2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

cok şükür canım Ne mutlu darısı Başımıza tebrıklerrrrrrr

Hakkaten bi şişkinlik var,hatta yemek yiyince gerilme oluyor taş gibi.Bağırsakdanmış desene,iyi oldu yazdığın.Bnede deli gibi karnımı yokluyorum sürekli,ne çabuk çıktı bu diye
yaaaa kızlar bende inanılmaz sistim..dümdüz karna sahip ben resmen 4 aylık hamile gibi oldum ve enteresan olan Karnım taş gibi :/ tartiya çıktım 2 kilo almışım normal mi yaaaaa

:) 3. aydan sonra şişlik iner arkadslar. benım arkdsımın 5 haftalıkken 3 aylık gibiydi, vücut bir sure su tutuyor.

Canım doktoru aradım sehır dıdındaymıs progestan ve corasprın verdı. Kanama devam edıyor. Napacagım bılmıyorum.
tamam canım hıc panik olma ,progestan aldın mı?yoksa hemen aldır mutlaka bu aksamdan başla,hiç de merak etme ikisini de önerdiği kadar iç günde kaç taneyse,cok su iç ve istirahat et bende de o şikayet var hatta ben kahverengi lekeye dönüştü şükür. Iyı haberlerını beklıyoruzzz

Hemen basladım progestana canım. Aldım bıtane. Sabah erken kalkıyorum ve cok yoğun bır ısım var ((
3 ay once dusuk yaptım. Çok korkuyorum yine duserse dıye.

yaaaa kızlar bende inanılmaz sistim..dümdüz karna sahip ben resmen 4 aylık hamile gibi oldum ve enteresan olan Karnım taş gibi :/ tartiya çıktım 2 kilo almışım normal mi yaaaaa
Ahh sorma benimde dümdüz gergin olan karnım şişti ve sert bu arada karnımi içeri cekemiyorum mesela

Hemen basladım progestana canım. Aldım bıtane. Sabah erken kalkıyorum ve cok yoğun bır ısım var ((
3 ay once dusuk yaptım. Çok korkuyorum yine duserse dıye.
Canım bak Ltf Kötüye yorma bunu ,ben artık Dayanamayıp 3.bir doktora daha danıştım bu kadar leke ye vs bıraz da kanamaya kesın düşmüştür artık,ona göre nasalım progestanı keserım bosuna ümitlenmeyeyim diye doktora gittim ,kesemın içinde yolksac kesesı gözüktü hem de ben düştü derken Beni görsen o kadar panik olmuştum ki ama binlerce kez şükür suan normal görünüyor.Alabiliyorsan 2-3gun izin rapor vs alsan mesela ,bni işim nispeten rahat ama yine de almayı düşünüyorum yarın

Cnm sen kese gördün peki kalp atışları
canım evet keseyi gördüğümüz gün 22 mayısa gün aldık kalp atışları için henüz duymadım canım ben..

canımm çok tşk ederim..seninde hayırlı olsun inş sağlıkla kucağımıza alırız..
folik asit alıyorum,ceviz badem fındık pekmez yemeye çalışıyorum gecen haftalarda çok dikkt ediyordum ama bu hafta hem iş anlamında yoğunum hemde çok yorgunum pek dikkat edemiyorum..

birde kızlar dün yoğun başlamıştı bugün yine kötü bi şekilde bulantılarım devam ediyor..inanın suyu bile zorla içiyorum o derece..gecen haftalarda canım bir gıdayı yoğun cekiyordu oyüzden bolbol yiyordum ama bu akşam dünde yemeğe koydum ama yerken yemeği zorla yeyip, o geçenhafta canımın deli gibi çektiği gıdayı ayıkladım yiyemedim..

diyeceğim o ki canlarım canınız neyi çekiyorsa yeyin..tabi çok aşırıya kaçmayın ama yinede bolca yeyinki vücut depolasın..demekki bulantı başlayınca insanın canı bişi çekmiyo..hiç bulantım olcagı aklıma gelmezdi...

normal halimden biraz kilo aldığım için kilolu hamile kaldıgımı düşünüp üzülüyordum şimdi ise bişey yiyemiyorum böle devam ederse diye üzülüyourumm..sizde nolur kiloları takmayın canlarım,yeterki bebişlerimiz sağlıklı olsunlarda gerisi boş valla...

BaharKenan35, iyi haberlerini bekliyoruzzz ,bildir bize :)
Canım ancak girebilirim nete içini ferah tut arkadaşım doktorum güzel güzel anlattı ben netten araştırmıştım her 5 kadından birinde böyle kanama oluyor diye doktorum bu gün her 3 kadından birinde oluyor dedi 9 ay böyle lekelenme şeklinde kanaması olupta sağlıkla bebeğine kavuşan varmış inşallah bizde onlardan oluruz çok düşünme bu konuyu dedi bu gün 6 hafta 7 günlüktüm yani 7 haftanın başlangıçndayım kalp atışını duymadık ona çok moralim bozuldu haftaya çarşamba yine randevum var kesin duyma mız lazım dedi inşallah duyarız içini ferah tut canım az kanama normal olabiliyormus inşallah hersey güzel olur kuzum progesterona devam et dedi ayaklarının altına yastık koy sürekli yat dedi sende dikkat et canım Rabbim bebislerimizi bize bagislasin

valla merak ettim seni ama iyi haberlerin içime doğmuştuBinlerce kez Şükürler olsun çok çok sevındım inan ,kalp atışlarını duyamadıgını da hıc kafana takma canım ,kişiden kişiye Değişiyormuş hep öyle durdum aynı sat ile hamile kalıp 10 gün arayla duyan var,hiç belli olmuyor geç olsun güç olmasınAman yavrular sağlıklı olsunlar da inan tek dileğim duam bu ,biz bekleyelim napalımmmm.Çok tebrik ederim senın bu iyi haberin beni çok rahatlattı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…