- 28 Nisan 2015
- 2.178
- 1.704
- 63
- 42
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #25.081
Okullar gec aciliyorya.sizinkide ertelenmedimi canimBenim de son bi haftam
Öğretmenim 1 eylül de başlıyozz
Nası zor geliyo anlatamam
Allah başka işlerde çalışanlara sabır ve kolaylık versin
Iyi yapmışsın canım tebrik ederimçocuğun eğitimi ile çoğu şey aslında ama eve çok köpek almak istiyorum ben onuda araya sokuşturdum
annesiyle ilgili konularda var tabi. ortak alınacak kararlar başkası kesinlikle karışmayacak vs çocuğun yanında kimse benim ve onun istediği şeyleri tartışmaya bile açmayacak
vs vs
bir sürü şey ... ama görünce şok olmuştu :)
bebeğin kararını bana bıraktı o yüzden bende kıyamadım aldırmaya açıkçası :)
eşim 37 oldu benimde 40 tan önce baba olsun istedim
Yaa canim hepten kuculmezmi oda dolap yaptirinca.ilerde yine bebis olurda cocuklar buyuyunce iki yatak sigarmiki bu sekilde.benim 4. Odam var orasi komple dolap yinede kocama yetmiyor.dolap iyi biseyde cocuk odasi icin nasil durur bilememBu arada kızlar benim bi odam boş bebek odası olacak büyük ihtimal ama biraz küçük. Gömme dolap yaptırcam biraz yatak ve Çeyiz bohçalar falan var kapının arkası komple dolap olacak. Ablam da diyor ki pencere tarafı bebek dolabı olacak şekilde yaptır guzel bir model bul bi taraf duvar gibi dursun yatak dolabı bi taraf da bebek dolabı. Sonra bi beşik ve şifonyer al. Nasıl bir şey tasarlasam nasıl olur mantıklı mı sizce?
Hiç korkma benimde ilk doğum olacak ama hiç gözümde buyutmuyorum. Ben hep diyuorumki bu kadar kadın doguruyorsa bende doğurabilirim. Biraz psikolojisinde önemli kendi kendine ben güçlü bir insanım de ve ona inan EE geriside elimizde değil olacak bir sorunada yapabileceğimiz birşey yok yaşanacak da yaşanacak. Tamam canım valla ben hep olumlu düşünüyorum şimdiye kadarda sorunsuz ilerledik biz kadınlar güçlüyüz yaparızbebege niyet etne gbi anladım canim. bende anemi oldgu icin kan surekli dusuo ilac kullabamiyorum kan nakli diyolar normal diyorum ama sezeryandan daha cok korkuyorum fazla kan kaybi olursa diye ondan dedim canim. gerci dr doguma yakin bakilip ona gore kan verilecrk kac uniteyse dedi. ben suan her iki dogumdan da korkuyorum. allah hepimizin yardimcisi olsun saglikla bebeklerimizle kurtulmamizi nasipe etsin insallah
Yaaaaa demeeeeecanım doğru diyosun. benim arkadaşın ikizleri oldu. funda duş almak bu kadar mı lüks olur diyo. başından ayrılamıyo. yardımcısı var annesi var ona rağmen bırakamıyomuş. aslında sinemaya gitmek kitap okumak bol bol gezmek lazım. bunları yapamıcaz. her öğün bebişe yemek hazırlancak çeşit çeşit. ben üşengeçliğimden kocama bile makarna yapıp geçiyodum. b... yedik biz :))
Kizlar whatsaptan grup kurariz ordan daha kolay girilip fikir alinir belkibenimki aç kalack gibime geliyo. ne yedirceğimi bile bilmiyom çocuğumaaaaaaaaaa :) sizde olmıcaksınız herkes bebişiyle uğraşmaktan kimse girmez buraya kime sorcam kız ben :))
Ben lierac kullaniyprum canim.dogumdan sonrada bir kac ay toparlanirkende kullanacam.kullanan cevremdekiler cok memnun bakalim bana etki saglayacakmiBir sohbetler kızlar sabah sabah :) Sayfalar ne çabuk ilerlemiş
Forumu keşfetmek çok iyi oldu yaa, ne güzel zaman geçiyor. Antalya sıcağında pek bişey yapılmıyor malesef çünkü
Bugün çıkacaz bir ara bakalım, belki bebek için de bişeyler bakarım.
Karın bölgesi için ne önerirsiniz kızlar? Şuan katı hindistan cevizi yağı var bende ama az kaldı, kakao kullanan var mı? Ya da başka bir yağ? Yoksa hiç ugrasmayim eczanede satılan jellerden mi alayım?
Evet Lierac baya kullanılıyor sanırım. Bakalım olmazsa bir Lierac bir normal yağ kullanırımBen lierac kullaniyprum canim.dogumdan sonrada bir kac ay toparlanirkende kullanacam.kullanan cevremdekiler cok memnun bakalim bana etki saglayacakmi
Bir sohbetler kızlar sabah sabah :) Sayfalar ne çabuk ilerlemiş
Forumu keşfetmek çok iyi oldu yaa, ne güzel zaman geçiyor. Antalya sıcağında pek bişey yapılmıyor malesef çünkü
Bugün çıkacaz bir ara bakalım, belki bebek için de bişeyler bakarım.
Karın bölgesi için ne önerirsiniz kızlar? Şuan katı hindistan cevizi yağı var bende ama az kaldı, kakao kullanan var mı? Ya da başka bir yağ? Yoksa hiç ugrasmayim eczanede satılan jellerden mi alayım?
