2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

aynen ole canıms en daha onemlısın benım evımde oyle tadılata da başlamam lazım ustelık evde cok kotu durumda bakamıyorum bıle işten gelınce yatış bız daha onemlıyız
Tabii dün akşam kv ugradı bize gitmiş balkon demirlerine elini sürüyo buralar çok tozlanmış diyo ben de balkonu yıkıyom dedim sonra silerim şimdi balkonda oturan vardır dökmiim. Töbe silerim. Kışa yakın bi su dökerim. Ben boyle değildim ya
Gömme dolap yapcaz boş bi odam var. Eşime diyom kim ugraşcak. Sanki sen yapıyon dolabı diyor. Kendi temizler odayı herald.

Bu arada kızlar benim bi odam boş bebek odası olacak büyük ihtimal ama biraz küçük. Gömme dolap yaptırcam biraz yatak ve Çeyiz bohçalar falan var kapının arkası komple dolap olacak. Ablam da diyor ki pencere tarafı bebek dolabı olacak şekilde yaptır guzel bir model bul bi taraf duvar gibi dursun yatak dolabı bi taraf da bebek dolabı. Sonra bi beşik ve şifonyer al. Nasıl bir şey tasarlasam nasıl olur mantıklı mı sizce?

aynen ya kendime zor bakıyorum bide kocişle hiç uğraşamıcam. ama hamile kalmadan önce ben herşeyi başta konuştum. utanmasam sözleşme imzalattırcaktım :)) yapcak bişi yok. ben asli görevimiz bebeişi büyütmek ona bakmak. kendim için bişi istiyosan namerdim :))

Kizlar keyif yapabildiginiz kadar yapin bosverin utuyu temizligi, Allah nasip ederse 5-6 ay sonra sabunlamadan dus aldiginiz ve sicak yemek yiyemeyeceginiz bir donem bizi bekliyo yalnizligin keyfini cikarin hatta kocalarinizla bol bol sinemaya falan gidin

pencere tarafı derken.. pencerenin önüne mi.. bence, benim fikrim, pencerenin önü açık kalsın. dolabı kapı yanına, karşısına bebeğin yatağını koyabilirsiniz. yani kapıyı açınca direk bebeği görme imkanınız olur.

bende işi bırakacağım.
yerime birini yetiştireceğim. yani bu ara gelişlerim azalacak. akşamları bakamıyorum.
benim evede şöyle adamakıllı temizlik lzım da, işte...

Gonme dolap guzel fikir hatta oda kucukse sifonyer de alma derim sadece besik alip duvarlara ufak raflar koyabilirsin kremler falan icin. Cunku bebisin oyuncaklari falan isin icine girince sifonyer cok yer kapliyo

adam dibinde calan telefonu duymuyor. iki komidin sigmadi yatagn yanlarina onun tarafnda var telefonlar orda duruo hicc umru deill gecen gun bide dioki bu sabah beni durttun nie gecip almadin die. dedim bi zahnet uyan da ver milletin karisi kocasinin yataktan çıktığını hissetmiyor ben sana daha ne yapim dedim guluyor. gecen facebook a hamile bi arkdsm kocasinin notunu paylasmis yumurta yemeyi unutmayin sizi seviyorum diye. adam kalkmis hazirlanmis bide not yazmis kizin ruhu duymamis, peh peh peh dedim esimin gozune soktum resmi gor diye. bizimki uyanacakta bana not yazicak. kesin aldatio beni derim :) 8 e 10 kala evden cikio 8 de iste oluo tembellikte son durak :)

tatlım odan küçükse hem gömme dolap hem çocuğun dolabı zor olur diye düşünüyorum. bebek dolabını koyacak başka yerin yok mu? çok sıkışıkta güzel olmaz.

ay dimi ya fazla ilgilenirlerse bu seferde aldatıyo bu bizi deriz. ay benimkide çok ilgileniyo evlendiğimizden beri hiç kesilmedi acaba beni aldatıyo mu :)) kahvaltı falan hazırlamaz ama okadar da değil. sen kaçta çıkıyon evden?

