- 29 Nisan 2010
- 4.289
- 2.805
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #25.201
bende bikere denedim bidaha olmadi :)aman sexi olacaz diye şekilden şekile giriyoduk. dediğin gibi bihterleşemedim ben. sonradan saldım gitti :))
Keşke hazırlayabilsem :) Eşim bir önceki gün hazırlanmış yemeği yemiyor. İlla aynı gün hazırlanıcak, taze olacak.. Bebek doğunca napıcaz onu hiç bilmiyorum :)ayyyy allah yardimcin olsun. ii dayaniosunnn. bende aksam yemeginden sonra ertesi gunhn yemegini koyuorum ii oluo eve gelince yiyip hemen kalkiyoruz yemek tantanasi bitio
ayyy senınkı hepten pımpırıklıymıs benımkı 2.gunde aynı yemk oldumu yer ama ıstemeye ıstemeye yada benı kırmamak ıcın dısardanmı soylesek fılan der o kalan yemekte kalır kalırrr cop olur ama onunda yolunu buldum eger kalıosa ertesı gune baska yemek varsa bı sonrakı gun kalan yemgı koyuom onune napım ozaman yıoKeşke hazırlayabilsem :) Eşim bir önceki gün hazırlanmış yemeği yemiyor. İlla aynı gün hazırlanıcak, taze olacak.. Bebek doğunca napıcaz onu hiç bilmiyorum :)
Keşke hazırlayabilsem :) Eşim bir önceki gün hazırlanmış yemeği yemiyor. İlla aynı gün hazırlanıcak, taze olacak.. Bebek doğunca napıcaz onu hiç bilmiyorum :)
bebeklerimiz olunca yardıma gelen anneanneden, babanneden bebek bakımı konusunda değil de, ev işi yemek türü konularda yardım talep edeceğiz sanırım.Keşke hazırlayabilsem :) Eşim bir önceki gün hazırlanmış yemeği yemiyor. İlla aynı gün hazırlanıcak, taze olacak.. Bebek doğunca napıcaz onu hiç bilmiyorum :)
ben yıorum napım ya eve gel yemek yap ye derken 8 oluo hangı ara oturucam hele kışın daha zor oluo eskıden bı haftann yemegnı ypıp koyuodum haftasonu 2 3 cesıt yemek yapıodm bıze 1 hafta gıdıodu ama onuda bıraktm zor oldu bı gunum sırf mutfakta gecıodubu huy bende var eşimden ziyade. o da pek sevmez. taze olsun ister ama olunca yer.
ben bekarken bile yemezdim. yemek dediğin piştiği an yenmeli.
birde şimdi dolaptan çıkardığım yemek bile bozuk gibi kokuyor.. hepten yiyemiyorum.
Allah kolaylık versin cümlemize.
en cok onun ıcın ıstıyorum ınanbebeklerimiz olunca yardıma gelen anneanneden, babanneden bebek bakımı konusunda değil de, ev işi yemek türü konularda yardım talep edeceğiz sanırım.
ben üstü yeşillenene kadar yediriyomayyy senınkı hepten pımpırıklıymıs benımkı 2.gunde aynı yemk oldumu yer ama ıstemeye ıstemeye yada benı kırmamak ıcın dısardanmı soylesek fılan der o kalan yemekte kalır kalırrr cop olur ama onunda yolunu buldum eger kalıosa ertesı gune baska yemek varsa bı sonrakı gun kalan yemgı koyuom onune napım ozaman yıo
hahahahahahben üstü yeşillenene kadar yediriyombi reklam varya öğrenci çocuklar açıyo dolabı ay bu seste çıkartıyo kapa kapa diye :)))
bende beşbuçukta çıkıyorum. en geç altıya on kala evde oluyorum. eşim yedide eve geliyor. ben o bir saatte yemek yapıyorum her akşam.ben yıorum napım ya eve gel yemek yap ye derken 8 oluo hangı ara oturucam hele kışın daha zor oluo eskıden bı haftann yemegnı ypıp koyuodum haftasonu 2 3 cesıt yemek yapıodm bıze 1 hafta gıdıodu ama onuda bıraktm zor oldu bı gunum sırf mutfakta gecıodu
arada
giriyorum canım öyle bir bakıp çıkıyorum. Arkadaşımın arkadaşı doğum esnasında enfeksiyon kaptı bebeğide kendiside vefat etti.Ona üzüldüm.Allah hepimize sağlıkla sıhatle bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin
ıı hadı canım ben usendım alamadım sonuclarımı yarın sabah alıcam. muhabbet edıoz sen de gelselamlar annişler, napıonuz?
nugun kan sonuclarımı aldım. kalsıyumum gayet ıyıymıs ve dogal olarak kalsıyum tabletını kullanmayacagım, iyiki de kullanmamısım. hem midemi bulandırıyordu hem de fazlası bebege zarar.
demirim de iyi çıkmış
tsh 3,18 çıktı. aile hekımı 25 mg da olabilir 50 de olabilir dedi.
doktoruma göstercem bakalım o ne dıyecek.
slm canım. sevindim senin adına. herşey yolunda olunca insan mutlu oluyo dimi?selamlar annişler, napıonuz?
nugun kan sonuclarımı aldım. kalsıyumum gayet ıyıymıs ve dogal olarak kalsıyum tabletını kullanmayacagım, iyiki de kullanmamısım. hem midemi bulandırıyordu hem de fazlası bebege zarar.
demirim de iyi çıkmış
tsh 3,18 çıktı. aile hekımı 25 mg da olabilir 50 de olabilir dedi.
doktoruma göstercem bakalım o ne dıyecek.
anneler gidince de bakıcıdan bunu talep ettiğinizde, inanın bebekli hayatın bebeksiz hayattan daha kolay ve keyifli olduğunu göreceksiniz :))en cok onun ıcın ıstıyorum ınananneme veya kayınvalıdeme hıcbısı yapmayın yemek yapın yeter dıorum ısten eve geldıgımde yemegı gorunce ohh dıodumm
benımkı benden once gıttıgı ıcın onceden hazırlıorum sen pısır dıyorum eger ısıne gelırse yapıodu. ama smdı aynı zamanda gelıoruz yardıma gelıo yanımabende beşbuçukta çıkıyorum. en geç altıya on kala evde oluyorum. eşim yedide eve geliyor. ben o bir saatte yemek yapıyorum her akşam.
sanırım kendim için uğraşıyorum daha çok. şöyle bir düşününce. sıcak yemek sever biri olduğumdan.
benim doktor hiç benden kan tahlili istemiyo kız siz kendi kendinize mi tahlil yaptırıyonuz napıyonuz :))ıı hadı canım ben usendım alamadım sonuclarımı yarın sabah alıcam. muhabbet edıoz sen de gelsen neler yapıosn bakalım
ben de üşenirdim de eşimle gittikıı hadı canım ben usendım alamadım sonuclarımı yarın sabah alıcam. muhabbet edıoz sen de gelsen neler yapıosn bakalım
aynen. ama tsh bence yuksek bıraz. öncesınde 2.6 cıkmıstıslm canım. sevindim senin adına. herşey yolunda olunca insan mutlu oluyo dimi?
aile hekımındekı hemşire yapalım dedı bana :=)benim doktor hiç benden kan tahlili istemiyo kız siz kendi kendinize mi tahlil yaptırıyonuz napıyonuz :))
ay ne ilgililermiş valla sizin aile hekimleri ya ben aşıdan kaçacam diye gidemiyom ki yanlarına :)aile hekımındekı hemşire yapalım dedı bana :=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?