- 29 Temmuz 2015
- 1.117
- 1.355
- 53
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #25.041
Yani gömme dolabın bi kenarına bundan yapayim dedim bi de beşik alırim hatta pencereye kada dolap ya pencere onüne de altı cekmeceli yatak onun kenarına da kitaplık ya da raflık falan bir sürü model var kafamda karmakarışık
Hayır öğrenmedim halasağol canım. daha öğrenmedin mi ya? boşver insan kendini tutamıyo herşeyi slmsk istiyo :)
bizimkide dio sana guveniyorum normalde kus gbidir uykum dir tabi tabi diorum :) benimkide öyle ya beni dusunur ustume titrer benim smdi halsizligm kansizlim arttikca uyuyorum surekli kendimi suclu hissediyorum olurmu öyle sey sen suan en kutsal bi gorevdesin sen beni düşünme diyo koltukta uyuyunca operek uyandrr hadi gel yataga gotureyim seni der sarilir tasir beni. aksam yemeklerinde sofrayi toplarken yardm eder evi supurur yemek yeriz bi bakarm kucuk supurgeyi almis supuruo. allah razi olsn diorm ya dusuncesiz hoduk biri olsaydi napardim ben. sabah cikardiklarini katlat yataktan benden snra cikarsa toplar daha ne olsunbizim telefonlar başucumuzda oluyor. uykusu hafiftir benimkinin Allah için. :)
bende oluşturduğu izlenim şu: iyi değilsem beklemez. şimdi iyiyim diye bekliyor. misal başlarda midem bir çok kötü olmuştu. yatmıştım tüm gün. ramazandı. ben yemedim diye iki lokma yemiş sonra bana yemek getirmişti. kendi yedirmişti. :))
Hayır öğrenmedim halabugün randevum var bakalım gösterecek mi? :) böyle de çok almak istiyorum ama alamıyorum bişey [/QUOTE
öğrenirsin canım bugün inşallah. çünkü haftan gelmiş geçiyo bile :)) alışveriş konusunda benim doktor 7. ayda başlarsın dedi. insan kendini tutamıyo ki :) benim durumuma düşme. bebek odasının bile siparişini verdim görmemişler gibi. :))
ya telefonsuz bir hayat düşünemiyorum artık. internet bile olmasa napardın diye düşünüyorum. bebeişin yanında olmaz tabi. çalar çocuğummmmm uyanır zaten zor uyudu :)) ay kız benden anne olmaz yaw ben pek bir ehli keyifim. nolcak bilmiyom :) kendini aç bırakma sürekli tuzlu bişiler ye zaten bebişim. bak tansiyonunda ben gibi oynak allah korusun. özellikle ayranını ihmal etme emi canım benim. betonları kırarkende güç harcama :) yaptığın işi çok iyi biliyorum ben maden mühendisiyim. sürekli mermerleri analize yolluyoruz bizde çekme basınç dayanımları için. hiçbiride dayanmaz mı yaw :))evet simdi bile azcik ilgisiz birakayim alt dudagini sarkitio karicik beni sevmioki dio sonra bebegim gbi alip seviyorummm oyyy yanimda olsada opsem kocami özledimvalla bende cok zorlanıyorum buranin anahtari bende isbasi 9 ama bazen 9da evden ciktigim oluo allahtan patron o gunler hep gec gelioda farkedilmiyorum. ben bisi yemedeb cikamiyorum elim ayagim titrio oyuzden azda olsa atistiriyorum. valla ek gida mevzuusunda ne yapicam bende bilmiyorum gireriz kizzz tabi boyle olmazda.is yerinde yazariz birbirimize eve gidince yazamayiz :) esim dio zaten odanin onune sehpa koycam herkes teli ord abirakicak kimse cocugun yanina telefonla girmicek dio
Pencere balkona çıkıyor da ama yine de dogru kalorifer var oraya yatak olmazyeşil beyaz olan güzelmiş. bence yatak pencere önünde olmasın. :))
kız çık odadan artık bi yerleştirmeyi beceremedin :) balkonla oda arasındaki duvarı kırdır. camla kaplat odan genişler :))Pencere balkona çıkıyor da ama yine de dogru kalorifer var oraya yatak olmaz
bizimkide dio sana guveniyorum normalde kus gbidir uykum dir tabi tabi diorum :) benimkide öyle ya beni dusunur ustume titrer benim smdi halsizligm kansizlim arttikca uyuyorum surekli kendimi suclu hissediyorum olurmu öyle sey sen suan en kutsal bi gorevdesin sen beni düşünme diyo koltukta uyuyunca operek uyandrr hadi gel yataga gotureyim seni der sarilir tasir beni. aksam yemeklerinde sofrayi toplarken yardm eder evi supurur yemek yeriz bi bakarm kucuk supurgeyi almis supuruo. allah razi olsn diorm ya dusuncesiz hoduk biri olsaydi napardim ben. sabah cikardiklarini katlat yataktan benden snra cikarsa toplar daha ne olsun
ben dün bahçeyi temizlettim valla meyveleri toplamadık çürüyüp düşmüş. benim köpişler yiyo hep karınları ağrıcak manyakların. bi süpürgeyle evin içi halloluyo. kış gelsede kapıyı balkonu kapatsak tozda olmıcak. ben yemek konusunda çok üşengecim. eve erken gitsemde ne yemek yapsam diye düşünürken bi bakmışım kociş gelmiş eve okadar hızlı geçiyo zaman. bide gene mi forumda zaman harcadın diye fırça yiyom :)) zor işimiz vallaaynen benimki de öyle. bir süpürge yapmadı.sanırım ben gibi eriniyor o da.
