2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

benim doktor hiç benden kan tahlili istemiyo kız siz kendi kendinize mi tahlil yaptırıyonuz napıyonuz :))
benm dr da deldırme kendını doguma yakın bakarız kan degerıne dedı ama ben korkuyorum 8 ın altına ınerse rısk. oyuzden saglık ocagnda bakın dedım tmm dedıler

benımkı benden once gıttıgı ıcın onceden hazırlıorum sen pısır dıyorum eger ısıne gelırse yapıodu. ama smdı aynı zamanda gelıoruz yardıma gelıo yanıma
sabahları da eşim benden önce gidiyor.
kalkıp kahvaltı hazırlıyorum bende. beraber yapıyoruz. o çıkıyor bende sofrayı toplayıp çıkmış oluyorum.
eskiden hiç kahvaltı yapmazdım.

benm dr da deldırme kendını doguma yakın bakarız kan degerıne dedı ama ben korkuyorum 8 ın altına ınerse rısk. oyuzden saglık ocagnda bakın dedım tmm dedıler
o konuda ben kım ne derse onu yapıyorum; doktor yaptır dedıyse yaptırırm, aile hekımı yaptır derse yaptırırm. tabii ki kan tahlıllerı sadece :=) kan tahlılı iyidir gidişata bakıyoruz işte

sabahları da eşim benden önce gidiyor.
kalkıp kahvaltı hazırlıyorum bende. beraber yapıyoruz. o çıkıyor bende sofrayı toplayıp çıkmış oluyorum.
eskiden hiç kahvaltı yapmazdım.
bende yapmazdm esıme hzrılardım yıne yapmazdm. smdı onun yanına sandvıc koyuorum o ıs yernde yapıo uykusu agır basıo bende mecburen yıyorum

o konuda ben kım ne derse onu yapıyorum; doktor yaptır dedıyse yaptırırm, aile hekımı yaptır derse yaptırırm. tabii ki kan tahlıllerı sadece :=) kan tahlılı iyidir gidişata bakıyoruz işte
bende senın gıbıyım ama kan onemlı allah korusun dustugunu anlamazsak sıkıntı

bende senın gıbıyım ama kan onemlı allah korusun dustugunu anlamazsak sıkıntı
en son 4 hafta önce gıttım doktora galıba ya da 3 hafta önce. ayrıntılı istedi benden çünkü. e ayrıntılının da zamanı gelsın ıstedım..kaç gündür '' acaba orada napıyor'' diye düşünüyordum. kan tahlılıyle en azından artık kafasına göre takıldıgından emınım :=) cuma günü ayrıtılıya gırmeyı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…