ayyy sinema mi ruyamda bile görmüyorum artik. işten eve evden ise evdeyken uykuya :) hayatim bu ucgenden ibaret suaralar :)

benimkide ilgilidr de allah razi olsn gene dusunur filanda oyle ince dusuncelere pek kapilmaz o gelir uykumda oper sever beni dunden beri yeni evli gbiyiz o bana sarilio opuo ben onu koca gecemiz bu halde gecti adamda hakli ne yapsin :) 8.30da cikiorm ama once kocayi hazrladigm icin erken kalkiyorum

canım doğru diyosun. benim arkadaşın ikizleri oldu. funda duş almak bu kadar mı lüks olur diyo. başından ayrılamıyo. yardımcısı var annesi var ona rağmen bırakamıyomuş. aslında sinemaya gitmek kitap okumak bol bol gezmek lazım. bunları yapamıcaz. her öğün bebişe yemek hazırlancak çeşit çeşit. ben üşengeçliğimden kocama bile makarna yapıp geçiyodum. b... yedik biz :))

sakın ek gidaya gecince bebegede makrna verme :)

değerini bilmek lazım bu öpüşlerin bebek olunca bize küscekler benle ilgilenmiyon diye :) ay kız ben 8.15 te kalkıyorum 15 dakkada giyinip zor atıyom kendimi dışarı. resmen yerde sürünüyorum sabahları. kahvaltıyıda ofiste yapıyom. napimm bu halsizlik kötü. biz 7-8-9. aylarda ne b... yicez hiç bilmiyom

Gonme dolap guzel fikir hatta oda kucukse sifonyer de alma derim sadece besik alip duvarlara ufak raflar koyabilirsin kremler falan icin. Cunku bebisin oyuncaklari falan isin icine girince sifonyer cok yer kapliyo

tatlım odan küçükse hem gömme dolap hem çocuğun dolabı zor olur diye düşünüyorum. bebek dolabını koyacak başka yerin yok mu? çok sıkışıkta güzel olmaz.
Yani gömme dolabın bi kenarına bundan yapayim dedim bi de beşik alırim hatta pencereye kada dolap ya pencere onüne de altı cekmeceli yatak onun kenarına da kitaplık ya da raflık falan bir sürü model var kafamda karmakarışık

Eklentiler

• Screenshot_2015-08-24-09-23-34.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 57
  • Screenshot_2015-08-24-09-30-47.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 53
  • Screenshot_2015-08-24-09-33-20.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 60
  • Screenshot_2015-08-24-09-30-01.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 49
  • Screenshot_2015-08-24-09-34-07.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 51
evet simdi bile azcik ilgisiz birakayim alt dudagini sarkitio karicik beni sevmioki dio sonra bebegim gbi alip seviyorummm oyyy yanimda olsada opsem kocami özledim valla bende cok zorlanıyorum buranin anahtari bende isbasi 9 ama bazen 9da evden ciktigim oluo allahtan patron o gunler hep gec gelioda farkedilmiyorum. ben bisi yemedeb cikamiyorum elim ayagim titrio oyuzden azda olsa atistiriyorum. valla ek gida mevzuusunda ne yapicam bende bilmiyorum gireriz kizzz tabi boyle olmazda.is yerinde yazariz birbirimize eve gidince yazamayiz :) esim dio zaten odanin onune sehpa koycam herkes teli ord abirakicak kimse cocugun yanina telefonla girmicek dio

bizim telefonlar başucumuzda oluyor. uykusu hafiftir benimkinin Allah için. :)
bende oluşturduğu izlenim şu: iyi değilsem beklemez. şimdi iyiyim diye bekliyor. misal başlarda midem bir çok kötü olmuştu. yatmıştım tüm gün. ramazandı. ben yemedim diye iki lokma yemiş sonra bana yemek getirmişti. kendi yedirmişti. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…