Allah başımızdan eksik etmesin onları.
kız çık odadan artık bi yerleştirmeyi beceremedin :) balkonla oda arasındaki duvarı kırdır. camla kaplat odan genişler :))
olur olur cok guzel olur sen bile sasirirsn benden nasi annr oldu dieya telefonsuz bir hayat düşünemiyorum artık. internet bile olmasa napardın diye düşünüyorum. bebeişin yanında olmaz tabi. çalar çocuğummmmm uyanır zaten zor uyudu :)) ay kız benden anne olmaz yaw ben pek bir ehli keyifim. nolcak bilmiyom :) kendini aç bırakma sürekli tuzlu bişiler ye zaten bebişim. bak tansiyonunda ben gibi oynak allah korusun. özellikle ayranını ihmal etme emi canım benim. betonları kırarkende güç harcama :) yaptığın işi çok iyi biliyorum ben maden mühendisiyim. sürekli mermerleri analize yolluyoruz bizde çekme basınç dayanımları için. hiçbiride dayanmaz mı yaw :))
Yok ya bikaç seneye başka ev bakcaz mutfağım da küçük uğraşamam kırdırmakla. Ev 170 metrekare ama ama odalar toplasan toki gibi bisey. En az 50 metrekare balkon evin çevresi komple :/kız çık odadan artık bi yerleştirmeyi beceremedin :) balkonla oda arasındaki duvarı kırdır. camla kaplat odan genişler :))
amin aminnnnaynen benimki de öyle. bir süpürge yapmadı.sanırım ben gibi eriniyor o da.
Allah başımızdan eksik etmesin onları.
bende öğretmenim aslında ama şimdi antrenörlük yapıyorum :)Benim de son bi haftam
Öğretmenim 1 eylül de başlıyozz
Nası zor geliyo anlatamam
Allah başka işlerde çalışanlara sabır ve kolaylık versin
hahaa ne merakli kocalarda fircalamaya yaa hee diyeydin muhabbet ediokben dün bahçeyi temizlettim valla meyveleri toplamadık çürüyüp düşmüş. benim köpişler yiyo hep karınları ağrıcak manyakların. bi süpürgeyle evin içi halloluyo. kış gelsede kapıyı balkonu kapatsak tozda olmıcak. ben yemek konusunda çok üşengecim. eve erken gitsemde ne yemek yapsam diye düşünürken bi bakmışım kociş gelmiş eve okadar hızlı geçiyo zaman. bide gene mi forumda zaman harcadın diye fırça yiyom :)) zor işimiz valla
ben dün bahçeyi temizlettim valla meyveleri toplamadık çürüyüp düşmüş. benim köpişler yiyo hep karınları ağrıcak manyakların. bi süpürgeyle evin içi halloluyo. kış gelsede kapıyı balkonu kapatsak tozda olmıcak. ben yemek konusunda çok üşengecim. eve erken gitsemde ne yemek yapsam diye düşünürken bi bakmışım kociş gelmiş eve okadar hızlı geçiyo zaman. bide gene mi forumda zaman harcadın diye fırça yiyom :)) zor işimiz valla
evet simdi bile azcik ilgisiz birakayim alt dudagini sarkitio karicik beni sevmioki dio sonra bebegim gbi alip seviyorummm oyyy yanimda olsada opsem kocami özledimvalla bende cok zorlanıyorum buranin anahtari bende isbasi 9 ama bazen 9da evden ciktigim oluo allahtan patron o gunler hep gec gelioda farkedilmiyorum. ben bisi yemedeb cikamiyorum elim ayagim titrio oyuzden azda olsa atistiriyorum. valla ek gida mevzuusunda ne yapicam bende bilmiyorum gireriz kizzz tabi boyle olmazda.is yerinde yazariz birbirimize eve gidince yazamayiz :) esim dio zaten odanin onune sehpa koycam herkes teli ord abirakicak kimse cocugun yanina telefonla girmicek dio
Hayır öğrenmedim halabugün randevum var bakalım gösterecek mi? :) böyle de çok almak istiyorum ama alamıyorum bişey
ay kız yardımcı oluver onlar ihalalere gireceklerdir dayanımı olmayınca ihaleyide alamazlar tabi. gerçi vazgeçtim boşver o çürük betonlarla ev yaparlar sonra depremde yerle bir okadar günahsız inasının günahına girersin. en iyisini yapıyosun salla gitsin :))) rüşvette teklif eder bunlar :)olur olur cok guzel olur sen bile sasirirsn benden nasi annr oldu dieevet ayranimi ictim valla buara pek oynak ne oluo bilmiimm. haha aliom elimin arasina guc uyguluorum cok yoruluyorum hergun kac tene beton demir ben lab kismina gerekmedikce gecmiorm anca cocuklar abla gel derse bi bakiorm. bide hadi kirin artik ta raporlim diorm ben raporu yapip imzalayip koyuom dosyaya. dayanimsiz curuk mermerleri gonderirseniz oyle olur bizede belediyeden gelio parkeler vermio amann ne pazarlik yapiolar ayarlayin die hayir diyorum yeniden baska partiden gonderin sanki isleri ne sinir ediolar beni :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?