- 6 Nisan 2015
- 167
- 123
- 103
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #24.061
Masallahı varİyi gözün aydin masalları var
Ben bugun oldum 20. Haftadayim cogu kisidende 20. Haftada olundugunu duydum hatta gec gitme vurmazlar dediler anlamadm doktor niye oyle soylemis 4 hafta sonrada 2. Dozu vurulucamben tetenoz için gittim ama 20+ da yapıyorlarmış hatta 22 de gel dedi ben 5 yıl önce 2 doz vurulmuştum zaten... 20 öncesi düşük tehlikesi olur falan dediler
benimde öyle oluyor. eskiden olmuyordu ama. şimdi ise akşamları rahatım ama :)Kızlar ben sabahları karnım kaskati uyaniyorum..sizin de öyle oluyor mu?bebeğim sanırım tek bi yere toplaniyor
Teşekkür ederim canım, aynen sağlıklı olsun da.MaşAllah canım benim sağlıklı olması... Başka ne ilacı kullanıyorsun ki?
Allah yardımcınız olsun cnm Allahım korusun herkesle birlikte sizi deIyi olmaya calisiyorum canim bugunumze şükür...
Icimi rahatlattin yaa onemli diyolar cevremde hamile olanlar hep yaptirmis hic yaptirmayan yok ama benimde suan icin disari cikma sansim yok.Sanirim sansim oldugunda da haftasi gecicek
çok sevindim cnm maşallah bebişe :) doppler ultrason dediğin ayrıntılı organ taraması mı oluyorKızlar ben geldim, bebiş çok iyidi, hareketliydi :)
299 gram olmuş. Gitmisken 20. hafta ultrasonu da yapıldı, her şey yolunda. Magnezyum hapı verdi ek olarak sadece.
Ellerini, ayaklarını, göbeğini falan hepsini tek tek gösterdi coo güzeldi.
15 eylülde de radyoloji de doppler ultrason olacak.
Teşekkür ederim canım, aynen sağlıklı olsun da.
Decavit, 2 güne bir demir hapı. Balık yağı bir de bu okdu6[/QUOTE
demir hapi hangisini kullaniyosjn iki gune bir
şimdi hesapladım da hemşire de beni 20+ da çağırmış.ben tetenoz için gittim ama 20+ da yapıyorlarmış hatta 22 de gel dedi ben 5 yıl önce 2 doz vurulmuştum zaten... 20 öncesi düşük tehlikesi olur falan dediler
Aminn aminn... anladım canım bende sadece decavit kullanıyorum... Ahhh bende miniğimi doğum günümde görmeye gideyim bir dahaki sefere :)Teşekkür ederim canım, aynen sağlıklı olsun da.
Decavit, 2 güne bir demir hapı. Balık yağı bir de bu okdu6
Normal doğum düşünen ve İstanbul'da yaşayan arkadaşlar, İstanbul Doğum Akademisi'nden Keşkesiz Doğum ve Hamilelikle ilgili diğer eğitimler için bilgi aldım, ilgilenen varsa aşağıda gönderiyorum..
Yalnız şimdiden söyliyim, fiyatlar oldukça tuzlu
Keşkesiz Doğum
Doğuma Fiziksel Hazırlık - Zihinsel Destek
Keşkesiz Doğum bir teknik değil, bir doğum felsefesidir.
Keşkesiz Doğum Hazırlık ve Destek Programı sizi fiziksel ve zihinsel olarak normal ve sağlıklı bir doğuma hazırlar.
Ekibimizin hazırladığı eğitim yeterli doğum bilgileri, nefes ve gevşeme çalışmaları yanında Lamaze, Aktif Doğum ve HypnoBirthing®felsefeleri ışığında ülkemiz gerçekleri içinde İstanbul Doğum Akademisi’ne özgün hazırlanmış doğuma hazırlık programını içermektedir. Program sadece doğuma hazırlık değil aynı zamanda da anne ve babalığa geçiş yolunda kişisel gelişim niteliğindedir. Program detaylarını sitemizde bulabilirsiniz.
Baba adayları için de son derece önemli olan bu ana programa eşli katılımı tavsiye ediyoruz.
Program içeriği için tıklayınız…
KEŞKESİZ DOĞUMA HAZIRLIK VE NEFES ÇALIŞMALARI PROGRAMI:
12-13 Eylül 2015 - Hafta sonu
Gün ve Saatler: Cumartesi-Pazar günleri (her iki gün) 10:00 / 19:00 saatlerinde anne ve/veya baba adaylarının katılımı ile yapılacaktır.
