- 10 Eylül 2014
- 70
- 32
- 28
- 33
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #3.141
Cnm benm bir hafta kala cikmisti.iki gun kala da yapabilirsin.mikrotech marka da erken cikiyor.ya da laboquick strip test aklinda olsun.
Benim 2 gün geçti canım ama korkumdan olumsuzdur diye hiç yapmak gelmiyo içimdenCnm benm bir hafta kala cikmisti.iki gun kala da yapabilirsin.mikrotech marka da erken cikiyor.ya da laboquick strip test aklinda olsun.
Cnm Progestan İçiyor muydun doktorunu arasan verebilir muhtemelenKızlar peçeteye gelecek kadar kanama oldu. Normal midir?
cok şükür canımKizlaaarrr ben geldimmmmbebekimin kalbini duydukkk ve gorduk cok tatli bi duygu.esimle cildirdik resmen.rabbim herkese nasip etsin.dr normal yasantina devam et bitek sicaktan koru kendni ve bol bol su ic dedi.progestani da biraktirdi.hersey cok iyi ded.bir bucuk aylik hamileymisim.buyumus minnosum ya.
Gitmicez sanirim gerci gecen yil 5 aylik vardi bi kadin agustos dusunuoz biz allah nasip ederse 5 aylik olucam ama bilemiorumdaEvet ama tatile gitmicek miyiz bizyaaabir bucuk aylik dedi dr cnm.
Ya benimki ziplamaya basladi.odullendirilen cocuklar gibi ordan oraya kosmaya basladi bir gorsen:)ins cnm sira sizlerde.ben bir ayi beklicem yavrumu gormek icin. masallah masallah zor ya bende resmine bakip duruyom ne anliyorum hicc ama canim var orda diyorum
yaaaa kızlar bende inanılmaz sistim..dümdüz karna sahip ben resmen 4 aylık hamile gibi oldum ve enteresan olan Karnım taş gibi :/ tartiya çıktım 2 kilo almışım normal mi yaaaaaHakkaten bi şişkinlik var,hatta yemek yiyince gerilme oluyor taş gibi.Bağırsakdanmış desene,iyi oldu yazdığın.Bnede deli gibi karnımı yokluyorum sürekli,ne çabuk çıktı bu diye
:) 3. aydan sonra şişlik iner arkadslar. benım arkdsımın 5 haftalıkken 3 aylık gibiydi, vücut bir sure su tutuyor.
Canım doktoru aradım sehır dıdındaymıs progestan ve corasprın verdı. Kanama devam edıyor. Napacagım bılmıyorum.Cnm Progestan İçiyor muydun doktorunu arasan verebilir muhtemelen
Ya benimki ziplamaya basladi.odullendirilen cocuklar gibi ordan oraya kosmaya basladi bir gorsen:)ins cnm sira sizlerde.ben bir ayi beklicem yavrumu gormek icin.bir ay sonra gel dedi dr.[vakitte gecmio bend3 resmine bakip duruom yavrumun
tamam canım hıc panik olma ,progestan aldın mı?yoksa hemen aldır mutlaka bu aksamdan başla,hiç de merak etme ikisini de önerdiği kadar iç günde kaç taneyse,cok su iç ve istirahat et bende de o şikayet var hatta ben kahverengi lekeye dönüştü şükür. Iyı haberlerını beklıyoruzzzCanım doktoru aradım sehır dıdındaymıs progestan ve corasprın verdı. Kanama devam edıyor. Napacagım bılmıyorum.
Oyyy masallah masallah annesi kalp atislari cogalio darisi basimiza insallahKizlar merhaba.bugun bende bebislerimin kalp atislarini duydum.cok guzel bi duygu Allah hepinize nasip etsin insallah.
