- 29 Nisan 2010
- 4.289
- 2.805
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #25.161
tamam beee sustummm dogurayim ozaman gorcen sen şikayeti ozelden msj atip durcan sana :)çok şikayet ettin be @ alekta movik moviki geçtin yani :))
ayy mersiiivalla hayranım zaten sana elif. evi çekip çeviriyon bu halsizlikle. e gece baba kalkınca napcak? bebek açlıktan ağlar herhalde. mecbur kaldırcak seni :)
acaba o an başkası bebeğime zarar verir korkusu mu yaşanıyo. ben şey duymuştum. cinler kaçırabiliyımuş bebeği :) çok korkarım ben o varlıklardan ay bi garip oldum.ablamda çok düşkündü ilk ay bizde kaldı bebeğiyle yanından aldım uyanmasın diye odama götürdüm gazını çıkarıyorum falan ıh dedi demedi koşarak geldi düşün yani öğlene kadar yatardı top patlasa uyanmazdı ege ağlıuor dedi biz şok olduk o belli olmuyor hiç :)
zuhahhaha biri seni emerken emin ol uyanırsın deliiiiayy mersiiimememe getirir sokar cocugun agzina uyanmam bende
kız bebiş olunca göbek inmicek mi hemen?
sen benden önce doğurcan dimi kız :)) o zaman ben seni dürter dururum ki. benimki 14 ocak senden 2 hafta sonra. sen bi doğur eğer acırsa ben doğurmam :))tamam beee sustummm dogurayim ozaman gorcen sen şikayeti ozelden msj atip durcan sana :)
öyle şeylerden anlamam ben hassas oluyorlar yarı uyanık yatıyorlar vsacaba o an başkası bebeğime zarar verir korkusu mu yaşanıyo. ben şey duymuştum. cinler kaçırabiliyımuş bebeği :) çok korkarım ben o varlıklardan ay bi garip oldum.
hadi yaaa :) bide çok kanamamız olcakmış doğru mu ki?bi kendimizi bezleriz bi bebeği :))valla kimsede inmiyor benim gördüğüm sezarynd daha fazla, normaldede öyle sadece jole gibi oluyor daha 2 gün önce teyzem doğum yaptı :) maşallah pek kilosundan birşey kaybetmemiş
benim enerjimmm yerlerde valla. ilk bebeğim olcağı için doğurunca ne yapacağımı bende çok merak ediyorum :)) uykuya düşkünümdür. ama uyurmuyum o zamanlar bilemicem. mesela benzetmek gibi olmasın ama sabah 6 da köpeklerin mama saatine ben kalkamıyorum eşim kalkıyo :)) bu sorumluluğu ona verdim. ama bebekte napacam onu düşünüyorum :)
olabilir tatlım bakalım yaşayıp görecez :))başka arkadaşlarda demiş.
endişeye gerek yok. benim ablamda uykucu ve ağır bir uykucuydu hatta. ama çocuğu olunca sesini bizden evvel duyuyor. yani çocuk olunca kadına oluyor bir haller.. Allah vergisi denilen şey herhalde. :)
kişiden kişiye değişiyor galiba ablamlarda olmadı ...hadi yaaa :) bide çok kanamamız olcakmış doğru mu ki?bi kendimizi bezleriz bi bebeği :))
ay iyiydik böle be :)doğum sonrası kanama ilk günler çok oluyormuş. sonra normal adet gibi düzene giriyormuş.
biz şu an neden adet görmüyoruz peki? çocukmu besleniyo ki bizim artık yumurtalarla anlamadım.kişiden kişiye değişiyor galiba ablamlarda olmadı ...
vücudumuz hamilelikte yumurta üretmiyor, yumarta üretilirken belli bir olgunluğa erişince rahim iç dokusu bebeği beslemek üzere kalınlaşıp, yeniden şekilleniyor, eğer bir gebelik oluşmadıysa yumurta çatladıktan 14 gn sonra adet ile o kalınlaşan doku atılıyor. eğer bebek tutunduysa bebeği beslemek üzere kendisini öylece koruyor.biz şu an neden adet görmüyoruz peki? çocukmu besleniyo ki bizim artık yumurtalarla anlamadım.
kizzzz tobe tobeee konusma oyle bende korkarim. kucuk kuran alip koyariz basucunaacaba o an başkası bebeğime zarar verir korkusu mu yaşanıyo. ben şey duymuştum. cinler kaçırabiliyımuş bebeği :) çok korkarım ben o varlıklardan ay bi garip oldum.
olsun yataktan kalkip getirmesi bile yeter hahaha yasasin kotulukkk.bebek cikio karnin hemen iniozuhahhaha biri seni emerken emin ol uyanırsın deliiii
Valla ben tam o anlattığın kişiyim :) 6 diil ama 6:30 da kalkıyorum. Her sabah ikimizin ütüsünü yapıyorum, hazırlanıyorum, kahvaltı hazırlıyorum ve 8 de evden çıkıyorum. Akşam da 19 civarı eve geliyorum. O saatten sonra yemek hazırla vs.. vs..ne tembelsiniz ya insan sabah 6 da kalkar kahvaltı hazırlar kocişinin elbiselerini ütüler kaldırır kahvaltı yaptırır öperek gönderir işe :)) rüya tabiki bu. benimki evden çıkarkan ben hala yatakta gerinmekle uğraşıyorum. rahatlıktan ölecem :))
bunlar buruşur yatağın içinde :)) dantelde yakar be.Eki Görüntüle 1613973 Eki Görüntüle 1613974 Eki Görüntüle 1613975 Eki Görüntüle 1613976 Ben boyle biseyler alabilirim kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?