- 12 Ekim 2012
- 1.007
- 586
- 123
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #24.101
aynen canım nısantası daha uygun bana , ama ondan önce bikaç yer daha arastırıcam , burasıda aklımda bulunsun, en azından haftada 1 kere bıle olsa yogaya gıtmek ıstıyorum , artık kılo almaya basladıgımız zamanlar , bug sabah tartıldım toplamda 4.5 kılo almısım
ozele gittm canim dr orda oldgu icin 58 lira aldilar. ama dr sevketmeden randevu icin aradigimda 230 la 300 arasi fiyat vermislerdi. cok iyi oldu. muamele insan gbi ve parasi az. hastanemden cok memnunun tahliller filanda 18 20 lira.uygun fiyatlari.
Kızlar ben yıllardır yoga yapıyorum. Kızım doğduğundan beri onunla da yapıyorum. İşlettiğim kreşte çocuklara da yaptırıyorum. Şimdi tabi daha yumuşak hareketlerle hamile yogasına geçtim.Yoga'nın kiloyla bir ilgisi yok ama bildiğim kadarıyla canım, pilates yapmak lazım onun için
canim belki dr sevkedince uygun olur muayeneye gittginde seni sevk ederse bi sorarsin olmadi.bende özele gidiyourm, gitmeden arayım souryum dedim hastaneyi 200 tl falan dediler, şok oldum. her zaman gittiğim hastane..bana fazla geldi o yuzden devlette gitmeye karar vermiştim..kendi hastası olunca cok fazla değild demek ki..yine de nedense bi güvenemedim. en iyisi doktor muayane edince belli olur zaten
Evet gözümüz aydın ama seminer ne olacak belirsiz seminerde olmazsa süper olurÖğretmen arkadaşlarrr okullarr 28 inde açılıyormuşş gözümüz aydın olsun.:) gerçi ben bu sene cümleten rapor alıyorum ama olsun 2 hafta eksik almış olucam bu durumda:):):)
canım aynen yazdığın gibi. bende sinirlenince birine kızınca başlıyo hareketlenmeye. ilginç dimi oda destek veriyo sanki bize.Kızçeler siz de strese girdiğiniz zaman bebiş daha çok hareket ediyomu? Mesela ben bugün trafikte çok bunaldım birden trafik kitlendi zaten korka korka araba kullanıyorum bi kaç tümsekten çok hopladım sinirlerim bozuldu ama sonra arabadan inip bitere otırduğumda sabahtan beri kıpırdamayan bebiş kıpırdar oldu. Rahatsız mı oldu acaba? yada karnım sabah yumuşak oluyo akşama doğru sertleşiyo sanki sertken daha çok hissediyorum. İlginç geldi bana. Tabi o hissettiklerim bebişse
Seminer en fazla iki hafta ödeniyor o yüzden onu da tatil yaparlar mecburen ilk hafta. Temennim bu tabiki de ama umarım böyle olur:)Evet gözümüz aydın ama seminer ne olacak belirsiz seminerde olmazsa süper olur)
haklısın canım ..sevkedince sorayım o zamancanim belki dr sevkedince uygun olur muayeneye gittginde seni sevk ederse bi sorarsin olmadi.
Kızlar doktora gittik bugün bebişim yarım kiloyu geçmiş artık. Doktor dalga geçti şişko diyo oğlışumla
Geçmeyen bel ağrılarım için, dünyanın testini yaptı şimdi internetten baktım. Sonuçlarda yüksek çıkan bir sürü değerim var. Bunlardan biriside kolesterol maksimum 200 olması gerekirken 250 gibi bir şey çıkmış
Benim doktorum şeker yüklemesinden yana 3 hafta sonra şeker yüklemesi için çağırdı. Napıcam bilmiyorum, siz yaptıracak mısınıız?
Öğretmen arkadaşlarrr okullarr 28 inde açılıyormuşş gözümüz aydın olsun.:) gerçi ben bu sene cümleten rapor alıyorum ama olsun 2 hafta eksik almış olucam bu durumda:):):)
Kızçeler siz de strese girdiğiniz zaman bebiş daha çok hareket ediyomu? Mesela ben bugün trafikte çok bunaldım birden trafik kitlendi zaten korka korka araba kullanıyorum bi kaç tümsekten çok hopladım sinirlerim bozuldu ama sonra arabadan inip bitere otırduğumda sabahtan beri kıpırdamayan bebiş kıpırdar oldu. Rahatsız mı oldu acaba? yada karnım sabah yumuşak oluyo akşama doğru sertleşiyo sanki sertken daha çok hissediyorum. İlginç geldi bana. Tabi o hissettiklerim bebişse
canım aynen yazdığın gibi. bende sinirlenince birine kızınca başlıyo hareketlenmeye. ilginç dimi oda destek veriyo sanki bize.
Evet canım bugün çok şaşırdım genelde hani strese girince kıpırdamazlar diye duymuştum maşallah bizimki fıkır fıkır oldu annesi sinirlenincecanım aynen yazdığın gibi. bende sinirlenince birine kızınca başlıyo hareketlenmeye. ilginç dimi oda destek veriyo sanki bize.
oğluşlar bizden yana desene :)Duyuyor artık sizi. Geçen eşim sinirlendirdi beni ben de olmaz öyle şey falan dedim bağırdım aynı anda ard arda tekmeler attı.dedim bak oğlum da benden yana.
ben araba kullanırken yüksek ses açıyorum hareketli müziği o zamanda tekmeliyo. sesini mi kıs diyo yoksa aç mı diyo anlamadım :)Evet canım bugün çok şaşırdım genelde hani strese girince kıpırdamazlar diye duymuştum maşallah bizimki fıkır fıkır oldu annesi sinirlenince
Tabi ki bizden yana. Birlik olup babayı gıdıklayacaz. Ben çok gıdıklanıyirum gücüm de yetmiyor kocama çok güçlüoğluşlar bizden yana desene :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?