- 6 Mayıs 2013
- 940
- 1.283
- 83
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #25.121
Dogum sonrasi şik kiyafetmi giyecegiz ben bilmiyodum vallakızlar siz doğum sonrası giyilicek kıyafeti ne yaptınız ben şık bir şey arıyorumda :) nerden alabilirim acaba
canım hastaneden taburcu olurken giymek için buzi denilen kumaştan yapılmış siyah renkli, sade, büyük beben bir elbise almıştım.kızlar siz doğum sonrası giyilicek kıyafeti ne yaptınız ben şık bir şey arıyorumda :) nerden alabilirim acaba
valla sonrasında odaya çok kişi gelecek kötü bir görüntü vermek istemem birde bir sürü fotoğraf falan benim için çok önemliDogum sonrasi şik kiyafetmi giyecegiz ben bilmiyodum valladogumdan cok korktugum icin dusunmuyorum bile suan o zamanlari
oda çok acımasızca laf söylemiş ama sezaryanda benimde ark gördüğüm öyle oluyor ama 1-2 haftaya topluyor...canım hastaneden taburcu olurken giymek için buzi denilen kumaştan yapılmış siyah renkli, sade, büyük beben bir elbise almıştım.
çünkü sezaryen olmuştum ve karnım hastanedeki temizlikçinin dediğine göre "daha doğurmamış gibi" kalmıştı :)
valla ben hep aynı yerde hissediyorum o yüzden bilemiyorum solda benimkiBen ve bebek hareketlerini keşfetme serüvenim part 493929593Ya kızlar sizin bebişler hep aynı noktada mı oynuyo ? Mesela ben bi gün solda bi gün sağda hissediyorum bazen gün içinde sabah solda hissettiysem akşam sağda olabiliyo. Yer değiştirmesi mümkünmü ki? Şuan mesela karnımın sağ tarafı daha şiş ve sert. Sanki orda bi kıpırtı var gibi. Yoksa o hissettiklerim bebiş değilmi
rica ederiz :)ay teşekkür ederim çok güldüm :))
aynen canım bu yükün altına girme kim atıyosa atsın imzayı. sonra bu işin vicdanı var bu arada adının elif olduğunu öğrendim :)) bende funda memnun oldum. benim işlerimde hep devlet memurlarıyla. bazen işim olmayınca kavga ediyom aman imzalayıver nolcak diyede kendimi onların yerine koyduğumda hak veriyorum adamlara. ama bazı bayanlar çok gıcık oluyo yaw. kesin diyorum beni kıskanıyo o yüzden işimi yapmıyo :)) yani özel sektörde olduğum için baya bi çabalıyorum.is koca geyik :) hepsi var
aslinda bende oyleyim :)
kiz eski is yerimde betonda dusuk ciktimi imar muduru bile ariodu ihale bu yukseltin die patron yukseltiodu. ozaman patronla benim yada diger arkadasla patronun imzasi oludu raporda. orda allah affetsin emir altinda yapildi cok sey. aglaya aglaya duzelttigmi bilirim bide bende depremi yasadm. hele beton santrallerindekilerle kavga etmekten helak oluodum. bana tatli getiriolrdi yemege goturelin diolrdi kabul etmiodum. diger arkds yumusakti bu konuda ozaman sen imzani at diodum. smdiki işyerimde bi benim imzam olucak bide denetcinin dentci ist da. o gormicek bile isverende bu ise yeni girdi bana guvenio. eger dedim pislige bulasirsanz cikarim. hamile hamile imza atmam diger yerde cok gunaha girdim dedim yok sen ne dersen o dio. ama eski is yerine is getirip beni gorenler ayy mendebur burda diodurkeske herkes boyle dusunsede aza indirgense ben yapilanlari gordukce kahroluyorum. parkede degerlerde bisi yapilamio oyuzden yenisi isteniyo keske betondada oyle olsa. karot dedigim an muteahhit beton santral muduru çalışanları yapi denetimdekiler hepsi geliodu patrona soyle yukseltin die patronda geliodu benim surat tabi bes karis elif hadi kizim diodu bende yapiodum ogluda bizim ordaydi insaat muhensiiydi. oglunun adina cikaripdum raporu ona imzalatiodum. onun basi agrisin babasi emir verio napim
Bende şuan yer değiştirmez diye düşünüyorum mantık olarak ama hissettiğim şey bağırsak hareketi fln değil ondan eminim yani içerden pıt pıt diye birşey dokunuyo ama ben en iyisi yine 20. Haftadan sonrasını bekliyim bebiş demek içinvalla ben hep aynı yerde hissediyorum o yüzden bilemiyorum solda benimki
doğumu nasıl düşünürsen öyle bir doğum seni bekler diyorlar canım.Dogum sonrasi şik kiyafetmi giyecegiz ben bilmiyodum valladogumdan cok korktugum icin dusunmuyorum bile suan o zamanlari
aynen bende öle evlenip hemen yapardım çocuğumu şu an 5 yaşında olurdu :)bende 4 yil korundum hadi dedik olmayinca tirstim ama meger isimin stresinden olmuomus istifayi bastgm ay bebis geldi :) smdiki aklim olaydi dogururdm evlendigm gbi
ya burda 2 lafın belini kırıyoruz hem vakit geçiyo hem bişiler öğreniyoruz. ben bi yerim ağrıyınca önce eşime söylemektense burda yazıyorum sizlere :))teşekkür ederim canım
bu forumda ayrıca bana moral oldu :)
nice mutlu huzurlu yillar dilerim canim guzel yavrunuzla birlikteAmin canim cok tesekkurler hepimizin herkesin mutlulugu daim olsun insallh :)
bende doguma kadr dusunuom dogum sonrasini sanki babam yasicak :)Dogum sonrasi şik kiyafetmi giyecegiz ben bilmiyodum valladogumdan cok korktugum icin dusunmuyorum bile suan o zamanlari
valla sonrasında odaya çok kişi gelecek kötü bir görüntü vermek istemem birde bir sürü fotoğraf falan benim için çok önemli
nedense bilmiyorum doğumdan korkmuyorum galiba ablamdan dolayı çok rahat doğum yapmıştı
teyzemler annem falanda öyle oldu birde teyemin doğumunda yanındaydım hiç gıkı çıkmadı herhalde onlardan dolayı rahatım biraz acırsada ne yapayım mecbur doğacak yani ...
hastanede giymek için mi :)) pijama giyeriz kız şık bişeyi napcan? gerçi gelen giden çok olur dimi.kızlar siz doğum sonrası giyilicek kıyafeti ne yaptınız ben şık bir şey arıyorumda :) nerden alabilirim acaba
ama bebişi bu gecelikle nasıl emzircez :))
bu tarz bir şeyler mi düşünüyorsun? "lohusa gecelik" diye arattım çok güzel modeller var. özellikle pierre cardin de. biraz pahalı ama yine de çok şık olanları var. sen de bir bakıver. içine sinecek birşey mutlaka vardır :)
3olu yaşlarda annelik daha bir havalı oluyor :) hem de tecrübeli...aynen bende öle evlenip hemen yapardım çocuğumu şu an 5 yaşında olurdu :)
ya burda 2 lafın belini kırıyoruz hem vakit geçiyo hem bişiler öğreniyoruz. ben bi yerim ağrıyınca önce eşime söylemektense burda yazıyorum sizlere :))
evet bir kaç ay içinde gerçekten de hiç doğurmamış gibi olmuştum :))oda çok acımasızca laf söylemiş ama sezaryanda benimde ark gördüğüm öyle oluyor ama 1-2 haftaya topluyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?