2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ben vazelin kullaniyorum canim gayet te memnunum ama bu ay bebak aci badem sutu alicam

Ben lierac kullaniyprum canim.dogumdan sonrada bir kac ay toparlanirkende kullanacam.kullanan cevremdekiler cok memnun bakalim bana etki saglayacakmi

Ben sebamedin catlak kremini aldim ama hic duzenli surmuyorum aklima geldikce iste. Bide kakao yagi almistim onun daha paketini bile acmadim bu konularda biraz tembelim galiba insallah catlagim olmaz

bende şimdiye kadar kullanmadım. eşim doktora sor diyor ne kullanacağını.
siz doktorlarınıza danıştınız mı bu işi..

çookk tatlı şeyler yaa.. yiyebilirim yanii, o kadar tatlılar. Rabbim sağlıkla sıhhatle giymeyi nasib eylesin güzel prenseseeee...
ben daha başlamadım henüz alışverişe. 5. ayımız dolsun öyle almak istiyorum. umarım benim bebişimin cicileri de bu kadar tatlı olur

ben lierac kullanıyorum açıkçası bazende süt falan kullanıyorum

Amin canim hepimizin bebislerine insallah :)) bende indirimde gordukce aliyorum her begendigimi alsam valla 5 kuruşsuz kalirim okadar guzel seyler varkii!! :)

Bugun eşimle evlilik yildonumumuz Mina aşkim hissediyo herhalde uyandigimdan beri donup duruyo icerde annwsiyle babasini kutluyo :)
senin heyecanın, mutluluğun ona da yansıyor :)
tebrik ederim. Rabbim bir yastıkta bir ömür sevgiyle vee tabiii Mina'nız ile geçirmeniz dileğiyle.

kızlar siz doğum sonrası giyilicek kıyafeti ne yaptınız ben şık bir şey arıyorumda :) nerden alabilirim acaba

inan doğum sonrasını henüz düşünmedim :) hamilelik öncesi kıyafetlerimi giyemiyorum diye stres oldum, doğum sonrasını daha ileriye bıraktım o yüzden. ama nasıl bir şey düşündüğünü söylersen yardım etmeye çalışırım. tabi ben de bu arada fikir sahibi olmuş olurum

şık bir gecelik olsun tabi çokta açık değil ama babaanne hastası gibi olmakta istemiyorum rengini henüz belirlemedim braz odayı süsleme rengine göre alacağım saten falan olanlar var içli dışlı onlardanda olabilir ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…