- 11 Eylül 2014
- 382
- 502
- 53
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #3.101
4 hafta+5 gün 5 haftalıksın işte canım,adet tarihinle uyumsuzluğuna gelince geç döllenmedir o yuzden şuan kesen küçükdür,merak etme.Üstten baktı canım su içtiğimde göremeseydi alttan bakacaktı. 4 hafta 5 günlük gibi görünüyo dedi kan testimle uyumlu fakat adet tarihinle uyumsuz dedi. İlk kontrolümdü bi tuhaaf oldum
Canım geçen çarşambadan bu güne bu sorunu Yaşıyorum ilk kanama geldiğinde hemen acile gittik sabah 5ti hemen serum takip bir iğne yaptılar hastahaneden çıkınca kendi doktoruma gittik düşük riski var dedi Pregesteron 200 mg içiyorum günde 3 defa dayanılmaz ağrım olursa ve kanama artarsa diye iğne de verdi ve ayaklarının altına 2 yastık koyup yat dedi halen kırmızı lekelenme seklinde devam ediyor arada kahverengiye dönüyor bu gün 3:30da dr randevum inşallah güzel haberlerle gelirim
Adetlerim düzensiz normalde sata göre 8 haftalık oluyor. İlk başta göremeyince moral olarak çöktüm nerdeyse çarşamba tekrar gidiyorum inşallah gelişimi iyi olur.4 hafta+5 gün 5 haftalıksın işte canım,adet tarihinle uyumsuzluğuna gelince geç döllenmedir o yuzden şuan kesen küçükdür,merak etme.
Hadi gözünüz aydn darısı basımıza Cumartesi günü bizde duyariz inşaallah senn son adet tarihi neydi canm sağlıklı oldugunu kalp atışını duymayı öyle istiyorm ki rabbm herkese nasip etsinKizlaaarrr ben geldimmmmbebekimin kalbini duydukkk ve gorduk cok tatli bi duygu.esimle cildirdik resmen.rabbim herkese nasip etsin.dr normal yasantina devam et bitek sicaktan koru kendni ve bol bol su ic dedi.progestani da biraktirdi.hersey cok iyi ded.bir bucuk aylik hamileymisim.buyumus minnosum ya.
Kizlaaarrr ben geldimmmmbebekimin kalbini duydukkk ve gorduk cok tatli bi duygu.esimle cildirdik resmen.rabbim herkese nasip etsin.dr normal yasantina devam et bitek sicaktan koru kendni ve bol bol su ic dedi.progestani da biraktirdi.hersey cok iyi ded.bir bucuk aylik hamileymisim.buyumus minnosum ya.
Cnmmmmm tebrik ederim sağlıkla dogsun inş :) eee artık hamilelik takvimini ekle bakalım :)Kizlaaarrr ben geldimmmmbebekimin kalbini duydukkk ve gorduk cok tatli bi duygu.esimle cildirdik resmen.rabbim herkese nasip etsin.dr normal yasantina devam et bitek sicaktan koru kendni ve bol bol su ic dedi.progestani da biraktirdi.hersey cok iyi ded.bir bucuk aylik hamileymisim.buyumus minnosum ya.
Tatlim cook sevindim Rabbim saglikla kucagina almayida nasip etsin :)) bende birakirim insallah jeli gittigimde her gece yapmak zor geliyo artik..sicaktan koru derken canim ne demek istems anlamadmKizlaaarrr ben geldimmmmbebekimin kalbini duydukkk ve gorduk cok tatli bi duygu.esimle cildirdik resmen.rabbim herkese nasip etsin.dr normal yasantina devam et bitek sicaktan koru kendni ve bol bol su ic dedi.progestani da biraktirdi.hersey cok iyi ded.bir bucuk aylik hamileymisim.buyumus minnosum ya.
Bizde erkekse Yasin yanina bi isim daha ama bulamadık :) kiz olursa zeynep benim senelerdir hayalim zeynep ismi zaten :))Bu arada kızlar allah nasip ederse minnağımı kucağıma alırsam; erkek olursa Enes Sungur, kız olursa Zeynep koyacağız.. Araya konular girmiş, varmı isim düşünen önceden ????
Bizde erkekse Yasin yanina bi isim daha ama bulamadık :) kiz olursa zeynep benim senelerdir hayalim zeynep ismi zaten :))Bu arada kızlar allah nasip ederse minnağımı kucağıma alırsam; erkek olursa Enes Sungur, kız olursa Zeynep koyacağız.. Araya konular girmiş, varmı isim düşünen önceden ????
Canim Bende son 5 gundur 4 30 da uyaniyorumKızlaarrr günaydın... Var mı benim gibi hergün 6 da uyanangece 12 de de uyusam sabah uyanıyorum. Ya ağrım oluyor ya bulantım uykum vaaaaaaarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?