- 22 Ekim 2014
- 5.408
- 4.591
- 173
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #3.021
ben belime yastık koydum.bide iki ay önce düşüğüm olduğu için dr kontrolündeydim bu ay.iki ay ara vermiştik.vakit kaybetmeyelim diye klomen verdi dr um da.. hemen oldu çok şükür..Hanımlar hamile kalmak için neler yaptınız? kendıliğinden mi oldu?
Çok sevinirim canım bende en azından kendimi zorlamaktan kurtulurum haberlerini bekliyoruz kuzumCanım 20 dk sonra diyetisyenle randevum var. Hamile olduğumu yeni söyleyeceğim daha. Bakalım önerileri ne olacak, ona göre buradan paylaşırım ben de
bu klomenın yan etkisi var mı? yaşadın mı yan etkisini ? doktorum bana d asoylemıstı ben korkup içmemiştimben belime yastık koydum.bide iki ay önce düşüğüm olduğu için dr kontrolündeydim bu ay.iki ay ara vermiştik.vakit kaybetmeyelim diye klomen verdi dr um da.. hemen oldu çok şükür..
Bnm de 30 mart:))sat ne canım? hayırlı uğurlu olsun.bende 6 haftalığım.sat 27 mart
30mart canm:)sat ne canım? hayırlı uğurlu olsun.bende 6 haftalığım.sat 27 mart
Canim ben sogan kürü yaptim sabah ac karnina sogani haslayip biraz limon damlatip ilik ictim.reglin biter bitmez basliyorsun 7 gun iciyorsun ben bu hamileligimden once dusuk yapmistim ondada sogan kürü yaptim bir seneden beridir hamile kalamiyordum hemen kaldim düsük yaptiktan sonra da rahim toparlansin diye yaptim hamile kalacagimi hic dusunmuyordum pek bir beraberligimizde olmamisti esimle hamile kalmisim yine rabbime sükürler olsunHanımlar hamile kalmak için neler yaptınız? kendıliğinden mi oldu?
bende daha reglim gecikmeden 5 gün önce ögrendim hemen ailelere söyledik onlarda anında tüm sülalelere yayın yapmıslar off cok sıkıcı stresli hissediyo insan.. ilk bebek deneyimsizlik iste.. 2.cocukta 8 haftadan önce asla kimseye söylemicem esime bileannenlere söyeldiniz mi
Biz hala sır gibi saklıyoruz eşimle
en azından kalp sesini duyalım sadece anneme..Kayınvalıdemlere bile sonradan soylemeyı düşünüyoruz
Şimdi herkes duyar kımseye soylemeyın desek de,kaç haftalık?nasılsın?bulantın oluyo mu? sorular sorular..Hiç çekemem şu sıralar
Valla çok sevindim o kadar ilgili bir doktor ki , gidince anlayacaksın zaten; kaldı ki ben kadın doktorlara karşı çok önyargılıyımdır , memnun kaldığım tek doktor...(0216) 4112223 - İlknur Aköz
Adres : Bağdat C. N:401 Cemile Apt. K:3 D:5 Suadiye Kadıköy (Tam Bagdat caddesinde Nursace var köşede onun üstündeki apartman , Bagdat caddesi üstü.)
Ayy sorma yaa bizde annelere sölemiştik sadece , dün babama bi söledik , adam torun hasretiyle yanıp tutuşup herkse yaymıştırbende daha reglim gecikmeden 5 gün önce ögrendim hemen ailelere söyledik onlarda anında tüm sülalelere yayın yapmıslar off cok sıkıcı stresli hissediyo insan.. ilk bebek deneyimsizlik iste.. 2.cocukta 8 haftadan önce asla kimseye söylemicem esime bile
İnşallahh tatlımm :) bende cumartesi gtcem 6+4 olcam görünmeyebilir ozmn , 6+6 da da kendi doktoruma gtcem , 7+3te devlete gtcem bakalım hangisinde çıkcak ;Dinşallah canım.inş hepimiz duyabiliriz.6+6 dayım bugün.ama cep tlf programına göre:)
Son adet tarihi canımya kızlar bu sat ne ? özür bilmiyore ben yaaa
ben bir kere içeyeim dedim, ertesi gün baş dönmesi yaptı soğan suyu bendeCanim ben sogan kürü yaptim sabah ac karnina sogani haslayip biraz limon damlatip ilik ictim.reglin biter bitmez basliyorsun 7 gun iciyorsun ben bu hamileligimden once dusuk yapmistim ondada sogan kürü yaptim bir seneden beridir hamile kalamiyordum hemen kaldim düsük yaptiktan sonra da rahim toparlansin diye yaptim hamile kalacagimi hic dusunmuyordum pek bir beraberligimizde olmamisti esimle hamile kalmisim yine rabbime sükürler olsun
bende merak ediyorum canım.. göbis sis benim ama bebek gibi degil bildigin göbekKızlaarr bizim göbüşlerimiz ne zaman çıkmaya başlaarrrr
Daha bir aydan fazla var ozmn amaaa ramazan bayramında gezerken göbüşlerimizde çıkmış olurrr:))bende merak ediyorum canım.. göbis sis benim ama bebek gibi degil bildigin göbek12-15 hafta civarı cıkmaya baslıyor diye biliyorum
yan etkileri var ama ben hiç yaşamadım.çok kaliteli güzel yumurtalarım oluştu 3-4 tane.ama bazılarında ters tepebiliyor.evet yumurtaların iyiyse son gün başlatıyor dr cnm.günde iki ad dedi bana ama:) ne kdr dır deniyorsun ki?bu klomenın yan etkisi var mı? yaşadın mı yan etkisini ? doktorum bana d asoylemıstı ben korkup içmemiştimbünyem hassasta bana adet bitince son gunu başlayacaksın demıstı 1 tablet, sen nasıl başladın?
7 AYLIK EVLİYİM 35 yaşındayım. gecen ay verdi doktor klomenı, eşimle bende de bir sorun yok. tahliller de iyi. ama gebe kalma şansımı yükseltmek için yumurtayı arttıralım dedı, klomen yazdı, çatlatma iğnesi gerekmiyormuş bazen, ben 1 ay daha bekledim. galiba bugun akşam başlayacağım klomene artık :)yan etkileri var ama ben hiç yaşamadım.çok kaliteli güzel yumurtalarım oluştu 3-4 tane.ama bazılarında ters tepebiliyor.evet yumurtaların iyiyse son gün başlatıyor dr cnm.günde iki ad dedi bana ama:) ne kdr dır deniyorsun ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?