2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Haftaya kontrolum bak yazarken bile bebeği hissediyorm ben buna rağmen korktum bekleyim bi hafta daha bakalım içimi rahatlattiniz sağolun

Yaa benim de bir kaç yerimde ben çıktıı, hamilelikte normalmiymiş, ben de doktora soracaktımm. off bunlar da geçmiyor bir daha, inşallah olur olmadık yerlerde çıkmaz

Canim galiba hormonlardan bunlar. Benim vajinada cikti dusun et beni,doktor normal dedi ebe de hormonlarinizdan oluo dedi.cok goruyoruz biz dedi iyi dedik kontrol ederiz evde buyur mu nasil olur. Cok sukur kucucuk kalmis. Ins hepsi gecer gider ama degisimden masallah her sey oluo bize hamilelikte..

canım benimde aynı su gibi. doktora sordum rengi yeşil yada kanlı değilse korkulcak bişey yok dedi
Ben aslında doktoruma daha önce sormuştum son kontrolümde su gibi akıntı amniyon sıvısı olabilirmi diye. O öyle bişey değil yani bi kez gelmeye başlarsa önünü alamazsın sürekli gelir yani senin sandığın gibi bişi değil dedi ama insan emin olamıyo. suyunun miktarı iyi demişti hatta ama pzt sorcam tekrar.

Herkese merhaba,
pazar günü tatilden döndük ve dün tekrar işe başladım ve öğrendim ki iş yerindeki birimim değişmiş alakasız bir birime vermişler beni işe yeni girmiş gibiyim hamile olduğum için bu birime vermişler sinirden çatlamak üzereydim dün hiç bi şey yemedim içmedim bugün daha iyiyim ama hala gerginim sürekli ağlıyorum

Resmen misafir gelmese evi hiç temizlemicem ya. Haftasonu misafirim var o güne kadar nasıl beklerim. Bana gaz versenize ya nasıl temizlicem bu evi
Aynen canim yaaa.. Ev berbat ben koltuga uzandim yatiyorum.. Benimde persembe gelecek misafirim.. Biiirsuru utulenecek esya birikti, ayriyeten kirli camasirlar doldu tasti.. Kolumu kaldiracak halim yok

ya hani hamileliğin en güzel dönemine girecektik? hani kendimizi çok enerjik hissedecektik? bende mi bi sorun var çok yorgumum ya
valla benim içinde hamileliğin en zor dönemi anlamadım, kusuyorum sırtım agrıyor burnum tıkalı basım agrıyor gezemiyorum ayakta duramıyorum anlamadım

Ben de yalnızca 3 kilo aldım.çpk normal canım.şimdiden sonra hızla kilo alacağız zaten.başlarda ne kadar az alırsak o kadar iyi :)

Aynen canim yaaa.. Ev berbat ben koltuga uzandim yatiyorum.. Benimde persembe gelecek misafirim.. Biiirsuru utulenecek esya birikti, ayriyeten kirli camasirlar doldu tasti.. Kolumu kaldiracak halim yok
Çamaşırları bulaşıkları hallettim. Ütüyü de kocam benden umudu kesince devraldı artık.
Bir odayı temizledim oturdum öyle boş boş. Off off eski ben olsam şimdiye temizliği bitirmiş yemek yapmış bi de üstüne pasta yapıp dolaptaki yufkaları da sigara sarıp buzluğa atmıştım. Şuan tır çarpmış gibiyim.

Uyuzlar yaa hamile olmak ve tayin istemek sanki suçmuş da cezalandırıyolarmış gibi davranıyolar. Bende bankacıydım eş durumundan tayin istediğimde portföy yöneticisiyken bi an gişede fatura kredi kartı işlemleri yaparken buldum kendimi. Çok büyük olay çıkarmıştım düğünden kısa süre sonra da istifa ettim zaten çok da iyi oldu! Hamile olunca da aynı muamele ne kadar sinir bozucu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…