- 24 Kasım 2014
- 3.165
- 1.870
- 133
- 44
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #25.181
hatun dediğin böle olur işte :)) tebrik ederim seni.Valla ben tam o anlattığın kişiyim :) 6 diil ama 6:30 da kalkıyorum. Her sabah ikimizin ütüsünü yapıyorum, hazırlanıyorum, kahvaltı hazırlıyorum ve 8 de evden çıkıyorum. Akşam da 19 civarı eve geliyorum. O saatten sonra yemek hazırla vs.. vs..
Sizi pek etkilememis ozaman tatilin uzamasi.ama yinede sukur sikintili zamalari tatilde atlatmissindir1-11 eylülde seminerler var canım
Burusmaz bunlar benim bunlarin pijamasindan var utulemeye bile gerek olmuyo pamuklu kumas. Dantelli kismida zaten sabahlik kismi istedigin zaman giyersin kiş gunu ne yakmasi. Bence cok guzeller ayicikli pijama giyecek degilim. :))bunlar buruşur yatağın içinde :)) dantelde yakar be.
Vallaha ben sormadim.ama ablama ve bir arkadasima doktorlari onermisti.benimde hic aklima gelmedi sormak.istersen sen bi sor canim bizide bilgilendirirsinbende şimdiye kadar kullanmadım. eşim doktora sor diyor ne kullanacağını.
siz doktorlarınıza danıştınız mı bu işi..
Nice yillariniz olsun hep birlikte huzur be sagliklaBugun eşimle evlilik yildonumumuz Mina aşkim hissediyo herhalde uyandigimdan beri donup duruyo icerde annwsiyle babasini kutluyo :)
sen ne süslüymüşsün kız merak ettim valla seni :))Burusmaz bunlar benim bunlarin pijamasindan var utulemeye bile gerek olmuyo pamuklu kumas. Dantelli kismida zaten sabahlik kismi istedigin zaman giyersin kiş gunu ne yakmasi. Bence cok guzeller ayicikli pijama giyecek degilim. :))
Kiz satenle rahat edemezsin kayarşık bir gecelik olsun tabi çokta açık değil ama babaanne hastası gibi olmakta istemiyorum rengini henüz belirlemedim braz odayı süsleme rengine göre alacağım saten falan olanlar var içli dışlı onlardanda olabilir ...
yarın randevumuz var. İnşaallah unutmazsam soracağım.Vallaha ben sormadim.ama ablama ve bir arkadasima doktorlari onermisti.benimde hic aklima gelmedi sormak.istersen sen bi sor canim bizide bilgilendirirsin
Azcik oyleyimdirsen ne süslüymüşsün kız merak ettim valla seni :))
ayyyy allah yardimcin olsun. ii dayaniosunnn. bende aksam yemeginden sonra ertesi gunhn yemegini koyuorum ii oluo eve gelince yiyip hemen kalkiyoruz yemek tantanasi bitioValla ben tam o anlattığın kişiyim :) 6 diil ama 6:30 da kalkıyorum. Her sabah ikimizin ütüsünü yapıyorum, hazırlanıyorum, kahvaltı hazırlıyorum ve 8 de evden çıkıyorum. Akşam da 19 civarı eve geliyorum. O saatten sonra yemek hazırla vs.. vs..
