2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ben tetenoz için gittim ama 20+ da yapıyorlarmış hatta 22 de gel dedi ben 5 yıl önce 2 doz vurulmuştum zaten... 20 öncesi düşük tehlikesi olur falan dediler
Ben bugun oldum 20. Haftadayim cogu kisidende 20. Haftada olundugunu duydum hatta gec gitme vurmazlar dediler anlamadm doktor niye oyle soylemis 4 hafta sonrada 2. Dozu vurulucam

Iyi olmaya calisiyorum canim bugunumze şükür...
Icimi rahatlattin yaa onemli diyolar cevremde hamile olanlar hep yaptirmis hic yaptirmayan yok ama benimde suan icin disari cikma sansim yok.Sanirim sansim oldugunda da haftasi gecicek
Allah yardımcınız olsun cnm Allahım korusun herkesle birlikte sizi de

çok sevindim cnm maşallah bebişe :) doppler ultrason dediğin ayrıntılı organ taraması mı oluyor

canımm yeri nerde buranın??

Bence de, eşim de bişey yoktur diyor. Her ağrı içinde doktora gidilmez aslında ama ne bileyim. Haftaya normal kontrolüm var, onu 1 hafta erkene aldık gibi olacak artık mecburen.

doktorun tavrı okadar önemlıkı işte böyle zamanlarda ortaya cıkıyor . sen ıcını ferah tut , önemlı bısey yoktur inşallah

Kızlar benim 20 hafta bitiyor hala bir iki kez kıpırtı hissettim. Üstelik ikinci gebelik. Ama angeltalk diye minik bi alet aldım internetten. Onunla kalp atışlarını dinleyip rahatlıyorum :) yarın ayrıntılı ultrosona giricem, bakalım nasıl geçecek:) uzun zamandan sonra babamız da gelecek. Heyecanlıyım :)

doktorun tavrı okadar önemlıkı işte böyle zamanlarda ortaya cıkıyor . sen ıcını ferah tut , önemlı bısey yoktur inşallah
Evet çok haklısın, söyleyen kişi ebeydi. Her konuda baya bilgi verdi, iyi biriydi, güven verdi baya ama öyle diyince tedirgin oldum tabi biraz.
Ama gittik geldik bile doktora, bebek çok iyimiş şükür. Rahatladık yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…