2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Göğsüne bal sür üstüne de karabiber dök tülbent koy uyu canım sabaha rahtlaraın inşallahh...

Ya Semiz otu bulamıyorum ben çok severim normalde Çiğ yoğurtlu
Aslında tam mevsimi manavda da pazarda da bol bol var ama denk mi gelmedi ki? Ben kahvaltıda üstüne çökelek donates zeytinyağı koyuyorum öğlen salatasını yapıyorum akşam da yoğurtluyorum:):):):)

progestanı en uzun kullanan benim kızlar çünkü hala kullanıyorum :)
Bende hala crinone jel kullanıyorum. Uzunca bir süre de kullanacağım sanırım

Allah ailesine sabırlar versin hepimizi de korusun inşallah

Bence korkuyosan hiç niyet etme.

neye canim niyet etmeyeyim 6 aylik hamileyim..

Canımm normal doğuma demek istedim. Gözüm korktu diyosunya ondan dedim. Yanlış mı anlaşıldım afedersin:)
bebege niyet etne gbi anladım canim. bende anemi oldgu icin kan surekli dusuo ilac kullabamiyorum kan nakli diyolar normal diyorum ama sezeryandan daha cok korkuyorum fazla kan kaybi olursa diye ondan dedim canim. gerci dr doguma yakin bakilip ona gore kan verilecrk kac uniteyse dedi. ben suan her iki dogumdan da korkuyorum. allah hepimizin yardimcisi olsun saglikla bebeklerimizle kurtulmamizi nasipe etsin insallah

Aminnn canımmm hepimiz sağlıkla kurtulalım inşallaahhhh

Ya kızlar benimki arka arkaya dürtüyo beni acaba bi sıkıntısı mı var bu gün ilk defa bu kadar çok hissettim. Tepse bi türlü tepmese bi türlü
Annesi o ne bilsin arkasını önünü denk gele vuruyodurr:):):) gönlünü ferah tut benceee. Ben çok hissedemiyorum o yüzden dinlemeyi bıraktım kendiliğimden hissedene kadar. Yoksa kafaya takıp ay hareket etmedi ay bişey mi oldu diye ya soluğu sağlık ocağında alıyorum ya da kensime eziyet ediyorum. En iyisi dedim güçlü tekmeleri duyana kadar oğlumu dinlememek:):):))

Aminnn canımmm hepimiz sağlıkla kurtulalım inşallaahhhh
insallahhhhh canim benim
Ya kızlar benimki arka arkaya dürtüyo beni acaba bi sıkıntısı mı var bu gün ilk defa bu kadar çok hissettim. Tepse bi türlü tepmese bi türlü
kiz tamam iste oglusun buyuo ve tepiklio annesiii bende 20.haftda hissediyorum diodum bu aksam benimkide kipir kipir anasi yorgun ama onun masallahi var

Günaudınlarrrr güzel bir pazar sabahındannn :))
Biz bugün kızımın odasını boşaltıp ona hazırlıcaz kii :))
Bunlarda dün aldığımız cicilerden birkaçıı :))

Eklentiler

• image.webp
    35,6 KB · Görüntüleme: 83
  • image.webp
    40 KB · Görüntüleme: 87
  • image.webp
    54,2 KB · Görüntüleme: 82
Oğluşum balık gibi geziniyor içimde. Yolculuktan mi rahatsız oldu ne
kizz nerden nereye gidion sabah sabah karga kahvaltisini yapmadan cikmisin yola :) masallah yesinler o baligiiii :) bizimkide geceleri beni uyandırmaya basladi. 2 de 4 te yandik annecim uyusana sen diyorum. doguncada boyle olucak demek

Günaudınlarrrr güzel bir pazar sabahındannn :))
Biz bugün kızımın odasını boşaltıp ona hazırlıcaz kii :))
Bunlarda dün aldığımız cicilerden birkaçıı :))
gunaydinnn yerim bunlari yaa kiz cocuguu ne kokos oluoo ben oglusuma daha bisi begenipte alamadim ; (

Kizlar gunaudin ya bise sorcam size cok onemli..ya sizinde su seklinde yada beyaz akintiniz oluyo mu?bide ben her uyandigimda deli gibi susuyo oluyorum nasi kurumus oluyorum basim catliyo her sabah decavit imom ve gerro demir hapi aliyorum kiloda alamiyorum canim bise yemek istemiyo normal mi kizlar

minimoy cok uzuldum Allah rahmet eylesin oturdum saatlerce agladim esimde cok uzuldu nasi insanlar var ya nasi mikrop kapar kocasi esini cocuguni beklerken ikisinide kaybediyo ne kadar aci Allahim yazma nolur o aileyede sabir ver

Akıntı ben de de oluyor. Gece hiç tuvalete kalkıyor musun? Baş ucuna bir bardak su koysan iyi olur aslında, arada içerisin uyandığında.

Benim iştah yerinde ama bende pek kilo almıyorum, 1.5, 2kg falan aldım. Göbek hafif hafif büyüyor artık, bebek de iyi o yüzden kiloyu çok takmiyorum, son 2 ayda falan illa ki alırız sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…