2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ben ondan erken işe gidiyorum bazen o bana sandviç hazırlıyor bazende ben kendime yaparken ona bırakıyorum bir tane zaten 6 da kalkıyorum en geç 6.30 çıkmam gerekiyor o nedenle tam bir kahvaltı yapamıyorum :)

Yok ya bikaç seneye başka ev bakcaz mutfağım da küçük uğraşamam kırdırmakla. Ev 170 metrekare ama ama odalar toplasan toki gibi bisey. En az 50 metrekare balkon evin çevresi komple :/
çok küçük yapıyolar evleri ya. şöyle yap yayale gibi dimi :)) bak alekta bi odayı yerleştiremedi seni hiç düşünmüyo kuzum bu müteahhitler :)

hahaa ne merakli kocalarda fircalamaya yaa hee diyeydin muhabbet ediok
ya g... büyütüyon ya çene yarıştırıyon der zate uyuzz kocam benim. bende yok diyorum senin oğlunu büyütüyom içimde. ne var battımı tembellik yapmam. kıskanıyo işte kendi yatamıyo ya :))

yatarız da uyuruzda film de seyrederiz onlara ne :))

ben sözleşme yaptım desem :)) çocuk bizim sürpriz oldu açıkçası istemiyordum ben iş hayatımı engelliyecek diye 2-3 yıl daha ama eşimle aramda yaş farkı var diye onada zor olsun istemedim. sonra korunmama rağmen hamile olduğumu öğrendiğime şok oldum 2-3 gün söylemedim zaten sindirmem zor oldu sonra sözleşme yaptım :))

sağol canım. kolaysa başına gelsin o zaman. valla çalışmaktan yoruldum artık evde oturmak istiyorum bende (

Kiyamam.. ben de evlenmeden.once calisiyordm ama kisa tutup.gelince burda yan gel yat bebek olunca ztn baslamaya bile degmezdi ondan hic baslamadim cok kolaygelsin sizlere

hiç... :)))
dün akşamda ne kadar uyuduğumun hesabını yapıyordu. onun mantığı şöyle. sabah geç kalktığında geç yatacan.
ne alakaymış. uyku ne zaman biterse o zaman kalkılır dimi :)) benimkide çok uyuyosun diyo. o gün dedim ki bak beni kızdırma. labrotuvarda 5 tane daha bebiş bekliyo. hepsini sana tıktırırım görürsün hamileliğin ne kadar zor olduğunu. aman ne olmuş diyo. bi 15 cm lik bebeğimi taşıyamıyosun diyo. o gün halsizim dedim neyin var diyo e hamileyim yetmez mi diyorum bide soruyo kız. ne uyuz bunlar ya :))

Kiyamam.. ben de evlenmeden.once calisiyordm ama kisa tutup.gelince burda yan gel yat bebek olunca ztn baslamaya bile degmezdi ondan hic baslamadim cok kolaygelsin sizlere
iyi yapmışsın canım sağol sende güzelce yat dinlen evde :)) benim mesela eylül ayında ev badana olacak. mobilyalar değişcek. mobilyalara uygun perdeler halılar alınacak. bunları kim ne ara yapcak çok merak ediyorum. :)) burda kimsemde yok. 2 köpeğim, bir kocişim bir ben birde bebek :)))

canım benim herşey nasip işte bence çok güzel olmuş. ben 29 da evlendim salak gibi korundum. 35 yaşıma geldim e hadi çocuk yapalım dedim eşim olmuş 40 bizde iş bitmiş. o yüzden tüp yapıverdim :)) herşeyi vaktinde yapmak gerektiğini düşünüyorum. kariyer para peşinde koşarken herşeyi ertelemişiz. ah şimdiki aklımla 20 yaşına bi dönebilsem dünyayı fethederim işte ama geçti :))) ne yazıyo kız sözleşmende merak ettim.

iyi demişsin.
he ya.. kolay birşey sanıyorlar. hep laf söyleme peşindeler. dediği lafları taksaydık işimiz işti hee
hatta benim koca, ben seni 7 aydan sonra hayal edemiyorum diyor.. yerinden kalkmazsın. şimdilerde uzun süre sabit kalınca kitleniyorum. kalkarken doğrulurken ay uyy.. aman.. diyorum. gülüyor halime.

çocuğun eğitimi ile çoğu şey aslında ama eve çok köpek almak istiyorum ben onuda araya sokuşturdum
annesiyle ilgili konularda var tabi. ortak alınacak kararlar başkası kesinlikle karışmayacak vs çocuğun yanında kimse benim ve onun istediği şeyleri tartışmaya bile açmayacak
vs vs
bir sürü şey ... ama görünce şok olmuştu :)
bebeğin kararını bana bıraktı o yüzden bende kıyamadım aldırmaya açıkçası :)
eşim 37 oldu benimde 40 tan önce baba olsun istedim

birde bence annesiyle konuşmuş kadın beni hiç aramıyor doktora gittik falan diyince ablasına aratıyor. dedim annen merak etmiyor mu hiç ediyorda seni rahatsız etmek istemiyor dedi. dedim o kadar abartmasına gerek yok sadece bunaltmasınlar beni dedim çok torun istiyorlardı çünkü çok sevindiler nerdeyse ellerimi öpüyorlardı çok utandım. ben işimden dolayı ayaktayım ağırlık kaldırıyorum vs hiç zorlanmadım bana elleme falan diyorlar bende gülüyorum işim bu benim diye :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…