- 14 Kasım 2012
- 1.502
- 123
- 163
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #25.521
Haftaya kontrolum bak yazarken bile bebeği hissediyorm ben buna rağmen korktum bekleyim bi hafta daha bakalım içimi rahatlattiniz sağolunKorkma hemen, baskalari cok iyi biliyor zaten her seyi. Daha 5 aylik hamilesin.. Karni cok buyuk olanlar cok mu iyi saniyorsun..
Benim de karnim var ama minyon oldugum icin karnim da oyle ama bebek cok iyi, olmasi gereken kilosundan biraz fazlaydi hatta, ultrasonda gordum cok da hareketliydi ama ben de hossetmiyorum mesela cok fazla. Illa ki hissedecez daha, karnimiz da buyuyecek.
Ben de 2 kg anca aldim ama saglikliyim, hic bir sorunum yok suan. Saglikli besleniyorum.
Beslenmen falan iyise cok moralini bozma, kiloyu illa ki alacaz son aylarda.
Kontrol zamanin geldiyse git tabi, icin de rahat etmis olur
Cok guzel bisey yapmissin. Ne guzel simdid bir kizin daha olacak :) Cok guzel yaa, evde iki tane kucuk kiz. Sende sanslisin :)
Bende ayni durumdayim hemen yorulup yatasim geliyorya hani hamileliğin en güzel dönemine girecektik? hani kendimizi çok enerjik hissedecektik? bende mi bi sorun var çok yorgumum ya
Yaa benim de bir kaç yerimde ben çıktıı, hamilelikte normalmiymiş, ben de doktora soracaktımm. off bunlar da geçmiyor bir daha, inşallah olur olmadık yerlerde çıkmaz
ya hani hamileliğin en güzel dönemine girecektik? hani kendimizi çok enerjik hissedecektik? bende mi bi sorun var çok yorgumum ya
çok kötü şekilde uykum var biran önce öğle arası olsada eve gidip uyusamHoşgeldin aramıza :) Ben de günden güne daha da yoruluyorum
Ben aslında doktoruma daha önce sormuştum son kontrolümde su gibi akıntı amniyon sıvısı olabilirmi diye. O öyle bişey değil yani bi kez gelmeye başlarsa önünü alamazsın sürekli gelir yani senin sandığın gibi bişi değil dedi ama insan emin olamıyo. suyunun miktarı iyi demişti hatta ama pzt sorcam tekrar.canım benimde aynı su gibi. doktora sordum rengi yeşil yada kanlı değilse korkulcak bişey yok dedi
Hele 3 tane merdiven çıkayım sanarsın 80 yaşındayım nefes nefese.Hoşgeldin aramıza :) Ben de günden güne daha da yoruluyorum
ya hani hamileliğin en güzel dönemine girecektik? hani kendimizi çok enerjik hissedecektik? bende mi bi sorun var çok yorgumum ya
Aynen canim yaaa.. Ev berbat ben koltuga uzandim yatiyorum.. Benimde persembe gelecek misafirim.. Biiirsuru utulenecek esya birikti, ayriyeten kirli camasirlar doldu tasti.. Kolumu kaldiracak halim yokResmen misafir gelmese evi hiç temizlemicem ya. Haftasonu misafirim var o güne kadar nasıl beklerim. Bana gaz versenize ya nasıl temizlicem bu evi
valla benim içinde hamileliğin en zor dönemi anlamadım, kusuyorum sırtım agrıyor burnum tıkalı basım agrıyor gezemiyorum ayakta duramıyorum anlamadımya hani hamileliğin en güzel dönemine girecektik? hani kendimizi çok enerjik hissedecektik? bende mi bi sorun var çok yorgumum ya
Eki Görüntüle 1614400
Aramızda çok az olmasına rağmen ben almış göbüşümü gidiyorum resmen ne güzel senin çok çıkmamış
Ben de yalnızca 3 kilo aldım.çpk normal canım.şimdiden sonra hızla kilo alacağız zaten.başlarda ne kadar az alırsak o kadar iyi :)Kızlar günaydin bana yardımcı olabilir misiniz ben 20 haftalik gebeyim sadece 2,5 kilo aldım karnım dışardan hamile olduğum anlasilmayacak kadar küçük az önce bi tanidikla karsilastim 5 aylık deyince inanmadi korkuyorum ama bebeği de hissettiğimi düşünüyorm sizce normal mi ya da benim gibi olan var mi ? Ben çok mu anormal durumdayim kontrolm haftaya ama bugün gitsem mi hemen
Çamaşırları bulaşıkları hallettim. Ütüyü de kocam benden umudu kesince devraldı artık.Aynen canim yaaa.. Ev berbat ben koltuga uzandim yatiyorum.. Benimde persembe gelecek misafirim.. Biiirsuru utulenecek esya birikti, ayriyeten kirli camasirlar doldu tasti.. Kolumu kaldiracak halim yok
Ay benim de dün oldu.yerleri süpürürken aktığını hissettim .korktum ama bi daha olmayınca üstünde durmadım.kontrolüme de 3 hafta varKızlar su gibi akıntısı olan varmı? Kontrolüm pzt sorucam dr.a ama amniyon sıvısı fln geliyo aklıma korkuyorum
Uyuzlar yaa hamile olmak ve tayin istemek sanki suçmuş da cezalandırıyolarmış gibi davranıyolar. Bende bankacıydım eş durumundan tayin istediğimde portföy yöneticisiyken bi an gişede fatura kredi kartı işlemleri yaparken buldum kendimi. Çok büyük olay çıkarmıştım düğünden kısa süre sonra da istifa ettim zaten çok da iyi oldu! Hamile olunca da aynı muamele ne kadar sinir bozucuHerkese merhaba,
pazar günü tatilden döndük ve dün tekrar işe başladım ve öğrendim ki iş yerindeki birimim değişmiş alakasız bir birime vermişler beni işe yeni girmiş gibiyim hamile olduğum için bu birime vermişler sinirden çatlamak üzereydim dün hiç bi şey yemedim içmedim bugün daha iyiyim ama hala gerginim sürekli ağlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?