- 24 Kasım 2014
- 3.165
- 1.870
- 133
- 44
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #25.141
ya canım okadar fazla gezmez herhalde. benimki hep aynı yerde pıt pıt oluyo. diğerleri gaz bence :))Ben ve bebek hareketlerini keşfetme serüvenim part 493929593Ya kızlar sizin bebişler hep aynı noktada mı oynuyo ? Mesela ben bi gün solda bi gün sağda hissediyorum bazen gün içinde sabah solda hissettiysem akşam sağda olabiliyo. Yer değiştirmesi mümkünmü ki? Şuan mesela karnımın sağ tarafı daha şiş ve sert. Sanki orda bi kıpırtı var gibi. Yoksa o hissettiklerim bebiş değilmi
ya devlete kaldiysan gittin zaten. esim belediyede oyuzden benim yapi denetimlerle calismami istemiyo gidiceksin diyo adam taseron olucak sana ters ters konusucak hakedis vermicek. otur orda yap raporunu dio. :) zaten simdi arabada kullanamam. ama labartuvar isine alistim yapi dnetim olursa anca buro olursa kabul ederim diorum. bende cokkkkkkkk memnun oldum canim benimm Funda ismini cok seviyorum kizim olsaydi koymayi dusundugum isimler arasindaydi. kibar zarif zayif bi insan belirio gozumde funda diyince :)aynen canım bu yükün altına girme kim atıyosa atsın imzayı. sonra bu işin vicdanı var bu arada adının elif olduğunu öğrendim :)) bende funda memnun oldum. benim işlerimde hep devlet memurlarıyla. bazen işim olmayınca kavga ediyom aman imzalayıver nolcak diyede kendimi onların yerine koyduğumda hak veriyorum adamlara. ama bazı bayanlar çok gıcık oluyo yaw. kesin diyorum beni kıskanıyo o yüzden işimi yapmıyo :)) yani özel sektörde olduğum için baya bi çabalıyorum.
evet bu tarz olsun istiyorum her gelen resim çeker şimdi çirkin çıkmayalım :))ama bebişi bu gecelikle nasıl emzircez :))
Dogru diyosun valla ben bide fotografci fln tutucam makyaj cantasi yaparim diyodumda kiyafeti hic dusunmemistim. Saten fln olmaz zaten sexy olurvalla sonrasında odaya çok kişi gelecek kötü bir görüntü vermek istemem birde bir sürü fotoğraf falan benim için çok önemli
nedense bilmiyorum doğumdan korkmuyorum galiba ablamdan dolayı çok rahat doğum yapmıştı
teyzemler annem falanda öyle oldu birde teyemin doğumunda yanındaydım hiç gıkı çıkmadı herhalde onlardan dolayı rahatım biraz acırsada ne yapayım mecbur doğacak yani ...
bebişin oynaması çok normal çünkü hareket alanı henüz kısıtlı değil. ileriki haftalarda daha zor hareket edecek hatta son haftalarda doğum pozisyonu alacağı için hareketi çok kısıtlı olacak. o yüzden korkma. hatta bu güzel zamanların tadını çıkar. ben henüz hissedemiyorum hareketlerini ama dokunduğumda sağda mı solda mı olduğunu tahmin edebiliyorum. yaramazlar çok hareketli oluyorlar, bunu fark etmek çok keyifli. inşallah ben de hareketlerini hissetmeye başlarım. heyecanla bekliyorum :) :)Ben ve bebek hareketlerini keşfetme serüvenim part 493929593Ya kızlar sizin bebişler hep aynı noktada mı oynuyo ? Mesela ben bi gün solda bi gün sağda hissediyorum bazen gün içinde sabah solda hissettiysem akşam sağda olabiliyo. Yer değiştirmesi mümkünmü ki? Şuan mesela karnımın sağ tarafı daha şiş ve sert. Sanki orda bi kıpırtı var gibi. Yoksa o hissettiklerim bebiş değilmi
bu tarz bir şeyler mi düşünüyorsun? "lohusa gecelik" diye arattım çok güzel modeller var. özellikle pierre cardin de. biraz pahalı ama yine de çok şık olanları var. sen de bir bakıver. içine sinecek birşey mutlaka vardır :)
benim enerjimmm yerlerde valla. ilk bebeğim olcağı için doğurunca ne yapacağımı bende çok merak ediyorum :)) uykuya düşkünümdür. ama uyurmuyum o zamanlar bilemicem. mesela benzetmek gibi olmasın ama sabah 6 da köpeklerin mama saatine ben kalkamıyorum eşim kalkıyo :)) bu sorumluluğu ona verdim. ama bebekte napacam onu düşünüyorum :)3olu yaşlarda annelik daha bir havalı oluyor :) hem de tecrübeli...
biraz enerjimiz kalmayabiliyor ama, kuzucuklarımız daha bir yaşından büyük, aklı başında yetişiyorlar sanki :)
ben de kendimi böyle teselli ediyorum işte :)
benimde oyle bide kibristayken yapsaydim evimde cocuguma bakicaktm burda da krese verirdim smdi hem yavrumdan ayri kalicam hem calisicam hem evde ya kaynana ya ana olacak pof pof poff....aynen bende öle evlenip hemen yapardım çocuğumu şu an 5 yaşında olurdu :)
başımıza bide sosyeti kıyafeti çıkartma allah aşkına. giy bluzünü şortunu yat işte :))evet bu tarz ama birde açıkları vardır bunların bakmak lazım :)
çok şikayet ettin be @ alekta movik moviki geçtin yani :))benimde oyle bide kibristayken yapsaydim evimde cocuguma bakicaktm burda da krese verirdim smdi hem yavrumdan ayri kalicam hem calisicam hem evde ya kaynana ya ana olacak pof pof poff....
