2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bizimkide dio sana guveniyorum normalde kus gbidir uykum dir tabi tabi diorum :) benimkide öyle ya beni dusunur ustume titrer benim smdi halsizligm kansizlim arttikca uyuyorum surekli kendimi suclu hissediyorum olurmu öyle sey sen suan en kutsal bi gorevdesin sen beni düşünme diyo koltukta uyuyunca operek uyandrr hadi gel yataga gotureyim seni der sarilir tasir beni. aksam yemeklerinde sofrayi toplarken yardm eder evi supurur yemek yeriz bi bakarm kucuk supurgeyi almis supuruo. allah razi olsn diorm ya dusuncesiz hoduk biri olsaydi napardim ben. sabah cikardiklarini katlat yataktan benden snra cikarsa toplar daha ne olsun

ya telefonsuz bir hayat düşünemiyorum artık. internet bile olmasa napardın diye düşünüyorum. bebeişin yanında olmaz tabi. çalar çocuğummmmm uyanır zaten zor uyudu :)) ay kız benden anne olmaz yaw ben pek bir ehli keyifim. nolcak bilmiyom :) kendini aç bırakma sürekli tuzlu bişiler ye zaten bebişim. bak tansiyonunda ben gibi oynak allah korusun. özellikle ayranını ihmal etme emi canım benim. betonları kırarkende güç harcama :) yaptığın işi çok iyi biliyorum ben maden mühendisiyim. sürekli mermerleri analize yolluyoruz bizde çekme basınç dayanımları için. hiçbiride dayanmaz mı yaw :))

aynen benimki de öyle. bir süpürge yapmadı. sanırım ben gibi eriniyor o da.
Allah başımızdan eksik etmesin onları.

aynen benimki de öyle. bir süpürge yapmadı. sanırım ben gibi eriniyor o da.
Allah başımızdan eksik etmesin onları.
ben dün bahçeyi temizlettim valla meyveleri toplamadık çürüyüp düşmüş. benim köpişler yiyo hep karınları ağrıcak manyakların. bi süpürgeyle evin içi halloluyo. kış gelsede kapıyı balkonu kapatsak tozda olmıcak. ben yemek konusunda çok üşengecim. eve erken gitsemde ne yemek yapsam diye düşünürken bi bakmışım kociş gelmiş eve okadar hızlı geçiyo zaman. bide gene mi forumda zaman harcadın diye fırça yiyom :)) zor işimiz valla

olur olur cok guzel olur sen bile sasirirsn benden nasi annr oldu die evet ayranimi ictim valla buara pek oynak ne oluo bilmiimm. haha aliom elimin arasina guc uyguluorum cok yoruluyorum hergun kac tene beton demir ben lab kismina gerekmedikce gecmiorm anca cocuklar abla gel derse bi bakiorm. bide hadi kirin artik ta raporlim diorm ben raporu yapip imzalayip koyuom dosyaya. dayanimsiz curuk mermerleri gonderirseniz oyle olur bizede belediyeden gelio parkeler vermio amann ne pazarlik yapiolar ayarlayin die hayir diyorum yeniden baska partiden gonderin sanki isleri ne sinir ediolar beni :)

kız çık odadan artık bi yerleştirmeyi beceremedin :) balkonla oda arasındaki duvarı kırdır. camla kaplat odan genişler :))
Yok ya bikaç seneye başka ev bakcaz mutfağım da küçük uğraşamam kırdırmakla. Ev 170 metrekare ama ama odalar toplasan toki gibi bisey. En az 50 metrekare balkon evin çevresi komple :/

hahaa ne merakli kocalarda fircalamaya yaa hee diyeydin muhabbet ediok

bir kere ben demeden balkonu yıkamıştı. :))
aynen kış gelse de toz sorunu aza inse.
bende beşbuçuta çıkıyorum. markete uğrarsam altıya on kala evde oluyorum. on dk. dinleneyim diyorum.
kocam 7 gibi eve geliyor.. ben bir saatte yemek yapmaya çalışyırum.
Allahtan geldiğinde hemen yemek aramıyor.
benimkide yine yattın uyudun de mi der.. :))

Dudak sarkitma naz yapma kedi gibi sokulma kendini sevdirtme :)) ben de oyleyim hahaha )

ay kız yardımcı oluver onlar ihalalere gireceklerdir dayanımı olmayınca ihaleyide alamazlar tabi. gerçi vazgeçtim boşver o çürük betonlarla ev yaparlar sonra depremde yerle bir okadar günahsız inasının günahına girersin. en iyisini yapıyosun salla gitsin :))) rüşvette teklif eder bunlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…