Kurs ücreti: Tek kişi 590 TL + %18 KDV , çift kişi 1060 TL+%18 Kdv
Erken ödeme indirimi: %15 indirim ile Tek Kişi 495 TL + %18 KDV= 584 TL, Eşli katılım 880 TL+ %18 KDV=1038 TL (15 gün öncesine kadar olan tüm kayıtlarda geçerlidir)
Kesin Kayıt, 200 TL+%18 KDV=236 TL ön kayıt ücretinin yatırılmasından sonra yapılacaktır. Kalan ödeme kurs günü burada yapılabilir.
Hediyeler: Kursa katılanlara kurs kitapçığı-hamile egzersiz ve derin gevşeme CD/DVD-rozet
*Özel ya da iş nedeniyle bizim belirlediğimiz tarihlerdeki eğitimlere katılamayan ailelere özel ders imkanı sunmaktayız. Kurumumuzda ya da evinizde alabileceğiniz bu dersler tek günlük ya da iki yarım gün şeklinde yapılmaktadır.
Özel ders bana daha uygun diyorsanız bizimle iletişime geçebilirsiniz.
HYPNOBIRTHING® EĞİTİMİ
HypnoBirthing doğal doğum felsefelerini benimseyerek, sizleri kendi kendine hipnoz ve gevşeme teknikleri vasıtasıyla mutlu ve rahat bir doğuma hazırlıyor. Annelerin kolay, mutlu ve daha rahat bir doğum yaşamaları için annelik içgüdülerini ortaya çıkarılması bu tekniğin temelinde yer alıyor.
Ailelerle bireysel seans şeklinde çalışılacaktır.
Kurs saatleri: Hafta içi 2.5 saatlik 5 ayrı günde yapılacaktır.
Özel çift eğitimi:2.5 saatlik 5 ayrı seans şeklinde olacaktır. Tek seans ücreti 350 TL+%18 KDV
Hediyeler: HypnoBirthing Kitabı,meditasyon ve egzersiz CD, Olumlamalar CD ücretsiz verilecektir. Birçok uygulama metni kurs sırasında verilecektir.
HypnoBirthing Mongan Yöntemi kitabını satın almak için tıklayınız…
YOGA VE PİLATES PROGRAMI
Yoga derslerine giren eğitmenlerimiz profesyonel eğitimlerinin yanında mutlaka Doğuma Hazırlık Kurslarımıza katılmış kişilerden oluşmaktadır. Doğumu ve doğumda yaşayacaklarınızı bilen bilinçli eğitmenler tarafından yürütülen bu çalışmalar çok daha güvenli ve sağlıklı olmaktadır. Eğitmenlerimiz doğum yolunda ihtiyaçlarınızı bilirler ve bu ihtiyaçlara göre sizleri yönlendirirler. Çalışmalar sayesinde sadece fiziksel değil aynı zamanda zihinsel hazırlık almanız da sağlanır. Kullanılan nefes ve imgeleme teknikleri doğuma hazırlık eğitimi ile paralellik içindedir.
Katılımı düşünürseniz gelirken yanınızda rahat bir kıyafet getirmeyi unutmayın.Onun dışında getirmeniz gereken bir şey yok.Dersi çıplak ayakla yapıyoruz.
Hamile Yogası, Ders saatleri: Salı-Cumartesi: 11:30/12:30 Çarşamba:19.00-20.00
Katılım ücreti: Tek katılım 60 TL / Kredi kartı:65
4 derslik paket 200 TL / Kredi kartı :216
10 derslik paket 400 TL / Kredi kartı: 432
Yoga ve Pilates Özel Ders: Tek ders 150 TL, 10 derslik paket 1200 TL dir.
Gebeliğin 15. Haftasından sonra katılabilirsiniz.
( Lütfen gelmeden önce bildiriniz )
BİREBİR DOULA-EBE DESTEĞİ
Doulalık eğitimi alan doğum psikoterapistlerimiz, doğum esnasında rahatlatıcı aromaterapiler ve masajlar kullanmayı öğreniyor. Doulalarımız sizinle ve ailenizle tanışarak, doktorunuzla görüşerek doğum esnasında sizin söyleyemediklerinizi doktorunuza iletir, endişelerinizi ortadan kaldırmaya yardımcı olur ve doğum sürecinde daha rahat ve güvende olmanızı sağlar. İlaç dışı rahatlatıcı tekniklerle doğum dalgalarınızı daha rahat karşılamanızı sağlar. Birebir destek aldığınız bu doğumlarda müdahaleler ve sezaryen oranları çok daha az olacaktır.
