2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

acaba o an başkası bebeğime zarar verir korkusu mu yaşanıyo. ben şey duymuştum. cinler kaçırabiliyımuş bebeği :) çok korkarım ben o varlıklardan ay bi garip oldum.

başka arkadaşlarda demiş.
endişeye gerek yok. benim ablamda uykucu ve ağır bir uykucuydu hatta. ama çocuğu olunca sesini bizden evvel duyuyor. yani çocuk olunca kadına oluyor bir haller.. Allah vergisi denilen şey herhalde. :)

biz şu an neden adet görmüyoruz peki? çocukmu besleniyo ki bizim artık yumurtalarla anlamadım.
vücudumuz hamilelikte yumurta üretmiyor, yumarta üretilirken belli bir olgunluğa erişince rahim iç dokusu bebeği beslemek üzere kalınlaşıp, yeniden şekilleniyor, eğer bir gebelik oluşmadıysa yumurta çatladıktan 14 gn sonra adet ile o kalınlaşan doku atılıyor. eğer bebek tutunduysa bebeği beslemek üzere kendisini öylece koruyor.
ben böyle biliyorum canım :)

acaba o an başkası bebeğime zarar verir korkusu mu yaşanıyo. ben şey duymuştum. cinler kaçırabiliyımuş bebeği :) çok korkarım ben o varlıklardan ay bi garip oldum.
kizzzz tobe tobeee konusma oyle bende korkarim. kucuk kuran alip koyariz basucuna
zuhahhaha biri seni emerken emin ol uyanırsın deliiii
olsun yataktan kalkip getirmesi bile yeter hahaha yasasin kotulukkk.bebek cikio karnin hemen inio gerci bünyeye bagli karsi komsumu 3 gn sonra gormustum dogurmamis gbiydi. valla acisada acimasada cikaricaz bu bebisleri kacari yok bebisim

Valla ben tam o anlattığın kişiyim :) 6 diil ama 6:30 da kalkıyorum. Her sabah ikimizin ütüsünü yapıyorum, hazırlanıyorum, kahvaltı hazırlıyorum ve 8 de evden çıkıyorum. Akşam da 19 civarı eve geliyorum. O saatten sonra yemek hazırla vs.. vs..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…