- 22 Ekim 2014
- 5.408
- 4.591
- 173
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #2.501
canım geçmiş olsun.allah iki çocuğuna uzun ömürler versin.. öyle düşünme.çok var yaşayan bunları.görüşmek üzere.kendine iyi bak..arkadaşlar bir gurubu daha terk ediyorum aralık ayında düşük yapmıştım temmuz anneleri gurubundan ayrılmıştım şimdi de ocak anneleri grubundan ayrılıyorum sağlıkla alın bebeklerinizi kucağınıza birdaha da böyle bir guruba girmem herhalde
tesekkür ederim canımm insallah hepimiz kucagımıza aldıgımız günleri de görürüzNe güzel yaa böyle aldığınıx dr bilgilerini bizede yazın iyi oluyor,ilk bebek anneleri olarak hiçbisey bılmıyoruzAllah hayırlı etsin csnım kslp atıslarını görrsünz inş
cok üzüldüm canım herseyin hayırlısı Allah tanarkadaşlar bir gurubu daha terk ediyorum aralık ayında düşük yapmıştım temmuz anneleri gurubundan ayrılmıştım şimdi de ocak anneleri grubundan ayrılıyorum sağlıkla alın bebeklerinizi kucağınıza birdaha da böyle bir guruba girmem herhalde
hayırlı olsun canım. aynı şehirlerde olsak aynı dr a mı gidiyoruz dicem.benimki de aç kalsan bile beslenir bebek, öyle ceviz yicem balık yicem deme dedi.sadece bol su iç dedi.çok sevdim bu dr u.öyle hamileyim diye sürekli yiyenlere gıcık olurdum zaten.hem kilo da almayız canım bence.tabi ki sağlıklı beslenmeye devam.günaydın kızlarrr
bugun doktora gittim tarihine göre 4+6 günlük dedi. karından ultrasonla keseyi gördükboyutu vs hicbirsey söylemedi 10 gün sonra gel dedi bebegi görmek icin.
yeme icme konusunda hic zorlama ilk 3 ay sadece peynir ekmek bile yesen sıkıntı olmaz dedi. tabi protein ve vitaminli seyler yemen iyi olur dedi. folik asit kullanmaya devam et o zaten vitamin baska vitamin almana gerek yok dedi. bol su iç dedi. bir de kendini zorlama ama 1-2 tane soda icebilirsen iyi olur dedi.
Geçmiş olsun, üzldüm ama hepimiz bir yola çıktık, nelerle karşılacağımızı biz de bilmiyoruz, hayırlı evlatlar nasip etsin Allah sana.arkadaşlar bir gurubu daha terk ediyorum aralık ayında düşük yapmıştım temmuz anneleri gurubundan ayrılmıştım şimdi de ocak anneleri grubundan ayrılıyorum sağlıkla alın bebeklerinizi kucağınıza birdaha da böyle bir guruba girmem herhalde
sat ne canım? hayırlı uğurlu olsun.bende 6 haftalığım.sat 27 martMrb arkadaslar.araniza yeni katildim6haftalik hamileyim:)
Çabucak geçer inş mide bulantın,sabahları kalkınca yoğun oluyor malesef.
5 gün kaldı demişsin kalp atışımıza,merak ettim 5+? kaçsın gün olarak,bende duyabilirmıyım acaba diye kıyas gidiyorum :)
Yarın gidiceğim ben, nelere bakıcak bilmiyorum ama, protesgana başlamıştım bi hafta rapor vermişti, herhalde nasıl gittiğini sorar bakalım,,,, sen ne zaman gidiyorsunSlm kızlar keyifler nasıl doktora kimler gidiyor bakim bugün :)
Bugün doktor günüm ılk kontrolüm olacak Sat 6 Nisan,bat 2 Mayıs tıSlm kızlar keyifler nasıl doktora kimler gidiyor bakim bugün :)
Cnm ben perşembe gidicem sabirsizlikla bekliyorumYarın gidiceğim ben, nelere bakıcak bilmiyorum ama, protesgana başlamıştım bi hafta rapor vermişti, herhalde nasıl gittiğini sorar bakalım,,,, sen ne zaman gidiyorsun
Her zaman gittiğin doktorunmuydu, bende merak ediyordum kalp atışı duymaya gidicem demiştin, ses çıkmayınca gidemedin sandım, bu doktorları da anlamak zor, üzülme sen, haftaya daha garanti olur senin ruh halini anlayan bir doktorla.Kızlarr 10 mayıs istanbul erdem hastanesine gittim bebeğin kalp atışlarını duymak için, doktor ameliyattaydı beklemekten çatladım mal gibi gittim çişimi yaptım şır şır şır
Doktor geldi, suratıma bile bakmadı doğru düzgün yatırdı karnıma baktı daha çok küçük dedi gözükmez dedi. Haftaya bir daha gel bakalım dedi idrara sıkışık mısın diye sordu birde çıktım odadan hastanenin asansörüne geldim hüngür hüngür ağladım, o kadar üzüldüm ki... Doktorun ilgisizliği, umursumazlığına.
Bir daha gitmem oraya...
Nrelere bakacakmış doktor birşey söyledi mi,Cnm ben perşembe gidicem sabirsizlikla bekliyorum
Sizi beklerken dayanamadım isedim deyip kapıyı carpsaydin sevgisiz insanlar yaKızlarr 10 mayıs istanbul erdem hastanesine gittim bebeğin kalp atışlarını duymak için, doktor ameliyattaydı beklemekten çatladım mal gibi gittim çişimi yaptım şır şır şır
Doktor geldi, suratıma bile bakmadı doğru düzgün yatırdı karnıma baktı daha çok küçük dedi gözükmez dedi. Haftaya bir daha gel bakalım dedi idrara sıkışık mısın diye sordu birde çıktım odadan hastanenin asansörüne geldim hüngür hüngür ağladım, o kadar üzüldüm ki... Doktorun ilgisizliği, umursumazlığına.
Bir daha gitmem oraya...
Idrara sıkışık git görürsün cnm Allahın izniyle :)Bugün doktor günüm ılk kontrolüm olacak Sat 6 Nisan,bat 2 Mayıs tıbu arada cuma günü Beta hcg 2200 dü,keseyi görürüm değil mi ??? Heyecan bastı ,randevum üa daha çok var 18.30 da .
Kalp atışları için gidicem bakalım biraz erken ama Dr yinede gel dedi :)Nrelere bakacakmış doktor birşey söyledi mi,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?