- 29 Nisan 2010
- 4.289
- 2.805
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #25.101
ben vazelin kullaniyorum canim gayet te memnunum ama bu ay bebak aci badem sutu alicamBir sohbetler kızlar sabah sabah :) Sayfalar ne çabuk ilerlemiş
Forumu keşfetmek çok iyi oldu yaa, ne güzel zaman geçiyor. Antalya sıcağında pek bişey yapılmıyor malesef çünkü
Bugün çıkacaz bir ara bakalım, belki bebek için de bişeyler bakarım.
Karın bölgesi için ne önerirsiniz kızlar? Şuan katı hindistan cevizi yağı var bende ama az kaldı, kakao kullanan var mı? Ya da başka bir yağ? Yoksa hiç ugrasmayim eczanede satılan jellerden mi alayım?
Ben lierac kullaniyprum canim.dogumdan sonrada bir kac ay toparlanirkende kullanacam.kullanan cevremdekiler cok memnun bakalim bana etki saglayacakmi
Ben sebamedin catlak kremini aldim ama hic duzenli surmuyorum aklima geldikce iste. Bide kakao yagi almistim onun daha paketini bile acmadimbu konularda biraz tembelim galiba insallah catlagim olmaz
Müteahhite her gün küfrediyorum.çok küçük yapıyolar evleri ya. şöyle yap yayale gibi dimi :)) bak alekta bi odayı yerleştiremedi seni hiç düşünmüyo kuzum bu müteahhitler :)
teşekkür ederim canımIyi yapmışsın canım tebrik ederim
Bir sohbetler kızlar sabah sabah :) Sayfalar ne çabuk ilerlemiş
Forumu keşfetmek çok iyi oldu yaa, ne güzel zaman geçiyor. Antalya sıcağında pek bişey yapılmıyor malesef çünkü
Bugün çıkacaz bir ara bakalım, belki bebek için de bişeyler bakarım.
Karın bölgesi için ne önerirsiniz kızlar? Şuan katı hindistan cevizi yağı var bende ama az kaldı, kakao kullanan var mı? Ya da başka bir yağ? Yoksa hiç ugrasmayim eczanede satılan jellerden mi alayım?
kiskannnnnnnnnnnnnccccc
akillo kadinin hali baska olur
bende ama nerdeeee biyerden gömü bulsakta borclar bitse evde yan gel yat yatsak
Amin canim hepimizin bebislerine insallah :)) bende indirimde gordukce aliyorum her begendigimi alsam valla 5 kuruşsuz kalirim okadar guzel seyler varkii!! :)çookk tatlı şeyler yaa.. yiyebilirim yanii, o kadar tatlılar. Rabbim sağlıkla sıhhatle giymeyi nasib eylesin güzel prenseseeee...
ben daha başlamadım henüz alışverişe. 5. ayımız dolsun öyle almak istiyorum. umarım benim bebişimin cicileri de bu kadar tatlı olur
1-11 eylülde seminerler var canımOkullar gec aciliyorya.sizinkide ertelenmedimi canim
Amin canim hepimizin bebislerine insallah :)) bende indirimde gordukce aliyorum her begendigimi alsam valla 5 kuruşsuz kalirim okadar guzel seyler varkii!! :)
tebrik ederim nice güzel yıllar geçirin :)Bugun eşimle evlilik yildonumumuz Mina aşkim hissediyo herhalde uyandigimdan beri donup duruyo icerde annwsiyle babasini kutluyo :)
Tesekkurler canim :))tebrik ederim nice güzel yıllar geçirin :)
senin heyecanın, mutluluğun ona da yansıyor :)Bugun eşimle evlilik yildonumumuz Mina aşkim hissediyo herhalde uyandigimdan beri donup duruyo icerde annwsiyle babasini kutluyo :)
kızlar siz doğum sonrası giyilicek kıyafeti ne yaptınız ben şık bir şey arıyorumda :) nerden alabilirim acaba
inan doğum sonrasını henüz düşünmedim :) hamilelik öncesi kıyafetlerimi giyemiyorum diye stres oldum,doğum sonrasını daha ileriye bıraktım o yüzden. ama nasıl bir şey düşündüğünü söylersen yardım etmeye çalışırım. tabi ben de bu arada fikir sahibi olmuş olurum
Guzel isim ama aras ismini de dusunebilirsin canimKızlar oğlum için Arel ismini düşündüm ama sizin fikirlerinizi almak istiyorum. Acaba kulağa nasıl geliyo?
Amin canim cok tesekkurler hepimizin herkesin mutlulugu daim olsun insallh :)senin heyecanın, mutluluğun ona da yansıyor :)
tebrik ederim. Rabbim bir yastıkta bir ömür sevgiyle vee tabiii Mina'nız ile geçirmeniz dileğiyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?