başımıza bide sosyeti kıyafeti çıkartma allah aşkına. giy bluzünü şortunu yat işte :))
benim de uykum çok ağırdır, top atsan duymaz derler ya işte öyle...benim enerjimmm yerlerde valla. ilk bebeğim olcağı için doğurunca ne yapacağımı bende çok merak ediyorum :)) uykuya düşkünümdür. ama uyurmuyum o zamanlar bilemicem. mesela benzetmek gibi olmasın ama sabah 6 da köpeklerin mama saatine ben kalkamıyorum eşim kalkıyo :)) bu sorumluluğu ona verdim. ama bebekte napacam onu düşünüyorum :)
işte o zarif bayan benim :)) yapı denetimciler zaten çok geziyo şantiyelerde falan. bencede otur oturduğun yerde tatlım :))ya devlete kaldiysan gittin zaten. esim belediyede oyuzden benim yapi denetimlerle calismami istemiyo gidiceksin diyo adam taseron olucak sana ters ters konusucak hakedis vermicek. otur orda yap raporunu dio. :) zaten simdi arabada kullanamam. ama labartuvar isine alistim yapi dnetim olursa anca buro olursa kabul ederim diorum. bende cokkkkkkkk memnun oldum canim benimm Funda ismini cok seviyorum kizim olsaydi koymayi dusundugum isimler arasindaydi. kibar zarif zayif bi insan belirio gozumde funda diyince :)
bende cok yoruluyorum allahtan esim anlayisli. sen hem 2 canlısn hem calision ev is hem kanin dusuk onla bogusuosun e bebek hizla buyuo ustune ustluk sicak senin cektigni kimse cekmio dio :) bende yatiom anca valla bu ay toplasan 2 kere yuruyus yaptik oda kaldi halsizlikten :) gecen gn dedim bebis gece 2 de 4.30da tekmelio beni doguncada boyle olursa yandik die burda babasi var yaa dio ii bakalim gorcizz dedjmbenim enerjimmm yerlerde valla. ilk bebeğim olcağı için doğurunca ne yapacağımı bende çok merak ediyorum :)) uykuya düşkünümdür. ama uyurmuyum o zamanlar bilemicem. mesela benzetmek gibi olmasın ama sabah 6 da köpeklerin mama saatine ben kalkamıyorum eşim kalkıyo :)) bu sorumluluğu ona verdim. ama bebekte napacam onu düşünüyorum :)
kız bebiş olunca göbek inmicek mi hemen?koptum .... sonrada birine hediye edilir yada daraltıp kullanılır bence ya
Bencede benim sağdakı pıt pıt bebiş diğerleri gaz sanırım yada bilmiyorum hepsi gazya canım okadar fazla gezmez herhalde. benimki hep aynı yerde pıt pıt oluyo. diğerleri gaz bence :))
evet evet sensinişte o zarif bayan benim :)) yapı denetimciler zaten çok geziyo şantiyelerde falan. bencede otur oturduğun yerde tatlım :))
ay inşallah canım benimde öle olur :))benim de uykum çok ağırdır, top atsan duymaz derler ya işte öyle...
bebeğimi nasıl duyacam diye endişelenirken, odasını ayrırdığımızda bir de gördüm ki, gık dese diğer odadan duyuyorum :)
yani annelikle beraber, kendimize inanamayacağımız bebeğimizin ihtiyaçlarına göre şekillenen bir yapıya bürünüyoruz.
dert etme...
ilk iki ay uykusuzluk zorluyor ama, bir gülüveriyor bu minnoşlar ne uykusuzluk kalıyor ne yorgunluk :)
zaten bu yorgunluklar olmasa hamilelikte alınan onca kilo nasıl verilir ki :))
benim enerjimmm yerlerde valla. ilk bebeğim olcağı için doğurunca ne yapacağımı bende çok merak ediyorum :)) uykuya düşkünümdür. ama uyurmuyum o zamanlar bilemicem. mesela benzetmek gibi olmasın ama sabah 6 da köpeklerin mama saatine ben kalkamıyorum eşim kalkıyo :)) bu sorumluluğu ona verdim. ama bebekte napacam onu düşünüyorum :)
valla hayranım zaten sana elif. evi çekip çeviriyon bu halsizlikle. e gece baba kalkınca napcak? bebek açlıktan ağlar herhalde. mecbur kaldırcak seni :)bende cok yoruluyorum allahtan esim anlayisli. sen hem 2 canlısn hem calision ev is hem kanin dusuk onla bogusuosun e bebek hizla buyuo ustune ustluk sicak senin cektigni kimse cekmio dio :) bende yatiom anca valla bu ay toplasan 2 kere yuruyus yaptik oda kaldi halsizlikten :) gecen gn dedim bebis gece 2 de 4.30da tekmelio beni doguncada boyle olursa yandik die burda babasi var yaa dio ii bakalim gorcizz dedjm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?