2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

5 lt mi o kadar su ne ki ya.içebiliyor musun.ben 3 içiyordum anca onu da içemiyorum ki..

Canım 20 dk sonra diyetisyenle randevum var. Hamile olduğumu yeni söyleyeceğim daha. Bakalım önerileri ne olacak, ona göre buradan paylaşırım ben de

5LT Su mu Böbreklerin halini düşünemiyorum,hasta eder insanı,üstüne birde ayran süt soda ohh Canım bana pek mantıklı gelmedi dr unun söyledikleri günde 1 lt su içiyorum measi saatlerinde 4-5 kez wc deyim,buna bile cızbız ediyorum,5 lt su ile düşünemiyorum.Masayı wc de açmam lazım

Yok henüz söylemedik kimseye önce bi doktora görünmek istiyorum ranbim sag salim almayi nasipnetsin de kucagimiza önemli olan o ... Yok girmem zatenn herkeisn bi hayali var önemli olm anne babanin ne istedigii cocuklugumdan berinistedigim isimler varrr :) rabbimde nasipnederse insallhhh öyle olurr .. Gelen cocukta ismiyle geliyo ben ona inaniyorumm gercektenn ... Kesinlikleee vallaa strese girmeye bile halimm yok dünden beri insnirmisinnnn

Kizlar sabah acliktan mide kazinmasiyla uyaniyorum:) ve her sabah gecmeyen bel agrilarim oluyor . Minibusteyim anneme gidiyorum dehset midem bulaniyor!
annenlere söyeldiniz mi
Biz hala sır gibi saklıyoruz eşimle
en azından kalp sesini duyalım sadece anneme..Kayınvalıdemlere bile sonradan soylemeyı düşünüyoruz
Şimdi herkes duyar kımseye soylemeyın desek de,kaç haftalık?nasılsın?bulantın oluyo mu? sorular sorular..Hiç çekemem şu sıralar

hamiel kalmak için neler yaptınız? kendıliğinden mi oldu?

Aynen canım ilk zamanlar korkudan uyguladım 3 gün falan ama yok zaten suyu seven bir insan değilim 3 lt zar zor içiyorum artık

ins minnosum sen kac aylik evlisin socok ayip ediyolarmis sendende buyukler calisiyosunda valla isteseler cokta guzel yemek yapatlar bence amanntakmayalim minosum bugun minakinin sesini duyucaz ona odaklanalim insallah

Çok sevinirim canım adres ve telefon verebilirsen. Benim de Allianz sigortam vardı zaten isabet olmuş :)

Valla çok sevindim o kadar ilgili bir doktor ki , gidince anlayacaksın zaten ; kaldı ki ben kadın doktorlara karşı çok önyargılıyımdır , memnun kaldığım tek doktor...(0216) 4112223 - İlknur Aköz
Adres : Bağdat C. N:401 Cemile Apt. K:3 D:5 Suadiye Kadıköy (Tam Bagdat caddesinde Nursace var köşede onun üstündeki apartman , Bagdat caddesi üstü.)

ins minnosum sen kac aylik evlisin socok ayip ediyolarmis sendende buyukler calisiyosunda valla isteseler cokta guzel yemek yapatlar bence amanntakmayalim minosum bugun minakinin sesini duyucaz ona odaklanalim insallah
benim bir yılı yeni geçti canım.benden büyükler tabi.yılların kadınlarından daha iyi yemek yapıyorum düşün.yok ya millet kolayını bulmuş.yapamıyoruz diyorlar.yapmıyorlar.bizde elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz.olsun ben takmıyorum artık zaten.minnoşum çok mühimm bakalımmm ne yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…