2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bana da kundak neymıs dıyorlar. kalça kısmından asagısı bol olacak. özel kundaklar var yani onlardan :=)

Ben de kundak düşünüyorum canım ama sadece uyurken, bebek kendini anne karnında hissediyormuş ve daha rahat uykuya dalıyormuş.. ama nasıl becericem bağlamayı diye düşünüyodum, e-bebek'de var mı böyle hazır kundaklar?

Bende genişleme olmadı ama göğüs uç kısmı çok koyu, ikinci kez anne olan yok mu hey hey ne zaman geçecek doğumdan Sonra mi

Kızlaar bu arada benimki fena tekmelemeye başladı yaa resmen yerimden sıçrıyorum, özellikle sağ tarafıma yattığımda baya bi tekmeliyo rahat edemiyo herhalde, bir yandan tekmelesin istiyorum bir yandan da rahatsız oluyo diye üzülüp soluma dönüyorum gece.. ama resmen uykumdan uyandırıyo beni yaa cadıya bak şimdiden uyutmuyo annesinii

yerim yaaaaa benimkide oyle uykumdan uyandrio sipa gece 2 ve 4.30 da :)

Gunaydin kizlarrr
Benim ilk hamileligimde dogum cizgim hem cok koyu hemde cok kalindi 3_4 aya gecti bunda henuz yok ancak gogus uclarim da genisleme ve koyuluk cok hafif acilsada kaldi ama bunyeden bunyeye cok degisiyor. Ben hamile olup cirkin olan kadin gormedim hepiniz fistik gibisinizdir eminim o kadarda kusur kaliversin

Amaninnn ne zor yaa.Allah yardimcin olsun.saglikla kurtulursun insallah canim

Günaydın kızlar,
Ben hamileliğin başından beri tiroit için ilaç kullanıyorum. İlk başta 4 tü tsh. 3e düştü
düştü. Şimdi 3.28 çıktı ilacı düzenli kullanıyorum aslında. 25 mg lıktan günde 1,5 alıyorum.
Benim gibi ilaç kullananlar durum nasıl sizlerde? Doktorum tekrar endokrine yönlendirdi. bebeğime bi zararı olmasın çok korkuyorum

Endokronolojiye git canim benim 7-8 di tsh im ilac kullaniyorum hergun. Dustu 2-2,5 a ama tekrar gidip tahlil yaptiricam bakalim nasil. Ilacinin dozajini yukseltir merak etme ama ihmalde etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…