- 14 Kasım 2012
- 1.502
- 123
- 163
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #25.501
ben biraz fazla telaşlıyımnapacan kız cihazı artık hareket edecek gerek yok benceeee
Korkma hemen, baskalari cok iyi biliyor zaten her seyi. Daha 5 aylik hamilesin.. Karni cok buyuk olanlar cok mu iyi saniyorsun..Kızlar günaydin bana yardımcı olabilir misiniz ben 20 haftalik gebeyim sadece 2,5 kilo aldım karnım dışardan hamile olduğum anlasilmayacak kadar küçük az önce bi tanidikla karsilastim 5 aylık deyince inanmadi korkuyorum ama bebeği de hissettiğimi düşünüyorm sizce normal mi ya da benim gibi olan var mi ? Ben çok mu anormal durumdayim kontrolm haftaya ama bugün gitsem mi hemen
canım benimde aynı su gibi. doktora sordum rengi yeşil yada kanlı değilse korkulcak bişey yok dediKızlar su gibi akıntısı olan varmı? Kontrolüm pzt sorucam dr.a ama amniyon sıvısı fln geliyo aklıma korkuyorum
Canım sakin ol. Ben de aynıyım. 1 kilo aldım. Karnım bişeyler yiyince hafif kabarıyo. Ama asla 5 aylık gibi değil. İç karın diye bir şey var orda yer yaptı heralde kerata :) hem de ikinci gebelik olmasına rağmen. Bebek sağlıklı, haftasıyla uyumlu gidiyo. Önemli olan o zaten. Hem fazla kiloyu napıcaksın :) sonra çatlaklarla uğraşmak var bi de. Sakin ol, tadını çıkar canım.Kızlar günaydin bana yardımcı olabilir misiniz ben 20 haftalik gebeyim sadece 2,5 kilo aldım karnım dışardan hamile olduğum anlasilmayacak kadar küçük az önce bi tanidikla karsilastim 5 aylık deyince inanmadi korkuyorum ama bebeği de hissettiğimi düşünüyorm sizce normal mi ya da benim gibi olan var mi ? Ben çok mu anormal durumdayim kontrolm haftaya ama bugün gitsem mi hemen
Ben kullanıyorum canım. İnternetten aldım. Angeltalk marka. Eczaneden bir de ultroson jeli aldım. Pıt pıt sesini duyup rahat ediyorum. Plesanta önde olduğu için ben hareketlerini çok net hissetmiyorum. O yüzden benim işime çok yaradı :) tavsiye ederim :)günaydın kızlarben bugün kalp dinleme cihazı almaya karar verdim de aranızda kullanan var mı?
Günaydın kızlar
Beni de sağlık ocağından aradılar dün
Kontrole çağırdılar
Tetanoz aşısı için erken mi benim için ?
Cok guzel bisey yapmissin. Ne guzel simdid bir kizin daha olacak :) Cok guzel yaa, evde iki tane kucuk kiz. Sende sanslisin :)Arkadaşlar hepinize merhaba;
Kısmette gebelik forumlarına yazmak da varmış :) Kısaca kendimden bahsedeyim.. Henüz 2 yıllık bile evli değiliz ama bu süreçte 2 tüp bebek denemem oldu. Sonuç negatifti... O zamanlar çok üzülmüştüm niye tutmadı diye ama herşeyde varmış bir hayır gerçekten.. Yoksa biricik yavruma kızıma nasıl kavuşurdum.. Nasıl mı kavuştum, evlat edinerek. Çok şükür dünyalar tatlısı bir kızım var şuanda.. 15 aylık... Veee ardındannn sürpriz bir şekilde kendiliğinden hamile kaldım :) 18 haftadayız bugün.. Tüp bebek forumları, evlat edinme forumları derken, şimdi de gebelik forumundayım :) Aranızda hiçç ugraşmadan kendiliğinden gebe kalanlar varsa çokk şanslısınız söyleyeyim.. Bu tedaviler ve evlat edinme sürecinde o kadar çok tanıştığım arkadaşım oldu ki, çok zor günler geçirenler, hala da umutla bekleyenler.. Rabbim tüm dileyenlere evlat nasip etsin inşallah... Tabii hamile kalmakla da bitmiyor herşey.. Sizler ve ben de yavrularımızı sağlıkla kucağımıza alırız inşallah.. Benim kızımın kardeşi de kızzz arkadaşlar :) 2 tane bıdık bıdıkkk kızlarım olacak kısmetse. Çok şükür rabbime bu günleri gösterdiği için bize.. Hepinize sevgiler....
