- 29 Nisan 2010
- 4.289
- 2.805
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #25.221
benm dr da deldırme kendını doguma yakın bakarız kan degerıne dedı ama ben korkuyorum 8 ın altına ınerse rısk. oyuzden saglık ocagnda bakın dedım tmm dedılerbenim doktor hiç benden kan tahlili istemiyo kız siz kendi kendinize mi tahlil yaptırıyonuz napıyonuz :))
aşı çok önemli gitmen lazım artık. acımıyo kız, benım hiç acımadı ve sonrasında da agrı olmadıay ne ilgililermiş valla sizin aile hekimleri ya ben aşıdan kaçacam diye gidemiyom ki yanlarına :)
sabahları da eşim benden önce gidiyor.benımkı benden once gıttıgı ıcın onceden hazırlıorum sen pısır dıyorum eger ısıne gelırse yapıodu. ama smdı aynı zamanda gelıoruz yardıma gelıo yanıma
o konuda ben kım ne derse onu yapıyorum; doktor yaptır dedıyse yaptırırm, aile hekımı yaptır derse yaptırırm. tabii ki kan tahlıllerı sadece :=) kan tahlılı iyidir gidişata bakıyoruz iştebenm dr da deldırme kendını doguma yakın bakarız kan degerıne dedı ama ben korkuyorum 8 ın altına ınerse rısk. oyuzden saglık ocagnda bakın dedım tmm dedıler
ben de yapmazdım. ama şimdi hele bi yapmamayayım.. kötü oluyor midemsabahları da eşim benden önce gidiyor.
kalkıp kahvaltı hazırlıyorum bende. beraber yapıyoruz. o çıkıyor bende sofrayı toplayıp çıkmış oluyorum.
eskiden hiç kahvaltı yapmazdım.
bende yapmazdm esıme hzrılardım yıne yapmazdm. smdı onun yanına sandvıc koyuorum o ıs yernde yapıo uykusu agır basıo bende mecburen yıyorumsabahları da eşim benden önce gidiyor.
kalkıp kahvaltı hazırlıyorum bende. beraber yapıyoruz. o çıkıyor bende sofrayı toplayıp çıkmış oluyorum.
eskiden hiç kahvaltı yapmazdım.
çarşamba kadın doğumcuma bi gideyimde perşembede aşıya giderim nasılsa 20. haftadayım geç kalmadım daha.aşı çok önemli gitmen lazım artık. acımıyo kız, benım hiç acımadı ve sonrasında da agrı olmadı
bende senın gıbıyım ama kan onemlı allah korusun dustugunu anlamazsak sıkıntıo konuda ben kım ne derse onu yapıyorum; doktor yaptır dedıyse yaptırırm, aile hekımı yaptır derse yaptırırm. tabii ki kan tahlıllerı sadece :=) kan tahlılı iyidir gidişata bakıyoruz işte
kız sen lansınoh kremı kaca aldın turuncu kasada 17 lira.ama 32.haftadan ıtıbaren surulur dıo sen hemen baslıcakmısınçarşamba kadın doğumcuma bi gideyimde perşembede aşıya giderim nasılsa 20. haftadayım geç kalmadım daha.
ben de yapmazdım. ama şimdi hele bi yapmamayayım.. kötü oluyor midem
mecbur yani
en son 4 hafta önce gıttım doktora galıba ya da 3 hafta önce. ayrıntılı istedi benden çünkü. e ayrıntılının da zamanı gelsın ıstedım..kaç gündür '' acaba orada napıyor'' diye düşünüyordum. kan tahlılıyle en azından artık kafasına göre takıldıgından emınım :=) cuma günü ayrıtılıya gırmeyı düşünüyorumbende senın gıbıyım ama kan onemlı allah korusun dustugunu anlamazsak sıkıntı
mecburıyet işteöğlen 1e kadar nasıl aç kalıyormuşum hayret.. birde ben, yemeyince açlık hissetmiyordum. dursam dururdum yani akşamlara kadar. :) yedikçe acıkıyorum. hele şimdilerde.
şimdi aynen mecburuz yemeğe.
32 tl ye aldımkız sen lansınoh kremı kaca aldın turuncu kasada 17 lira.ama 32.haftadan ıtıbaren surulur dıo sen hemen baslıcakmısın
radyolojıye yaptırdım canım benayrıntılıya gırenler
radyolojiye mi perinatologa mı yaptırdınız?
anam onada giremedim ben daha. herşeye geç kalıyom benim doktor yüzünden :))ayrıntılıya gırenler
radyolojiye mi perinatologa mı yaptırdınız?
ayıotır soylemesı kazıgında kazıgını yemıssın burda 26 lıradan mı ne dusmus32 tl ye aldımkazık yemişim. 6. ayda başlancak işte kız. ne bilim öle dediler. turuncu kasa ne ya
bende baktım şimdi güzel bi siteymiş kız bura.ayıotır soylemesı kazıgında kazıgını yemıssın burda 26 lıradan mı ne dusmusbı sıte buradan bı arkadas yazmıstı fıyatlar uygun sımdı ona bakıyorum
ben de gıtmedım dahaanam onada giremedim ben daha. herşeye geç kalıyom benim doktor yüzünden :))
evet hersey var ve gayet ucuz hosuma gıttı benımdebende baktım şimdi güzel bi siteymiş kız bura.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?