sonra çıkıcak
ve koskoca gebzede bi ayrıtılı ultrason bulamadık
yarın izmit medikale gidiyorum.eray beye giden varmı aranızda

canım eğer ki sen veya babası zayıf tip iseniz çocuğunuz belki zayıf olacaktır. eğer problem edecek bişe olsa doktorun söylerdi mutlaka. bişe dedi mi? bana normal geldi de

pozitif çıktı ne demek canım? kötü birşey mi yani

bebek anneyi sömürür derler zaten. endişelenmeyin. doktor birşey demediyse herşey normaldir.
bende 14 haftalıktan 90 gr demişti de normal mi diye sormuştum. gülerek normal tabi, 14 haftalık bebek zaten demişti.
ben hiç boyunu bilmiyorum mesela. dedi ama unuttum. anası da babası da boydan hallice zaten. uzun olursa dedeye çeker İnşaallah diyorum. :)

sımdı ınternetten baktım yerıne canım orda sadece haftaıcı yazıyo hamıle yogası ıcın ,fıyatı ıyıymıs ama, sen gıtmeyı dusunuomusun?

Canım bana gelen mailde yazıyor ama sen düşünüyorsan ara sor istersen, ben Bağdat Caddesi'ndekine gitmeyi düşünüyorum, sen Nişantaşı'na mı bakıyosun?

Canım bana gelen mailde yazıyor ama sen düşünüyorsan ara sor istersen, ben Bağdat Caddesi'ndekine gitmeyi düşünüyorum, sen Nişantaşı'na mı bakıyosun?

aynen canım nısantası daha uygun bana , ama ondan önce bikaç yer daha arastırıcam , burasıda aklımda bulunsun, en azından haftada 1 kere bıle olsa yogaya gıtmek ıstıyorum , artık kılo almaya basladıgımız zamanlar , bug sabah tartıldım toplamda 4.5 kılo almısım

evet canım yani down sendromlu değil ama kromozomla ilgili bir sıkıntı var
bunun için ayrıntılı ultrasondan daha net görünür fiziksel bir anomalisi varsa
işte ayrıntılı bulamadım buralarda malesef
Ne gelirse Allahtan canım inşallah Alşahın bir mucizesiyle sağlıklı dünyaya gelir bebişin amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…