2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Benimde dun aksam 5 kere ayni anda hem sol kasigima hem sol gogus altina bicak saplanmasi gibi bisi oldu ne oldu anlayamadm

Kizlar evet nede hic ultrason fotografi koymuyorsunuz? korkmayinnazar degmez :))) herkes hamis...

Bilmeyenler icin konuya cevapla yazdiginiz yerin bitigisinde dosya ekle var oradan koyacaksiniz :)
Canim ben ordan yukledim hafiza dolu yuklenmio dedi snra ki denemelerde basrisz dio anlamadm ne istedgini

T the angellll bi de gün içinde de uyuyamıyırum, akşamada sersem gibi oluyorum
Ben sabah uyandgimda acaba isaretmi diorum kalkmisken sabah namaznida kiliorum ama bugun 3 45 ti galiba uyandgmda o ara okudu okumadi derken uyudum 5te uyandm snra 7 bucukta bida uyumadm uykuyu cok sevmem ama ben aksam tv izlerken ara ara gidip geliyorum

Tatlim cook sevindim Rabbim saglikla kucagina almayida nasip etsin :)) bende birakirim insallah jeli gittigimde her gece yapmak zor geliyo artik..sicaktan koru derken canim ne demek istems anlamadm
Saol cnm rabbim hepimize nasip etsin.Evet cnm zor oluyor o ilaci kullanmak.guneste kalma dedi tatlim dr.bende zaten sicak dustan kacinmak gerektigini duymustum.

Saol cnm rabbim hepimize nasip etsin.Evet cnm zor oluyor o ilaci kullanmak.guneste kalma dedi tatlim dr.bende zaten sicak dustan kacinmak gerektigini duymustum.

Aynen ben ogrendim ogreneli ilik dus yapiyorum canim.sicak su rahmi aciyomus..Guneste kalmak zaten cok iyi bisey degil dikkat ederm bende canim sagol.seninki simdi kac haftalik tam olarak

Herkese merhaba arkadaslar ..iyi akşamlarr...benim size bi sorum olacak :) ben 21 günde bir adet oluyorum sizce ne zaman test yapmam gerekir kaç gün geçince??

Aminnn insallah sen oyle anlatinca bi an esimi dusundum okdr pipirikli okadar heyecnliki benden beter napar acaba o an allahm insallah hepimize nasip eder pitpitlari gormeyu
Ya benimki ziplamaya basladi.odullendirilen cocuklar gibi ordan oraya kosmaya basladi bir gorsen:)ins cnm sira sizlerde.ben bir ayi beklicem yavrumu gormek icin.bir ay sonra gel dedi dr.

Herkese merhaba arkadaslar ..iyi akşamlarr...benim size bi sorum olacak :) ben 21 günde bir adet oluyorum sizce ne zaman test yapmam gerekir kaç gün geçince??
Cnm benm bir hafta kala cikmisti.iki gun kala da yapabilirsin.mikrotech marka da erken cikiyor.ya da laboquick strip test aklinda olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…