- 11 Şubat 2013
- 1.563
- 1.053
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #3.041
Selam:) bende2016 ocak annesiyim. Bebeğim 6 hafta 3 günlük. Bir haftadır mide bulantisindan bezdim ne zaman bitecek bulantilar acaba????
Hakkaten bi şişkinlik var,hatta yemek yiyince gerilme oluyor taş gibi.Bağırsakdanmış desene,iyi oldu yazdığın.Bnede deli gibi karnımı yokluyorum sürekli,ne çabuk çıktı bu diyeDaha bir aydan fazla var ozmn amaaa ramazan bayramında gezerken göbüşlerimizde çıkmış olurrr:))
Doktorum ilk aylarda bağırsaklar şişio , bi şişkinlik olursa o ondandır demişti
Evet benim de 3 gündür var bulantım. Ve suan galeta yiyorum gerçekten iyi geliyorben de 5+5 ,m bulantım yok daha çok şükür bulantılar 3. aya kadar gidebiliyor, galeta yiyin mideyi rahatlatıor
Kızlaarr bizim göbüşlerimiz ne zaman çıkmaya başlaarrrr
hamiel kalmak için neler yaptınız? kendıliğinden mi oldu?
Hahahh bana doktor ilk görüşmede söledi bunu ama banada sanki karnım şişmiş gibi gelio :))Hakkaten bi şişkinlik var,hatta yemek yiyince gerilme oluyor taş gibi.Bağırsakdanmış desene,iyi oldu yazdığın.Bnede deli gibi karnımı yokluyorum sürekli,ne çabuk çıktı bu diye
yemektir o yemek bide bağırsakbeniö karnım şişti sanki :) yemekten de olabilir gerçi :)
Selam:) bende2016 ocak annesiyim. Bebeğim 6 hafta 3 günlük. Bir haftadır mide bulantisindan bezdim ne zaman bitecek bulantilar acaba????
Şimdi Pred..tör marka ovulasyon tetsi sipariş ettim tekrar. Galiba ben koyulaşmaya başladığı anı kaçırdım, belkide koyulaşır koyulaşmaz 8-12 saat sonra çattlıyordur kımbılır. 11. gundu koyulaşmaya başladığında , biz 13. gun çalıştık olmadı. İnşaallah hayrlısıyla bu ay tutsun.Canimm pek bisi yapmadik aslinda sadece ovulasyon takibi yaptim bu ay 2 yildir olmuyordu bizim esimde sorun vardi Rabbim nasip etti ilk defa ovulasyon twst kullandim ilk defada tuttuu :)
Özellikle yumurtladigin günüm ertesi günü önemli ben 24. de yumurtlamistim 26. da tutmus die gösterio bide kalcana yastik koy ben öle yaptim ama ihtimal vermemistim sorunumuz var die rabbim nasip ettii insallahhh kisa zamanda her isteyene versinnnnn
:) 3. aydan sonra şişlik iner arkadslar. benım arkdsımın 5 haftalıkken 3 aylık gibiydi, vücut bir sure su tutuyor.Hahahh bana doktor ilk görüşmede söledi bunu ama banada sanki karnım şişmiş gibi gelio :))
yemektir o yemek bide bağırsak
yani bence iç bir dene.umarım pozitif yönde gelişmeler olur.bende çatlatma iğnesi olmadım çünkü problem yoktu.hatta sordum dr a onu gebe kalamayacaklara yapıyoruz dedi.hayırlısı olsun inşallah tutar7 AYLIK EVLİYİM 35 yaşındayım. gecen ay verdi doktor klomenı, eşimle bende de bir sorun yok. tahliller de iyi. ama gebe kalma şansımı yükseltmek için yumurtayı arttıralım dedı, klomen yazdı, çatlatma iğnesi gerekmiyormuş bazen, ben 1 ay daha bekledim. galiba bugun akşam başlayacağım klomene artık :)
:) 3. aydan sonra şişlik iner arkadslar. benım arkdsımın 5 haftalıkken 3 aylık gibiydi, vücut bir sure su tutuyor.
İnşallahh tatlımm :) bende cumartesi gtcem 6+4 olcam görünmeyebilir ozmn , 6+6 da da kendi doktoruma gtcem , 7+3te devlete gtcem bakalım hangisinde çıkcak ;D
amin cnaım hayrlısıyla inşallah. Bu akşam içmeye başlıyayım o zaman. Elimde vardı. 6.gunum adetimin.yani bence iç bir dene.umarım pozitif yönde gelişmeler olur.bende çatlatma iğnesi olmadım çünkü problem yoktu.hatta sordum dr a onu gebe kalamayacaklara yapıyoruz dedi.hayırlısı olsun inşallah tutar
hayırlı olsunSelam:) bende2016 ocak annesiyim. Bebeğim 6 hafta 3 günlük. Bir haftadır mide bulantisindan bezdim ne zaman bitecek bulantilar acaba????
MaşAllah 5 litre su mu?Arkadaşlar doktorunuz beslenme önerilerinde bulundumu benim doktor günde 5 lt su 2 şişe maden suyu 2 bardak ayran 2 bardak süt her gün bir avuç badem fındık ceviz kesinlikle yemelisin dedi sıvı olayı abartı gibi geliyor yha wcden çıkamıyorum
Kızlar ben diyetisyenle konuştum. Madde madde yazıyorum bana söylediklerini :)
- Her gün kahvaltıda muhakkak bir yumurta ve peynir yenecek. Yumurta iyi pişmiş olacak, istediğiniz gibi pişirebilirsiniz.
- Salatalık, domates, yeşillik limonlu mümkünse tuzsuz tüketilmeli. İsterseniz üzerine ceviz, badem vs. ekleyebilirsiniz.
- Her gün 1 bardak süt ve bir kase yoğurt mutlaka yenecek, ayran da olabilir.
- Her gün 3 porsiyon meyve yenecek. (örn: 1 elma 1 porsiyon)
- Her gün 2.5 lt su tüketilecek.
- Ara öğün mutlaka yenmeli. Yoğurt ve meyve güzel olur.
- İlerleyen dönemlerde kabızlık sorunu için kuru meyve tüketebilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?