2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar benim derdim bitmiyor ya bugün de boğazım şişti kulağım yanağım hep acıyor,anam bir düzelemedim, temizlik yaptım keyfini çıkarırım dedim yok bu seferde boğaz çıktı başıma, bu hafta raporu patlatıcam artık başka çaresi yok :))

Canım benim boğazlarda şişiyo hep. Sanırım soğuk içip vantilatörün karşına geçiyorum ondan. Bide halsizlik yapıo. Parol atıyorum günde bi tane bana iyi geliyo

arada
minimoy u gören varmı arkadaşlar ya bayadır oda girmiyo. ben merak ediyorum
giriyorum canım öyle bir bakıp çıkıyorum. Arkadaşımın arkadaşı doğum esnasında enfeksiyon kaptı bebeğide kendiside vefat etti.Ona üzüldüm.Allah hepimize sağlıkla sıhatle bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin

Canım benim boğazlarda şişiyo hep. Sanırım soğuk içip vantilatörün karşına geçiyorum ondan. Bide halsizlik yapıo. Parol atıyorum günde bi tane bana iyi geliyo

bende içsem mi parol, boğazımı açıp baktığımda resmen iltihabı görüyorum canım, benimki de sanırım dondurmadan, çay demledim şimdi bol limonla içiyorum netten iyi gelir yazmışlar

Ay çok üzüldümmm ya. O nasıl bişi ya. Allah'ım sabır versin ailesine

Ay çok üzüldümmm ya. O nasıl bişi ya. Allah'ım sabır versin ailesine
hastane ve doktor hatası canım . Hayat işte ne olacağı belli değil . Allahım kimsye yaşatmasın.Onun dışında bende bal kızımda iyi.Kıpır kıpırız.Bugün babamızda hissetti Elini nasıl çekti :) ne oldu dedim garip gelmiş çok güzelmiş
pek girmiyorum artık buraya

ne gibi mesela? ay kız akıl ver ya kendimden geçiyom ayılıp bayılırken :)
cekirdekli kuru kan uzumu ye. keciboynuzu ye ii gelir. bende saat 6dan beri cok kotuyum ne oldu gozemi geldim bilmiyorum carsiya ciktim eve zor geldim bayilcaktim geldim yattim uyumusum bi uyandim tansiyon 10 a 4 olmus tuzlu ayran ictim simdi artti tansiyon oda 11 e 6. noluo bana anlamadm

Canım ya çok yoruluyoruz yada sıcaklardan böle oluyo. Bebişler kanda bize faydalı ne varsa alıyolar bize bişi kalmıyo. Duş alsaydın ılık iyi gelir. Yatıp dinlenmekten başka çaremiz yok sanırım.

aaaaaa nie oyle olmus ki nerde canim bursada mi.. allah yardimcimiz olsn valla benimde bugun kardesimn arkdsi dogum yapti kiza geceden beri vermisler suni sanciyi acilma olmaynca bugun sezeryana almislar yuruyemiomus bile tansiyonu dusmus agrisi cok artmis. gozum korktu esime diyorum ölü m gibi korkuyosun ama oleceksin kacisin yok. dogumdanda cok korkuyorum ama bundanda kacisim yok dogurucam nasi yapicam dedim bilmiyorum. allah hepimizin yardimcisi olsn beni cok fena korku sarmaya basladi

Canım ya çok yoruluyoruz yada sıcaklardan böle oluyo. Bebişler kanda bize faydalı ne varsa alıyolar bize bişi kalmıyo. Duş alsaydın ılık iyi gelir. Yatıp dinlenmekten başka çaremiz yok sanırım.
canim hic aklıma gelmedi yattim uyumusum zaten ayaklar havada 1.5 saat deliksiz ölü gbi uyumusum uyandim bulutlarin ustundeyim sanki dedim bayılıyorum ben heeralde hemen olcttuler dusuk artmasaydi hastaneye gidicektik. tUzlu ayranda agzimi şap gbi yapti cok tuz tuketmiyorum şimdide tuz dokundu. amannn valla he ne hamilelikmis hepimizi ne hale getirdi Allah insalllah saglikla kucagmiza almayi nasip etsin cok korkuyorum artik sanki doguramicam gbi gelio

Ağzından yel alsın kız çoğu gitti azı kaldı. Hepimiz dökülüyoz şunları bi fırlatsak rahatlıcaz. Dikkat et kendine yorma fazls

Ağzından yel alsın kız çoğu gitti azı kaldı. Hepimiz dökülüyoz şunları bi fırlatsak rahatlıcaz. Dikkat et kendine yorma fazls
ayy milleti duydukca korku salio icimi. kardesimn arkadsni mahvetmis dr. gitme dediler ziyarete gtcektm iiki gitmemiş im. gerçi drma güveniyorum. allah hepimizn yardmcisi olsn

Gecmiş olsun canım bi yerde okumuştum 20 haftadan sonra düşük tansiyon görülebilirmiş oturup kalkarken dikkat edin diyodu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…