- 11 Temmuz 2015
- 519
- 382
- 18
- 42
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #24.861
Göğsüne bal sür üstüne de karabiber dök tülbent koy uyu canım sabaha rahtlaraın inşallahh...kızlar benim derdim bitmiyor ya bugün de boğazım şişti kulağım yanağım hep acıyor,anam bir düzelemedim, temizlik yaptım keyfini çıkarırım dedim yok bu seferde boğaz çıktı başıma, bu hafta raporu patlatıcam artık başka çaresi yok :))
Aslında tam mevsimi manavda da pazarda da bol bol var ama denk mi gelmedi ki? Ben kahvaltıda üstüne çökelek donates zeytinyağı koyuyorum öğlen salatasını yapıyorum akşam da yoğurtluyorum:):):):)Ya Semiz otu bulamıyorum ben çok severim normalde Çiğ yoğurtlu
Bende hala crinone jel kullanıyorum. Uzunca bir süre de kullanacağım sanırımprogestanı en uzun kullanan benim kızlar çünkü hala kullanıyorum :)
Allah ailesine sabırlar versin hepimizi de korusun inşallaharada
giriyorum canım öyle bir bakıp çıkıyorum. Arkadaşımın arkadaşı doğum esnasında enfeksiyon kaptı bebeğide kendiside vefat etti.Ona üzüldüm.Allah hepimize sağlıkla sıhatle bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin
Bence korkuyosan hiç niyet etme.aaaaaa nie oyle olmus ki nerde canim bursada mi.. allah yardimcimiz olsn valla benimde bugun kardesimn arkdsi dogum yapti kiza geceden beri vermisler suni sanciyi acilma olmaynca bugun sezeryana almislar yuruyemiomus bile tansiyonu dusmus agrisi cok artmis. gozum korktu esime diyorum ölü m gibi korkuyosun ama oleceksin kacisin yok. dogumdanda cok korkuyorum ama bundanda kacisim yok dogurucam nasi yapicam dedim bilmiyorum. allah hepimizin yardimcisi olsn beni cok fena korku sarmaya basladi
neye canim niyet etmeyeyim 6 aylik hamileyim..Göğsüne bal sür üstüne de karabiber dök tülbent koy uyu canım sabaha rahtlaraın inşallahh...
Aslında tam mevsimi manavda da pazarda da bol bol var ama denk mi gelmedi ki? Ben kahvaltıda üstüne çökelek donates zeytinyağı koyuyorum öğlen salatasını yapıyorum akşam da yoğurtluyorum:):):):)
Bende hala crinone jel kullanıyorum. Uzunca bir süre de kullanacağım sanırım
Allah ailesine sabırlar versin hepimizi de korusun inşallah
Bence korkuyosan hiç niyet etme.
Evdeyken sorun yokta işteyken her dk tualetteim ayaktayım yaw :))benimde aynı canını sıkma bence :) tuvaalet evin e çok kullandığım bölümü resmen
Canımm normal doğuma demek istedim. Gözüm korktu diyosunya ondan dedim. Yanlış mı anlaşıldım afedersin:)neye canim niyet etmeyeyim 6 aylik hamileyim..
Canımm normal doğuma demek istedim. Gözüm korktu diyosunya ondan dedim. Yanlış mı anlaşıldım afedersin:)
Aminnn canımmm hepimiz sağlıkla kurtulalım inşallaahhhhbebege niyet etne gbi anladım canim. bende anemi oldgu icin kan surekli dusuo ilac kullabamiyorum kan nakli diyolar normal diyorum ama sezeryandan daha cok korkuyorum fazla kan kaybi olursa diye ondan dedim canim. gerci dr doguma yakin bakilip ona gore kan verilecrk kac uniteyse dedi. ben suan her iki dogumdan da korkuyorum. allah hepimizin yardimcisi olsun saglikla bebeklerimizle kurtulmamizi nasipe etsin insallah
Annesi o ne bilsin arkasını önünü denk gele vuruyodurr:):):) gönlünü ferah tut benceee. Ben çok hissedemiyorum o yüzden dinlemeyi bıraktım kendiliğimden hissedene kadar. Yoksa kafaya takıp ay hareket etmedi ay bişey mi oldu diye ya soluğu sağlık ocağında alıyorum ya da kensime eziyet ediyorum. En iyisi dedim güçlü tekmeleri duyana kadar oğlumu dinlememek:):):))Ya kızlar benimki arka arkaya dürtüyo beni acaba bi sıkıntısı mı var bu gün ilk defa bu kadar çok hissettim. Tepse bi türlü tepmese bi türlü
insallahhhhh canim benimAminnn canımmm hepimiz sağlıkla kurtulalım inşallaahhhh
kiz tamam iste oglusun buyuo ve tepiklio annesiii bende 20.haftda hissediyorum diodum bu aksam benimkide kipir kipir anasi yorgun ama onun masallahi varYa kızlar benimki arka arkaya dürtüyo beni acaba bi sıkıntısı mı var bu gün ilk defa bu kadar çok hissettim. Tepse bi türlü tepmese bi türlü
kizz nerden nereye gidion sabah sabah karga kahvaltisini yapmadan cikmisin yola :) masallah yesinler o baligiiii :) bizimkide geceleri beni uyandırmaya basladi. 2 de 4 te yandik annecim uyusana sen diyorum. doguncada boyle olucak demekOğluşum balık gibi geziniyor içimde. Yolculuktan mi rahatsız oldu ne
gunaydinnn yerim bunlari yaa kiz cocuguu ne kokos oluoo ben oglusuma daha bisi begenipte alamadim ; (Günaudınlarrrr güzel bir pazar sabahındannn :))
Biz bugün kızımın odasını boşaltıp ona hazırlıcaz kii :))
Bunlarda dün aldığımız cicilerden birkaçıı :))
Akıntı ben de de oluyor. Gece hiç tuvalete kalkıyor musun? Baş ucuna bir bardak su koysan iyi olur aslında, arada içerisin uyandığında.Kizlar gunaudin ya bise sorcam size cok onemli..ya sizinde su seklinde yada beyaz akintiniz oluyo mu?bide ben her uyandigimda deli gibi susuyo oluyorum nasi kurumus oluyorum basim catliyo her sabah decavit imom ve gerro demir hapi aliyorum kiloda alamiyorum canim bise yemek istemiyo normal mi kizlar
Canım sıcak Şeyler iltihaba iyi gelmez içme. Soğuk iç. Parol at bi tane rahatlatır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?