2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Iyi yapmışsın canım tebrik ederim

Yaa canim hepten kuculmezmi oda dolap yaptirinca.ilerde yine bebis olurda cocuklar buyuyunce iki yatak sigarmiki bu sekilde.benim 4. Odam var orasi komple dolap yinede kocama yetmiyor.dolap iyi biseyde cocuk odasi icin nasil durur bilemem

Hiç korkma benimde ilk doğum olacak ama hiç gözümde buyutmuyorum. Ben hep diyuorumki bu kadar kadın doguruyorsa bende doğurabilirim. Biraz psikolojisinde önemli kendi kendine ben güçlü bir insanım de ve ona inan EE geriside elimizde değil olacak bir sorunada yapabileceğimiz birşey yok yaşanacak da yaşanacak. Tamam canım valla ben hep olumlu düşünüyorum şimdiye kadarda sorunsuz ilerledik biz kadınlar güçlüyüz yaparız

Bir sohbetler kızlar sabah sabah :) Sayfalar ne çabuk ilerlemiş

Forumu keşfetmek çok iyi oldu yaa, ne güzel zaman geçiyor. Antalya sıcağında pek bişey yapılmıyor malesef çünkü
Bugün çıkacaz bir ara bakalım, belki bebek için de bişeyler bakarım.
Karın bölgesi için ne önerirsiniz kızlar? Şuan katı hindistan cevizi yağı var bende ama az kaldı, kakao kullanan var mı? Ya da başka bir yağ? Yoksa hiç ugrasmayim eczanede satılan jellerden mi alayım?

Yaaaaa demeeeee

Ben lierac kullaniyprum canim.dogumdan sonrada bir kac ay toparlanirkende kullanacam.kullanan cevremdekiler cok memnun bakalim bana etki saglayacakmi

Ben sebamedin catlak kremini aldim ama hic duzenli surmuyorum aklima geldikce iste. Bide kakao yagi almistim onun daha paketini bile acmadim bu konularda biraz tembelim galiba insallah catlagim olmaz

Ben sebamedin catlak kremini aldim ama hic duzenli surmuyorum aklima geldikce iste. Bide kakao yagi almistim onun daha paketini bile acmadim bu konularda biraz tembelim galiba insallah catlagim olmaz
Ben oturma odasinin sehbasina koydum aksamlari ozellikle acip suruyorum.gozunuzun onune koyunnn

T the angellll ametist80 ne konuşuyonuz öyle hararetli üşeniyorum da yazdıklarınızı okumaya konu nedir
is koca geyik :) hepsi var
Dudak sarkitma naz yapma kedi gibi sokulma kendini sevdirtme :)) ben de oyleyim hahaha )
aslinda bende oyleyim :)
kiz eski is yerimde betonda dusuk ciktimi imar muduru bile ariodu ihale bu yukseltin die patron yukseltiodu. ozaman patronla benim yada diger arkadasla patronun imzasi oludu raporda. orda allah affetsin emir altinda yapildi cok sey. aglaya aglaya duzelttigmi bilirim bide bende depremi yasadm. hele beton santrallerindekilerle kavga etmekten helak oluodum. bana tatli getiriolrdi yemege goturelin diolrdi kabul etmiodum. diger arkds yumusakti bu konuda ozaman sen imzani at diodum. smdiki işyerimde bi benim imzam olucak bide denetcinin dentci ist da. o gormicek bile isverende bu ise yeni girdi bana guvenio. eger dedim pislige bulasirsanz cikarim. hamile hamile imza atmam diger yerde cok gunaha girdim dedim yok sen ne dersen o dio. ama eski is yerine is getirip beni gorenler ayy mendebur burda diodur keske herkes boyle dusunsede aza indirgense ben yapilanlari gordukce kahroluyorum. parkede degerlerde bisi yapilamio oyuzden yenisi isteniyo keske betondada oyle olsa. karot dedigim an muteahhit beton santral muduru çalışanları yapi denetimdekiler hepsi geliodu patrona soyle yukseltin die patronda geliodu benim surat tabi bes karis elif hadi kizim diodu bende yapiodum ogluda bizim ordaydi insaat muhensiiydi. oglunun adina cikaripdum raporu ona imzalatiodum. onun basi agrisin babasi emir verio napim

kocaları çekiştiriyoz kız bi zahmet okuyuver bak ablalarından öğreneceğin şeyler var :))

ya g... büyütüyon ya çene yarıştırıyon der zate uyuzz kocam benim. bende yok diyorum senin oğlunu büyütüyom içimde. ne var battımı tembellik yapmam. kıskanıyo işte kendi yatamıyo ya :))
kiskannnnnnnnnnnnnccccc
akillo kadinin hali baska olur
sağol canım. kolaysa başına gelsin o zaman. valla çalışmaktan yoruldum artık evde oturmak istiyorum bende (
bende ama nerdeeee biyerden gömü bulsakta borclar bitse evde yan gel yat yatsak

hahahahah tiktir kiz tiktir anlasin 5 iz dusunemiom hamileligi ; (

bende 4 yil korundum hadi dedik olmayinca tirstim ama meger isimin stresinden olmuomus istifayi bastgm ay bebis geldi :) smdiki aklim olaydi dogururdm evlendigm gbi

canim ben dogururum diorumda bu kansizligim korkutuo kan verilecek nasi olucak diorm ama dedigin gbi allah yardim eder her gece tum hamileler icin dua ediorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…