ben ill evlendigim yil hevesle serdim pamuk saten nevresimleri giydim gecelikleri gece yatakta sagdan sola donemiom patinaj cekiom resmen snra peh dedim alismadik g.tte don durmazmis kalktim gydim penyeleri oh dedim yaa o gun bugundur nevresim de pamuklu :)Kiz satenle rahat edemezsin kayar
ben bugünün yemeğini yapamıyom siz bide yarını mı düşünüp yapıyonuz. ya bi ara bana menü hazırlarmısın ya benim aklıma hiçbişi gelmiyo? bi örnek vereyim ben et yemiyorum eşim sebze ve bakliyat yemiyo hani ona göre olursa sevinirim :)ayyyy allah yardimcin olsun. ii dayaniosunnn. bende aksam yemeginden sonra ertesi gunhn yemegini koyuorum ii oluo eve gelince yiyip hemen kalkiyoruz yemek tantanasi bitio
ee ne kaldi geriyeben bugünün yemeğini yapamıyom siz bide yarını mı düşünüp yapıyonuz. ya bi ara bana menü hazırlarmısın ya benim aklıma hiçbişi gelmiyo? bi örnek vereyim ben et yemiyorum eşim sebze ve bakliyat yemiyo hani ona göre olursa sevinirim :)
kız beni güldürdün yaaa aynı şeyi bende yaşadım ama sen şanslıymışsın ben yataktan düştüm :))ben ill evlendigim yil hevesle serdim pamuk saten nevresimleri giydim gecelikleri gece yatakta sagdan sola donemiom patinaj cekiom resmen snra peh dedim alismadik g.tte don durmazmis kalktim gydim penyeleri oh dedim yaa o gun bugundur nevresim de pamuklu :)
hahahah sesle guldum millet bana bakti :) kiz nasi dustun yataktan allah seni demekki herkes ilk evlendigi yil bi bihter modeline geciomus :)kız beni güldürdün yaaa aynı şeyi bende yaşadım ama sen şanslıymışsın ben yataktan düştüm :))
ben ill evlendigim yil hevesle serdim pamuk saten nevresimleri giydim gecelikleri gece yatakta sagdan sola donemiom patinaj cekiom resmen snra peh dedim alismadik g.tte don durmazmis kalktim gydim penyeleri oh dedim yaa o gun bugundur nevresim de pamuklu :)
ben ill evlendigim yil hevesle serdim pamuk saten nevresimleri giydim gecelikleri gece yatakta sagdan sola donemiom patinaj cekiom resmen snra peh dedim alismadik g.tte don durmazmis kalktim gydim penyeleri oh dedim yaa o gun bugundur nevresim de pamuklu :)
kız beni güldürdün yaaa aynı şeyi bende yaşadım ama sen şanslıymışsın ben yataktan düştüm :))
hahahah sesle guldum millet bana bakti :) kiz nasi dustun yataktan allah seni demekki herkes ilk evlendigi yil bi bihter modeline geciomus :)
kızlar süpersiniz yaw :)))))bizimde buna benzer anımız var.
benimde pamuk saten nevresim takımım var. onu sermiştim. çok da güzeldir. güllü flan, üstünde love yazıyor kocaman. tam takım serdiydim. gecesi eşim isyan etti. yastık durmuyor bu ne böylee... diye..
şimdi takımına flan hiç bakmıyorum. kiminin yastığı kiminin çarşafı karışık yapıyorum. o takımda öylece duruyor. :)
aman sexi olacaz diye şekilden şekile giriyoduk. dediğin gibi bihterleşemedim ben. sonradan saldım gitti :))hahahah sesle guldum millet bana bakti :) kiz nasi dustun yataktan allah seni demekki herkes ilk evlendigi yil bi bihter modeline geciomus :)
kızlar süpersiniz yaw :)))))
çeyizlik satenler bebekler biraz büyüyünce çok eğlenceli oluyor.
onları yatırıp, çekip-itip kaydırıyorsunuz üstünde...
çok eğlenceli oluyor :)
çok mutlu oluyorlar kuzucuklar...
gülücükler saçıyorlar...
sanırım o saten çeyizlikler sadece bu noktada kullanışlı oluyor :)
kızlar süpersiniz yaw :)))))
çeyizlik satenler bebekler biraz büyüyünce çok eğlenceli oluyor.
onları yatırıp, çekip-itip kaydırıyorsunuz üstünde...
çok eğlenceli oluyor :)
çok mutlu oluyorlar kuzucuklar...
gülücükler saçıyorlar...
sanırım o saten çeyizlikler sadece bu noktada kullanışlı oluyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?