- 25 Temmuz 2013
- 2.046
- 1.445
- 83
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #3.001
ayy canim benimki ondan mi oluyo acaba progestanda yapiyo bence bende cok mide bulantisi oluyo deyince bide ben hassasim hergun ayni saatte ilacimi alirimben yabancı yayınlarda okumuştum, folik asİTİ düzenli allanlarda mide bulantısı olmuyormuş
5 lt mi o kadar su ne ki ya.içebiliyor musun.ben 3 içiyordum anca onu da içemiyorum ki..Arkadaşlar doktorunuz beslenme önerilerinde bulundumu benim doktor günde 5 lt su 2 şişe maden suyu 2 bardak ayran 2 vardak süt her gün bir avuç badem fındık ceviz kesinlikle yemelisin dedi sıvı olayı abartı gibi geliyor yha wcden çıkamıyorum
Arkadaşlar doktorunuz beslenme önerilerinde bulundumu benim doktor günde 5 lt su 2 şişe maden suyu 2 bardak ayran 2 vardak süt her gün bir avuç badem fındık ceviz kesinlikle yemelisin dedi sıvı olayı abartı gibi geliyor yha wcden çıkamıyorum
progestanda yapar aşağıdan kullan yan etkisi olmuyor öyle..dr a bir sor.o da mahfeder seni.ayy canim benimki ondan mi oluyo acaba progestanda yapiyo bence bende cok mide bulantisi oluyo deyince bide ben hassasim hergun ayni saatte ilacimi alirim
Cnm nezaman verdi vitamini benimki ilk görüşmede vermedi acaba sonradan mı yazacakCanım benim doktorum febamed diye birsey verdi bu en iyisi icinde herşey var dedi hergün bir tane içiyorum inşallah faydalıdır
İlk zamanlar uygulamaya çalıştım canım ama yok baş edemedim 3 lt anca icebiliyorum5 lt mi o kadar su ne ki ya.içebiliyor musun.ben 3 içiyordum anca onu da içemiyorum ki..
5LT Su muArkadaşlar doktorunuz beslenme önerilerinde bulundumu benim doktor günde 5 lt su 2 şişe maden suyu 2 bardak ayran 2 bardak süt her gün bir avuç badem fındık ceviz kesinlikle yemelisin dedi sıvı olayı abartı gibi geliyor yha wcden çıkamıyorum
Canım ilk randevumuz da verdi 5 haftalıktım o zamanCnm nezaman verdi vitamini benimki ilk görüşmede vermedi acaba sonradan mı yazacak
bende erkek olursa emir istiyorm canimay bide erkek olursa yağız :)
Bence kimseye söyleme, merak etme allah bebeğini korur. Allahcc veladın hayrlısını versin, erkek istersin hayrlı -hayrsız olur, kız istersin o da aynı sekılde, kımın hayrlı olacağı bellı olmaz, o yüzden en iyisi hayrlı evlat versin de, kimseyle de polemiğe girme ki streslenmeyesin. Strese gırmemek cok onemlı hamıleyken.
annenlere söyeldiniz miKizlar sabah acliktan mide kazinmasiyla uyaniyorum:) ve her sabah gecmeyen bel agrilarim oluyor . Minibusteyim anneme gidiyorum dehset midem bulaniyor!
hamiel kalmak için neler yaptınız? kendıliğinden mi oldu?Yok henüz söylemedik kimseye önce bi doktora görünmek istiyorum ranbim sag salim almayi nasipnetsin de kucagimiza önemli olan o ... Yok girmem zatenn herkeisn bi hayali var önemli olm anne babanin ne istedigii cocuklugumdan berinistedigim isimler varrr :) rabbimde nasipnederse insallhhh öyle olurr .. Gelen cocukta ismiyle geliyo ben ona inaniyorumm gercektenn ... Kesinlikleee vallaa strese girmeye bile halimm yok dünden beri insnirmisinnnn
Aynen canım ilk zamanlar korkudan uyguladım 3 gün falan ama yok zaten suyu seven bir insan değilim 3 lt zar zor içiyorum artık5LT Su muBöbreklerin halini düşünemiyorum,hasta eder insanı,üstüne birde ayran süt soda ohh Canım bana pek mantıklı gelmedi dr unun söyledikleri günde 1 lt su içiyorum measi saatlerinde 4-5 kez wc deyim,buna bile cızbız ediyorum,5 lt su ile düşünemiyorum.Masayı wc de açmam lazım
ins minnosum sen kac aylik evlisin socok ayip ediyolarmis sendende buyukler calisiyosunda valla isteseler cokta guzel yemek yapatlar bence amanntakmayalim minosum bugun minakinin sesini duyucaz ona odaklanalim insallahaynen elti.ama onlar bişe demiyor.kaynım diyor.o gelelim diyor falan.enteresan yani.eltilerim bide benden yaşça büyükler.eşim son küçük çocuk.onlardan ümidim yok yani benm.ne varsa benm tarafmda var.hep onlardan yarar görüyoruz.eşimde farkında artık.abimler geldğinde eli kolu dolu gelirler.onunkiler bişeyler alıp giderler bırak getirmeyi :) abimlerle yemeğe kahvaltıya gideriz.elimizi cebimize sokturmazlar.bende yeğenlerime yaparım aynısını.onlar herşeyi bizden beklerler.biz yeni evliyiz bissürü yolumuz var daha.yeni düğün yapmışız.bissürü ödeme yaptık.neyse işte öyle.ama muhim değil yani.belki böylesi daha iyi.benim aileme yakınız.eşim onlardan uzak kalmak en iyisi diyor yolmaya çalışıyorlar biziinş en yakın zamanda iyileşir bebişin canım.yorma kendini.işyerinde bu ara hep oturuyorum yerimde.yoksa arabayla çıkmam lazm ama yapamıcam üç aya kadar riske atmamam lazım.bol su içiyordum ama mide bulantısı onu da içirmiyor ki..sen yat dinlen keyfine bak tatlım.umarım bebişini kucağına alırsınnnn
Çok sevinirim canım adres ve telefon verebilirsen. Benim de Allianz sigortam vardı zaten isabet olmuş :)
benim bir yılı yeni geçti canım.benden büyükler tabi.yılların kadınlarından daha iyi yemek yapıyorum düşün.yok ya millet kolayını bulmuş.yapamıyoruz diyorlar.yapmıyorlar.bizde elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz.olsun ben takmıyorum artık zaten.minnoşum çok mühimm bakalımmm ne yapıyorins minnosum sen kac aylik evlisin socok ayip ediyolarmis sendende buyukler calisiyosunda valla isteseler cokta guzel yemek yapatlar bence amanntakmayalim minosum bugun minakinin sesini duyucaz ona odaklanalim insallah
Sağlık ocağına gidince öğrenice. Bende :) füyarın gitmeyi düşünüyorum. Öğrenir öğrenmez yazarım :))Cnm istenen testleri burada yazar mısın karsılastıralım bi eksiğimizi fazlamızı bu arada benim doktorum hiç smear den bahsetmedi bakalım perşembe yine randevum var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?