Arkadaslarin tabsiyesiyle turuncu kasadan aldim.eczanelerden daha uygun haberin olsunEvet Lierac baya kullanılıyor sanırım. Bakalım olmazsa bir Lierac bir normal yağ kullanırım
Ben oturma odasinin sehbasina koydum aksamlari ozellikle acip suruyorum.gozunuzun onune koyunnnBen sebamedin catlak kremini aldim ama hic duzenli surmuyorum aklima geldikce iste. Bide kakao yagi almistim onun daha paketini bile acmadimbu konularda biraz tembelim galiba insallah catlagim olmaz
is koca geyik :) hepsi varT the angellllametist80 ne konuşuyonuz öyle hararetli üşeniyorum da yazdıklarınızı okumaya konu nedir
aslinda bende oyleyim :)Dudak sarkitma naz yapma kedi gibi sokulma kendini sevdirtme :)) ben de oyleyim hahaha)
kiz eski is yerimde betonda dusuk ciktimi imar muduru bile ariodu ihale bu yukseltin die patron yukseltiodu. ozaman patronla benim yada diger arkadasla patronun imzasi oludu raporda. orda allah affetsin emir altinda yapildi cok sey. aglaya aglaya duzelttigmi bilirim bide bende depremi yasadm. hele beton santrallerindekilerle kavga etmekten helak oluodum. bana tatli getiriolrdi yemege goturelin diolrdi kabul etmiodum. diger arkds yumusakti bu konuda ozaman sen imzani at diodum. smdiki işyerimde bi benim imzam olucak bide denetcinin dentci ist da. o gormicek bile isverende bu ise yeni girdi bana guvenio. eger dedim pislige bulasirsanz cikarim. hamile hamile imza atmam diger yerde cok gunaha girdim dedim yok sen ne dersen o dio. ama eski is yerine is getirip beni gorenler ayy mendebur burda dioduray kız yardımcı oluver onlar ihalalere gireceklerdir dayanımı olmayınca ihaleyide alamazlar tabi. gerçi vazgeçtim boşver o çürük betonlarla ev yaparlar sonra depremde yerle bir okadar günahsız inasının günahına girersin. en iyisini yapıyosun salla gitsin :))) rüşvette teklif eder bunlar :)
kocaları çekiştiriyoz kız bi zahmet okuyuver bak ablalarından öğreneceğin şeyler var :))
kiskannnnnnnnnnnnncccccya g... büyütüyon ya çene yarıştırıyon der zate uyuzz kocam benim. bende yok diyorum senin oğlunu büyütüyom içimde. ne var battımı tembellik yapmam. kıskanıyo işte kendi yatamıyo ya :))
akillo kadinin hali baska olurben sözleşme yaptım desem :)) çocuk bizim sürpriz oldu açıkçası istemiyordum ben iş hayatımı engelliyecek diye 2-3 yıl daha ama eşimle aramda yaş farkı var diye onada zor olsun istemedim. sonra korunmama rağmen hamile olduğumu öğrendiğime şok oldum 2-3 gün söylemedim zaten sindirmem zor oldu sonra sözleşme yaptım :))
bende ama nerdeeee biyerden gömü bulsakta borclar bitse evde yan gel yat yatsaksağol canım. kolaysa başına gelsin o zaman. valla çalışmaktan yoruldum artık evde oturmak istiyorum bende(
hahahahah tiktir kiz tiktir anlasinne alakaymış. uyku ne zaman biterse o zaman kalkılır dimi :)) benimkide çok uyuyosun diyo. o gün dedim ki bak beni kızdırma. labrotuvarda 5 tane daha bebiş bekliyo. hepsini sana tıktırırım görürsün hamileliğin ne kadar zor olduğunu. aman ne olmuş diyo. bi 15 cm lik bebeğimi taşıyamıyosun diyo. o gün halsizim dedim neyin var diyo e hamileyim yetmez mi diyorum bide soruyo kız. ne uyuz bunlar ya :))
ihmal etme :) sonrasında pişman olmayalım :)Ben sebamedin catlak kremini aldim ama hic duzenli surmuyorum aklima geldikce iste. Bide kakao yagi almistim onun daha paketini bile acmadimbu konularda biraz tembelim galiba insallah catlagim olmaz
Aa tamam iyi oldu öğrendiğim, cok tesekkur ederim :)Arkadaslarin tabsiyesiyle turuncu kasadan aldim.eczanelerden daha uygun haberin olsun
bende 4 yil korundum hadi dedik olmayinca tirstim ama meger isimin stresinden olmuomus istifayi bastgm ay bebis geldi :) smdiki aklim olaydi dogururdm evlendigm gbicanım benim herşey nasip işte bence çok güzel olmuş. ben 29 da evlendim salak gibi korundum. 35 yaşıma geldim e hadi çocuk yapalım dedim eşim olmuş 40 bizde iş bitmiş. o yüzden tüp yapıverdim :)) herşeyi vaktinde yapmak gerektiğini düşünüyorum. kariyer para peşinde koşarken herşeyi ertelemişiz. ah şimdiki aklımla 20 yaşına bi dönebilsem dünyayı fethederim işte ama geçti :))) ne yazıyo kız sözleşmende merak ettim.
canim ben dogururum diorumda bu kansizligim korkutuo kan verilecek nasi olucak diorm ama dedigin gbi allah yardim eder her gece tum hamileler icin dua ediorumHiç korkma benimde ilk doğum olacak ama hiç gözümde buyutmuyorum. Ben hep diyuorumki bu kadar kadın doguruyorsa bende doğurabilirim. Biraz psikolojisinde önemli kendi kendine ben güçlü bir insanım de ve ona inan EE geriside elimizde değil olacak bir sorunada yapabileceğimiz birşey yok yaşanacak da yaşanacak. Tamam canım valla ben hep olumlu düşünüyorum şimdiye kadarda sorunsuz ilerledik biz kadınlar güçlüyüz yaparız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?