DOĞUM PSİKOTERAPİSTİ
Doğum psikoterapisti Keşkesiz Doğum ekiplerinin vazgeçilmez bir üyesidir. Çalışmalar hamilelikte başlar, ailenin diğer üyelerini de kapsar ve doğum boyunca devam eder. Amaç; hamilelik döneminde annelik, anne olmak, aile kurmak, doğum tercihleri konularında kişinin kendi iç dünyasına rehberlik ederek anneye ve ailenin diğer üyelerine de destek vermektir. Tüm doğum psikoterapistlerimiz ana uzmanlıklarının yanında 250 saatlik doğuma hazırlık eğitimi, doula eğitimi ve doğum terapistliği eğitimlerini tamamlayarak size bütünsel bir hizmet sunmaktadırlar.
HAMİLE MASAJI
Hamilelik ve Doğuma Hazırlık Eğitimi almış bir terapistten Hamile Masajı seansı almak ister misiniz?
Hamile Masajı’ nın etkili olduğu alanlar hamileliğin ilerleyen aylarıyla birlikte ortaya çıkan değişimlere paralel olarak kurgulanmıştır.
Kişiye özel olarak uygulanan masaj seansına, 4. Aydan başlayarak hamileliğin son haftalarına kadar rahatlıkla devam edilebilir.
Seansta doğumu hızlandırabilecek, doğum sürecine müdahale edebilecek her türlü manevradan itina ile kaçınıldığı için, düşük riski içermez. (Yine de seanslara başlamadan önce doktorunuza danışmanızı tavsiye ederiz)
Süre: 90 dakika
Tek seans ücreti: 250 TL (nakit)
Randevu için bizi 0 850 333 22 39 numaralı telefondan arayabilir ya da idabagdat@dogumakademisi.com adresine yazabilirsiniz.
.Doğumu ve doğumda yaşayacaklarınıza hakim, bilinçli eğitmenler tarafından, doğum yolundaki ihtiyaçlarınıza göre verilen dersler bu süreci çok daha güvenli ve sağlıklı bir şekilde geçirmenizi sağlıyor. Çalışmalar sayesinde doğuma sadece fiziksel değil aynı zamanda zihinsel olarak da hazırlanıyorsunuz.
Sağlıklı bir hamilelik ve keşkesiz bir doğum dileriz.
Doğum günün yakın zamanda mı, bir kac hafta gecince özlüyor insan :)Aminn aminn... anladım canım bende sadece decavit kullanıyorum... Ahhh bende miniğimi doğum günümde görmeye gideyim bir dahaki sefere :)
Teşekkür ederim canım :)İyi gözün aydin masalları var
Canım en son 8 ağustosta gitmiştim... doğum günüm 5 eylül.. işte bir aylık kontrol dönemi ne denk geliyor :)) Ahhh özlemez mi insan yaaa resimlere bakıp duruyorum:)Doğum günün yakın zamanda mı, bir kac hafta gecince özlüyor insan :)
Teşekkür ederim canım :)
Tesekkur ederimm :) Evet canım o :) Radyoloji bölümü bakıyor sadece, kendi doktorum değil. Ama her hastanede öyle mi bilmiyorumçok sevindim cnm maşallah bebişe :) doppler ultrason dediğin ayrıntılı organ taraması mı oluyor
Az kalmış, 2 hafta hemencecik geçsin :)Canım en son 8 ağustosta gitmiştim... doğum günüm 5 eylül.. işte bir aylık kontrol dönemi ne denk geliyor :)) Ahhh özlemez mi insan yaaa resimlere bakıp duruyorum:)
cok merak etti ozelden sen ona nsj at canum aman burda soyleme valla canim filan cekerse yanarimYok canım erik degil kış meyvelerinden biri
Bence de, eşim de bişey yoktur diyor. Her ağrı içinde doktora gidilmez aslında ama ne bileyim. Haftaya normal kontrolüm var, onu 1 hafta erkene aldık gibi olacak artık mecburen.
evet az kaldı zaten haftaya izne ayrılcam 1 hafta da öyle geçer diyorum.. Kızım olcak inşAllah canım...Az kalmış, 2 hafta hemencecik geçsin :)
Senin bebisin cinsiyeti neydi bu arada?
aynen canım bebişin keyfi gelsin müzikle :))
eliiffff bi link sordum , hiç sallamıyosun heee
Evet çok haklısın, söyleyen kişi ebeydi. Her konuda baya bilgi verdi, iyi biriydi, güven verdi baya ama öyle diyince tedirgin oldum tabi biraz.doktorun tavrı okadar önemlıkı işte böyle zamanlarda ortaya cıkıyor . sen ıcını ferah tut , önemlı bısey yoktur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?