2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

hatun dediğin böle olur işte :)) tebrik ederim seni.

bende şimdiye kadar kullanmadım. eşim doktora sor diyor ne kullanacağını.
siz doktorlarınıza danıştınız mı bu işi..
Vallaha ben sormadim.ama ablama ve bir arkadasima doktorlari onermisti.benimde hic aklima gelmedi sormak.istersen sen bi sor canim bizide bilgilendirirsin

ayyyy allah yardimcin olsun. ii dayaniosunnn. bende aksam yemeginden sonra ertesi gunhn yemegini koyuorum ii oluo eve gelince yiyip hemen kalkiyoruz yemek tantanasi bitio

Kiz satenle rahat edemezsin kayar
ben ill evlendigim yil hevesle serdim pamuk saten nevresimleri giydim gecelikleri gece yatakta sagdan sola donemiom patinaj cekiom resmen snra peh dedim alismadik g.tte don durmazmis kalktim gydim penyeleri oh dedim yaa o gun bugundur nevresim de pamuklu :)

ayyyy allah yardimcin olsun. ii dayaniosunnn. bende aksam yemeginden sonra ertesi gunhn yemegini koyuorum ii oluo eve gelince yiyip hemen kalkiyoruz yemek tantanasi bitio
ben bugünün yemeğini yapamıyom siz bide yarını mı düşünüp yapıyonuz. ya bi ara bana menü hazırlarmısın ya benim aklıma hiçbişi gelmiyo? bi örnek vereyim ben et yemiyorum eşim sebze ve bakliyat yemiyo hani ona göre olursa sevinirim :)

ee ne kaldi geriye o kendi kaderini kendi cizmis makarnaya talim :) patates kizart yumurta kir menemen ozaman boyle yiceksiniz hep siz yada sen esine et yemegi yapicaksin kendine sebze ve bakliyat

kız beni güldürdün yaaa aynı şeyi bende yaşadım ama sen şanslıymışsın ben yataktan düştüm :))

bizimde buna benzer anımız var.
benimde pamuk saten nevresim takımım var. onu sermiştim. çok da güzeldir. güllü flan, üstünde love yazıyor kocaman. tam takım serdiydim. gecesi eşim isyan etti. yastık durmuyor bu ne böylee... diye..

şimdi takımına flan hiç bakmıyorum. kiminin yastığı kiminin çarşafı karışık yapıyorum. o takımda öylece duruyor. :)

kız beni güldürdün yaaa aynı şeyi bende yaşadım ama sen şanslıymışsın ben yataktan düştüm :))

hahahah sesle guldum millet bana bakti :) kiz nasi dustun yataktan allah seni demekki herkes ilk evlendigi yil bi bihter modeline geciomus :)

kızlar süpersiniz yaw :)))))
çeyizlik satenler bebekler biraz büyüyünce çok eğlenceli oluyor.
onları yatırıp, çekip-itip kaydırıyorsunuz üstünde...
çok eğlenceli oluyor :)
çok mutlu oluyorlar kuzucuklar...
gülücükler saçıyorlar...
sanırım o saten çeyizlikler sadece bu noktada kullanışlı oluyor :)

iyiymiş o zaman :)))
şimdi düşününce öyle bir eğlenceyi.. canım çekti

)) ozaman kullanayim bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…