- 15 Ağustos 2015
- 4.687
- 7.349
- 108
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #25.061
haha aynen bende oyleeevde sadece cocugumla benım sankı kocayı unutuyoruz . hayalımız tabıkı kocaya sabah kahvaltı hazırlamak o gtsın ıse gtmek gelmek temızlık utu bıde çocuğu ıcerde buyut :d ama malaesef asla bole bısı kımsede olmamıştır :):):) dayanacaklar:d
çok küçük yapıyolar evleri ya. şöyle yap yayale gibi dimi :)) bak alekta bi odayı yerleştiremedi seni hiç düşünmüyo kuzum bu müteahhitler :)Yok ya bikaç seneye başka ev bakcaz mutfağım da küçük uğraşamam kırdırmakla. Ev 170 metrekare ama ama odalar toplasan toki gibi bisey. En az 50 metrekare balkon evin çevresi komple :/
kocaları çekiştiriyoz kız bi zahmet okuyuver bak ablalarından öğreneceğin şeyler var :))
ya g... büyütüyon ya çene yarıştırıyon der zate uyuzz kocam benim. bende yok diyorum senin oğlunu büyütüyom içimde. ne var battımı tembellik yapmam. kıskanıyo işte kendi yatamıyo ya :))hahaa ne merakli kocalarda fircalamaya yaa hee diyeydin muhabbet ediok
yatarız da uyuruzda film de seyrederiz onlara ne :))bir kere ben demeden balkonu yıkamıştı. :))
aynen kış gelse de toz sorunu aza inse.
bende beşbuçuta çıkıyorum. markete uğrarsam altıya on kala evde oluyorum. on dk. dinleneyim diyorum.
kocam 7 gibi eve geliyor.. ben bir saatte yemek yapmaya çalışyırum.
Allahtan geldiğinde hemen yemek aramıyor.
benimkide yine yattın uyudun de mi der.. :))
yatarız da uyuruzda film de seyrederiz onlara ne :))
aynen ya kendime zor bakıyorum bide kocişle hiç uğraşamıcam. ama hamile kalmadan önce ben herşeyi başta konuştum. utanmasam sözleşme imzalattırcaktım :)) yapcak bişi yok. ben asli görevimiz bebeişi büyütmek ona bakmak. kendim için bişi istiyosan namerdim :))
sağol canım. kolaysa başına gelsin o zaman. valla çalışmaktan yoruldum artık evde oturmak istiyorum bendeHerkese gunayfinlar annisler. Calisan annelere de ayrica bi kolay gelsin:) ben de yeni uyandim uyku bolune bolune boyle oldu
sağol canım. kolaysa başına gelsin o zaman. valla çalışmaktan yoruldum artık evde oturmak istiyorum bende(
ne alakaymış. uyku ne zaman biterse o zaman kalkılır dimi :)) benimkide çok uyuyosun diyo. o gün dedim ki bak beni kızdırma. labrotuvarda 5 tane daha bebiş bekliyo. hepsini sana tıktırırım görürsün hamileliğin ne kadar zor olduğunu. aman ne olmuş diyo. bi 15 cm lik bebeğimi taşıyamıyosun diyo. o gün halsizim dedim neyin var diyo e hamileyim yetmez mi diyorum bide soruyo kız. ne uyuz bunlar ya :))hiç... :)))
dün akşamda ne kadar uyuduğumun hesabını yapıyordu. onun mantığı şöyle. sabah geç kalktığında geç yatacan.
iyi yapmışsın canım sağol sende güzelce yat dinlen evde :)) benim mesela eylül ayında ev badana olacak. mobilyalar değişcek. mobilyalara uygun perdeler halılar alınacak. bunları kim ne ara yapcak çok merak ediyorum. :)) burda kimsemde yok. 2 köpeğim, bir kocişim bir ben birde bebek :)))Kiyamam.. ben de evlenmeden.once calisiyordm ama kisa tutup.gelince burda yan gel yatbebek olunca ztn baslamaya bile degmezdi ondan hic baslamadim cok kolaygelsin sizlere
canım benim herşey nasip işte bence çok güzel olmuş. ben 29 da evlendim salak gibi korundum. 35 yaşıma geldim e hadi çocuk yapalım dedim eşim olmuş 40 bizde iş bitmiş. o yüzden tüp yapıverdim :)) herşeyi vaktinde yapmak gerektiğini düşünüyorum. kariyer para peşinde koşarken herşeyi ertelemişiz. ah şimdiki aklımla 20 yaşına bi dönebilsem dünyayı fethederim işte ama geçti :))) ne yazıyo kız sözleşmende merak ettim.ben sözleşme yaptım desem :)) çocuk bizim sürpriz oldu açıkçası istemiyordum ben iş hayatımı engelliyecek diye 2-3 yıl daha ama eşimle aramda yaş farkı var diye onada zor olsun istemedim. sonra korunmama rağmen hamile olduğumu öğrendiğime şok oldum 2-3 gün söylemedim zaten sindirmem zor oldu sonra sözleşme yaptım :))
hoş geldin o zaman sende :))Bende Oğlumu Ocak Ayında bekliyorum arkadaşlar
ne alakaymış. uyku ne zaman biterse o zaman kalkılır dimi :)) benimkide çok uyuyosun diyo. o gün dedim ki bak beni kızdırma. labrotuvarda 5 tane daha bebiş bekliyo. hepsini sana tıktırırım görürsün hamileliğin ne kadar zor olduğunu. aman ne olmuş diyo. bi 15 cm lik bebeğimi taşıyamıyosun diyo. o gün halsizim dedim neyin var diyo e hamileyim yetmez mi diyorum bide soruyo kız. ne uyuz bunlar ya :))
canım benim herşey nasip işte bence çok güzel olmuş. ben 29 da evlendim salak gibi korundum. 35 yaşıma geldim e hadi çocuk yapalım dedim eşim olmuş 40 bizde iş bitmiş. o yüzden tüp yapıverdim :)) herşeyi vaktinde yapmak gerektiğini düşünüyorum. kariyer para peşinde koşarken herşeyi ertelemişiz. ah şimdiki aklımla 20 yaşına bi dönebilsem dünyayı fethederim işte ama geçti :))) ne yazıyo kız sözleşmende merak ettim.
Yaa evet siniri asiyo heralde.kucultmeyi ogrenigim ozaman.sagol canim.hepimizin ki sağlıkla giysin inşallah tşk ederim. resim boyutun fazladır canım 100 mb kadar alıyo burası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?