Ben 19+3 te yaptirdim cok fark eder mi ki :/20 ile 25. haftalar arası yapılması gerekiyor dediler bana canımm..
Arkadaşlar hepinize merhaba;
Kısmette gebelik forumlarına yazmak da varmış :) Kısaca kendimden bahsedeyim.. Henüz 2 yıllık bile evli değiliz ama bu süreçte 2 tüp bebek denemem oldu. Sonuç negatifti... O zamanlar çok üzülmüştüm niye tutmadı diye ama herşeyde varmış bir hayır gerçekten.. Yoksa biricik yavruma kızıma nasıl kavuşurdum.. Nasıl mı kavuştum, evlat edinerek. Çok şükür dünyalar tatlısı bir kızım var şuanda.. 15 aylık... Veee ardındannn sürpriz bir şekilde kendiliğinden hamile kaldım :) 18 haftadayız bugün.. Tüp bebek forumları, evlat edinme forumları derken, şimdi de gebelik forumundayım :) Aranızda hiçç ugraşmadan kendiliğinden gebe kalanlar varsa çokk şanslısınız söyleyeyim.. Bu tedaviler ve evlat edinme sürecinde o kadar çok tanıştığım arkadaşım oldu ki, çok zor günler geçirenler, hala da umutla bekleyenler.. Rabbim tüm dileyenlere evlat nasip etsin inşallah... Tabii hamile kalmakla da bitmiyor herşey.. Sizler ve ben de yavrularımızı sağlıkla kucağımıza alırız inşallah.. Benim kızımın kardeşi de kızzz arkadaşlar :) 2 tane bıdık bıdıkkk kızlarım olacak kısmetse. Çok şükür rabbime bu günleri gösterdiği için bize.. Hepinize sevgiler....
bende o ürünü inceledim. şimdi içim rahatladı. çok teşekkürler canım.Ben kullanıyorum canım. İnternetten aldım. Angeltalk marka. Eczaneden bir de ultroson jeli aldım. Pıt pıt sesini duyup rahat ediyorum. Plesanta önde olduğu için ben hareketlerini çok net hissetmiyorum. O yüzden benim işime çok yaradı :) tavsiye ederim :)
Ben 19+3 te yaptirdim cok fark eder mi ki :/
canım 19. haftayı doldurduğun için 20 haftalık gebe kabul ediyorlar oyüzden erken değilBen 19+3 te yaptirdim cok fark eder mi ki :/
Bilmiyorum ki canım, ama 19+3 ile 20. hafta yaptırmak arasında bir fark olacağını sanmıyorum, ben de telefonda sordum bana öyle demişti hemşire, henüz yaptırmadım o yüzden Cumartesi doktoruma sorup öyle karar vereceğim..
Tamam kizlar tesekkur ederim :)canım 19. haftayı doldurduğun için 20 haftalık gebe kabul ediyorlar oyüzden erken değil
Kilo hevesim yok çok şükür oglusum alsın kiloyu bana lazım değil son kontrolde önde bile gözüküyordu ama bir ay oldu haftaya bugün ayrıntılı ultrasona gircem merakla bekliyorm bu telasla acaba bugün mu gitsem dedim deCanım sakin ol. Ben de aynıyım. 1 kilo aldım. Karnım bişeyler yiyince hafif kabarıyo. Ama asla 5 aylık gibi değil. İç karın diye bir şey var orda yer yaptı heralde kerata :) hem de ikinci gebelik olmasına rağmen. Bebek sağlıklı, haftasıyla uyumlu gidiyo. Önemli olan o zaten. Hem fazla kiloyu napıcaksın :) sonra çatlaklarla uğraşmak var bi de. Sakin ol, tadını çıkar canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?