2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Üstten baktı canım su içtiğimde göremeseydi alttan bakacaktı. 4 hafta 5 günlük gibi görünüyo dedi kan testimle uyumlu fakat adet tarihinle uyumsuz dedi. İlk kontrolümdü bi tuhaaf oldum
4 hafta+5 gün 5 haftalıksın işte canım,adet tarihinle uyumsuzluğuna gelince geç döllenmedir o yuzden şuan kesen küçükdür,merak etme.

BaharKenan35, iyi haberlerini bekliyoruzzz ,bildir bize :)

4 hafta+5 gün 5 haftalıksın işte canım,adet tarihinle uyumsuzluğuna gelince geç döllenmedir o yuzden şuan kesen küçükdür,merak etme.
Adetlerim düzensiz normalde sata göre 8 haftalık oluyor. İlk başta göremeyince moral olarak çöktüm nerdeyse çarşamba tekrar gidiyorum inşallah gelişimi iyi olur.

U umudumvar35 canım merhabalar.. Ben bi 3ay denedim olmadı meğer prolaktin hormonum yüksekmiş, o engel oluyormuşş.. Tedavi oldum, ovulasyon testi kullanmaya başladım. 11. Günden itibaren hergün yaptım, adet tarihine kadar yapayım dedim, ilk ay olduğu için günlerimi öğrenmek istedim. 12. Gün çift çizgiyi gördüm ve 4 gün üst üste denedik. Ama yastık falan koymadım, olursa olur dedik.. 30dk sonra duş aldım. Hemen kalkmadım. Ve ovulasyona devam ederken 25. Günde çift çizgiyi gördüm, şüphe üzerine gebelik testi yaptım ve pozitifff
Allah hayırlısıyla sanada nasip etsin...

toprakh2o canım yazdıkların için teşekkürler... Ben bi çoğunu yapmaya başlamıştım... Her sabah yumurta yiyorum, ama köy yumurtası.. Domates salatalık biberli maydonozlu bol limonlu salata yapıyorum. Haftada bi kere balık yiyorum.. Ve bol su içiyorum. Kendime bi kavanoz yaptım, içinde çiğ badem, çiğ fındık ceviz kuru dut yaban mersini kuru erik hurma var.. Tavsiye ederim iyi oluyor aralardaa...

Bu arada kızlar allah nasip ederse minnağımı kucağıma alırsam; erkek olursa Enes Sungur, kız olursa Zeynep koyacağız.. Araya konular girmiş, varmı isim düşünen önceden ????

Benim bir kızım var adı Zeynep Ece. ....kardeşi olacağını HENÜZ bilmiyor ama kız olurda Çağla erkek olursa Ali koyucam diyor......hayırlısı Allah tan...

Kizlaaarrr ben geldimmmm bebekimin kalbini duydukkk ve gorduk cok tatli bi duygu.esimle cildirdik resmen.rabbim herkese nasip etsin.dr normal yasantina devam et bitek sicaktan koru kendni ve bol bol su ic dedi.progestani da biraktirdi.hersey cok iyi ded.bir bucuk aylik hamileymisim.buyumus minnosum ya.

Hadi gözünüz aydn darısı basımıza Cumartesi günü bizde duyariz inşaallah senn son adet tarihi neydi canm sağlıklı oldugunu kalp atışını duymayı öyle istiyorm ki rabbm herkese nasip etsin

Bi de karından mı baktı canım

Cnmmmmm tebrik ederim sağlıkla dogsun inş :) eee artık hamilelik takvimini ekle bakalım :)

Selam ocak ayinin en guzel anneleri :))
Bende 23nde gidicem kalp atisi icin daha cooook var sabırla heyecanla bekliyoruz bakalim Rabbim hayirli saglikli evlat nasip etsin hepimize...
Benim kafam karisik bana bi yardim edin kizlaar
SAT 28 MART
8 MAYISTA BEBEK 5+3 GUNLUKtu
Dogum zamanini doktor 2 vey 5 ocak dedi.
Ama ben 5+3gunluksem 8 mayista.Adetimin 4.gunu hamile kalmisim gibi hesapladm ki imkansiz.2 ocak dogum zamani yapinca 7 haftalik gebelik gorunuyo burdaki takvimdede kafam karisti

Tatlim cook sevindim Rabbim saglikla kucagina almayida nasip etsin :)) bende birakirim insallah jeli gittigimde her gece yapmak zor geliyo artik..sicaktan koru derken canim ne demek istems anlamadm

Bu arada kızlar allah nasip ederse minnağımı kucağıma alırsam; erkek olursa Enes Sungur, kız olursa Zeynep koyacağız.. Araya konular girmiş, varmı isim düşünen önceden ????
Bizde erkekse Yasin yanina bi isim daha ama bulamadık :) kiz olursa zeynep benim senelerdir hayalim zeynep ismi zaten :))
Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin

Bizde erkekse Yasin yanina bi isim daha ama bulamadık :) kiz olursa zeynep benim senelerdir hayalim zeynep ismi zaten :))
Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin

Selam ocak ayinin en guzel anneleri :))
Bende 23nde gidicem kalp atisi icin daha cooook var sabırla heyecanla bekliyoruz bakalim Rabbim hayirli saglikli evlat nasip etsin hepimize...
Benim kafam karisik bana bi yardim edin kizlaar
SAT 28 MART
8 MAYISTA BEBEK 5+3 GUNLUKtu
Dogum zamanini doktor 2 vey 5 ocak dedi.
Ama ben 5+3gunluksem 8 mayista.Adetimin 4.gunu hamile kalmisim gibi hesapladm ki imkansiz.2 ocak dogum zamani yapinca 7 haftalik gebelik gorunuyo burdaki takvimdede kafam karisti..

Kizlar ya mesela bugun 7+5gunluk hamileyiz yarin 8.haftayami gecmis oluyoruz yoksa 7+6gunlukmu oluyo uf cokmu cahilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…