2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canım geçmiş olsun.allah iki çocuğuna uzun ömürler versin.. öyle düşünme.çok var yaşayan bunları.görüşmek üzere.kendine iyi bak..

Ne güzel yaa böyle aldığınıx dr bilgilerini bizede yazın iyi oluyor,ilk bebek anneleri olarak hiçbisey bılmıyoruz Allah hayırlı etsin csnım kslp atıslarını görrsünz inş
tesekkür ederim canımm insallah hepimiz kucagımıza aldıgımız günleri de görürüz
benim de ilk bebek o yüzden cok faydalı oluyor paylaşımlar..

cok üzüldüm canım herseyin hayırlısı Allah tan insallah en yakın zamanda saglıkla kavusursun bebeğine..

hayırlı olsun canım. aynı şehirlerde olsak aynı dr a mı gidiyoruz dicem.benimki de aç kalsan bile beslenir bebek, öyle ceviz yicem balık yicem deme dedi.sadece bol su iç dedi.çok sevdim bu dr u.öyle hamileyim diye sürekli yiyenlere gıcık olurdum zaten.hem kilo da almayız canım bence.tabi ki sağlıklı beslenmeye devam.

Geçmiş olsun, üzldüm ama hepimiz bir yola çıktık, nelerle karşılacağımızı biz de bilmiyoruz, hayırlı evlatlar nasip etsin Allah sana.

kızlaaarr benim hala midem bulanıyor.işteyim.yemekhaneden yemiyorum.dışardan ne yicem ben şimdi.yemedikçe daha da çok bulanıyor.ne iyi gelir bana.ne düşünsem canım istemiyor

Kuzular folik asite başlayın doktoru beklemeye gerek yok zararlı değil aksine faydası çok gebelik yoksa bırakırsın çünkü hamilelikten 3 ay önce başlamak lazım zaten

Sagol cnm 6. Hafta olacak kontrole gittiğimde doktor vajinal ultrasonla bakacak ama üstten 7. Hafta ve sonrası ancak

Kızlarr 10 mayıs istanbul erdem hastanesine gittim bebeğin kalp atışlarını duymak için, doktor ameliyattaydı beklemekten çatladım mal gibi gittim çişimi yaptım şır şır şır

Doktor geldi, suratıma bile bakmadı doğru düzgün yatırdı karnıma baktı daha çok küçük dedi gözükmez dedi. Haftaya bir daha gel bakalım dedi idrara sıkışık mısın diye sordu birde çıktım odadan hastanenin asansörüne geldim hüngür hüngür ağladım, o kadar üzüldüm ki... Doktorun ilgisizliği, umursumazlığına.

Bir daha gitmem oraya...

Slm kızlar keyifler nasıl doktora kimler gidiyor bakim bugün :)
Bugün doktor günüm ılk kontrolüm olacak Sat 6 Nisan,bat 2 Mayıs tı bu arada cuma günü Beta hcg 2200 dü,keseyi görürüm değil mi ??? Heyecan bastı ,randevum üa daha çok var 18.30 da .

Her zaman gittiğin doktorunmuydu, bende merak ediyordum kalp atışı duymaya gidicem demiştin, ses çıkmayınca gidemedin sandım, bu doktorları da anlamak zor, üzülme sen, haftaya daha garanti olur senin ruh halini anlayan bir doktorla.

Sizi beklerken dayanamadım isedim deyip kapıyı carpsaydin sevgisiz insanlar ya

Bugün doktor günüm ılk kontrolüm olacak Sat 6 Nisan,bat 2 Mayıs tı bu arada cuma günü Beta hcg 2200 dü,keseyi görürüm değil mi ??? Heyecan bastı ,randevum üa daha çok var 18.30 da .
Idrara sıkışık git görürsün cnm Allahın izniyle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…