Hemen basladım progestana canım. Aldım bıtane. Sabah erken kalkıyorum ve cok yoğun bır ısım vartamam canım hıc panik olma ,progestan aldın mı?yoksa hemen aldır mutlaka bu aksamdan başla,hiç de merak etme ikisini de önerdiği kadar iç günde kaç taneyse,cok su iç ve istirahat et bende de o şikayet var hatta ben kahverengi lekeye dönüştü şükür. Iyı haberlerını beklıyoruzzz
Ahh sorma benimde dümdüz gergin olan karnım şişti ve sert bu arada karnımi içeri cekemiyorum meselayaaaa kızlar bende inanılmaz sistim..dümdüz karna sahip ben resmen 4 aylık hamile gibi oldum ve enteresan olan Karnım taş gibi :/ tartiya çıktım 2 kilo almışım normal mi yaaaaa
Çekince acıyo hafif dmi tatlımAhh sorma benimde dümdüz gergin olan karnım şişti ve sert bu arada karnımi içeri cekemiyorum mesela
Canım bak Ltf Kötüye yorma bunu ,ben artık Dayanamayıp 3.bir doktora daha danıştım bu kadar leke ye vs bıraz da kanamaya kesın düşmüştür artık,ona göre nasalım progestanı keserım bosuna ümitlenmeyeyim diye doktora gittim ,kesemın içinde yolksac kesesı gözüktü hem de ben düştü derkenHemen basladım progestana canım. Aldım bıtane. Sabah erken kalkıyorum ve cok yoğun bır ısım var((
3 ay once dusuk yaptım. Çok korkuyorum yine duserse dıye.
Insallah canim benimOyyy masallah masallah annesi kalp atislari cogalio darisi basimiza insallah
canım evet keseyi gördüğümüz gün 22 mayısa gün aldık kalp atışları için henüz duymadım canım ben..Cnm sen kese gördün peki kalp atışları
canımm çok tşk ederim..seninde hayırlı olsun inş sağlıkla kucağımıza alırız..dancingqueenn canımcım hayırlı olsun senin bebişinde... Buradan paylaşalım öğrendiklerimizi iyi olur dediğin gibi... Folik asit başlamayı unutma... Birde ton balığı zararlıymış, yoğun çinko içerdiği için...
Evettt çok tuhaf pantalonlarimi şimdiden giyinemiyorumm :)Çekince acıyo hafif dmi tatlımnolucak bu halimiz daha ilk aydan?
Canım ancak girebilirim nete içini ferah tut arkadaşım doktorum güzel güzel anlattı ben netten araştırmıştım her 5 kadından birinde böyle kanama oluyor diye doktorum bu gün her 3 kadından birinde oluyor dedi 9 ay böyle lekelenme şeklinde kanaması olupta sağlıkla bebeğine kavuşan varmış inşallah bizde onlardan oluruz çok düşünme bu konuyu dedi bu gün 6 hafta 7 günlüktüm yani 7 haftanın başlangıçndayım kalp atışını duymadık ona çok moralim bozuldu haftaya çarşamba yine randevum var kesin duyma mız lazım dedi inşallah duyarız içini ferah tut canım az kanama normal olabiliyormus inşallah hersey güzel olur kuzumBaharKenan35, iyi haberlerini bekliyoruzzz ,bildir bize :)
valla merak ettim seni ama iyi haberlerin içime doğmuştuCanım ancak girebilirim nete içini ferah tut arkadaşım doktorum güzel güzel anlattı ben netten araştırmıştım her 5 kadından birinde böyle kanama oluyor diye doktorum bu gün her 3 kadından birinde oluyor dedi 9 ay böyle lekelenme şeklinde kanaması olupta sağlıkla bebeğine kavuşan varmış inşallah bizde onlardan oluruz çok düşünme bu konuyu dedi bu gün 6 hafta 7 günlüktüm yani 7 haftanın başlangıçndayım kalp atışını duymadık ona çok moralim bozuldu haftaya çarşamba yine randevum var kesin duyma mız lazım dedi inşallah duyarız içini ferah tut canım az kanama normal olabiliyormus inşallah hersey güzel olur kuzumprogesterona devam et dedi ayaklarının altına yastık koy sürekli yat dedi sende dikkat et canım Rabbim bebislerimizi bize bagislasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?