2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Hanımlar hamile kalmak için neler yaptınız? kendıliğinden mi oldu?
ben belime yastık koydum.bide iki ay önce düşüğüm olduğu için dr kontrolündeydim bu ay.iki ay ara vermiştik.vakit kaybetmeyelim diye klomen verdi dr um da.. hemen oldu çok şükür..

ben belime yastık koydum.bide iki ay önce düşüğüm olduğu için dr kontrolündeydim bu ay.iki ay ara vermiştik.vakit kaybetmeyelim diye klomen verdi dr um da.. hemen oldu çok şükür..
bu klomenın yan etkisi var mı? yaşadın mı yan etkisini ? doktorum bana d asoylemıstı ben korkup içmemiştim bünyem hassasta bana adet bitince son gunu başlayacaksın demıstı 1 tablet, sen nasıl başladın?

Hanımlar hamile kalmak için neler yaptınız? kendıliğinden mi oldu?
Canim ben sogan kürü yaptim sabah ac karnina sogani haslayip biraz limon damlatip ilik ictim.reglin biter bitmez basliyorsun 7 gun iciyorsun ben bu hamileligimden once dusuk yapmistim ondada sogan kürü yaptim bir seneden beridir hamile kalamiyordum hemen kaldim düsük yaptiktan sonra da rahim toparlansin diye yaptim hamile kalacagimi hic dusunmuyordum pek bir beraberligimizde olmamisti esimle hamile kalmisim yine rabbime sükürler olsun

bende daha reglim gecikmeden 5 gün önce ögrendim hemen ailelere söyledik onlarda anında tüm sülalelere yayın yapmıslar off cok sıkıcı stresli hissediyo insan.. ilk bebek deneyimsizlik iste.. 2.cocukta 8 haftadan önce asla kimseye söylemicem esime bile

Çok teşekkür ederim canım

Ayy sorma yaa bizde annelere sölemiştik sadece , dün babama bi söledik , adam torun hasretiyle yanıp tutuşup herkse yaymıştır

ben bir kere içeyeim dedim, ertesi gün baş dönmesi yaptı soğan suyu bende ne yapsam ki yaaa bugun adetimin 6. gunu bitti sayılır.

bende merak ediyorum canım.. göbis sis benim ama bebek gibi degil bildigin göbek 12-15 hafta civarı cıkmaya baslıyor diye biliyorum
Daha bir aydan fazla var ozmn amaaa ramazan bayramında gezerken göbüşlerimizde çıkmış olurrr:))
Doktorum ilk aylarda bağırsaklar şişio , bi şişkinlik olursa o ondandır demişti

yan etkileri var ama ben hiç yaşamadım.çok kaliteli güzel yumurtalarım oluştu 3-4 tane.ama bazılarında ters tepebiliyor.evet yumurtaların iyiyse son gün başlatıyor dr cnm.günde iki ad dedi bana ama:) ne kdr dır deniyorsun ki?

7 AYLIK EVLİYİM 35 yaşındayım. gecen ay verdi doktor klomenı, eşimle bende de bir sorun yok. tahliller de iyi. ama gebe kalma şansımı yükseltmek için yumurtayı arttıralım dedı, klomen yazdı, çatlatma iğnesi gerekmiyormuş bazen, ben 1 ay daha bekledim. galiba bugun akşam başlayacağım klomene artık :)

Selam:) bende2016 ocak annesiyim. Bebeğim 6 hafta 3 günlük. Bir haftadır mide bulantisindan bezdim ne zaman bitecek bulantilar acaba????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…