2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Biraz sabredeceksin canim artik birkacgun bebek icin katlanacaksin bende de rahatsizliklar yapti ama bir yerde fedakarlik gerektiriyor bebek ☺☺
bende akşam içeyim, peki benım hıcbır sorunum yok, ne iltihap ne enfeksiyon ne poliskistik over, içeyim dimi? belki hamile kalmama sebep olur :)

canım benim ilk hamileliğimde böyle düşük oldu.sana demek istemedim demin.umarım sana olmaz.bu kadar kanamam olmadı hatta.kendi dr um sadece progestan verdi yat dedi.ertesi gün kahverengi pembeye dönünce başka dr a gittim.vajinal usg ile baktı.büyük ihtimal düşük dedi.hcg mi ölçtü düştüyse kesin düşük yapcaksın dedi.bende 5 haftalıktım. hcg düşmüştü ne yazıkki..progestanı hemen bırakman lazım demişti dr um.bence mutlaka bir git.en azından hcg den anlarlar.vajinal usg ile de anlıyorlar bu durumlarda bakılıyor.ama kanaması olupda hamileliği devam edenlerde var tabiki.zor değil yavrum bu kdr dr a gitmek.kimseninki birbirne uymaz.

Canım bende 5+1 deyim dün oldu kahverengi akıntım tüm gün. karnım da regl olacakmıs gibi agrıdı.. kırmızıdan kahveye dönmesi iyiye isaret kanama bitmis demektir. normal , olabilir dedi doktor.. zaten bu zamanlarda üzerine görme diye bsey varya normal adet bile olan varmıs. ama yinede dinlenip progestoronu ihmal etmemek gerek.. düsecek bebegi zaten hicbise tutamaz.. biz önlemleri alalım gerisini Allaha bırakalım.. insallah saglıkla kucagımıza aldıgımız günleri de görürüz

bende akşam içeyim, peki benım hıcbır sorunum yok, ne iltihap ne enfeksiyon ne poliskistik over, içeyim dimi? belki hamile kalmama sebep olur :)
Bence sorunun yoksa neden iciyorsun.onun yerine havuc suyu ic keciboynuzu pekmezi ye.bal polen ari sutu ye.yumurtalarin kaliteli olur.hatta esine de yedir bunlardan.

"chibi_chibi, post: 40942147, member: 450513"]ben de 5+5 ,m bulantım yok daha çok şükür bulantılar 3. aya kadar gidebiliyor, galeta yiyin mideyi rahatlatıor[/QUOTE]
Sabahları yataktan kalkmadan kraker yiyorum. Pek faydasi olmuo ama biraz ii gelio diyim sonra kahvaltı yapabiliosam yapiorum bu saatlerde kendime geliyorum ancak ve corba vs yiyorum

İnşAllah bir sorun yoktur canım, hadi dualarımız seninle...

Canım geçen çarşambadan bu güne bu sorunu Yaşıyorum ilk kanama geldiğinde hemen acile gittik sabah 5ti hemen serum takip bir iğne yaptılar hastahaneden çıkınca kendi doktoruma gittik düşük riski var dedi Pregesteron 200 mg içiyorum günde 3 defa dayanılmaz ağrım olursa ve kanama artarsa diye iğne de verdi ve ayaklarının altına 2 yastık koyup yat dedi halen kırmızı lekelenme seklinde devam ediyor arada kahverengiye dönüyor bu gün 3:30da dr randevum inşallah güzel haberlerle gelirim

Dualarımız seninle canım inşallah bebeğinin pıtpıtlarını duyupta gelir ve güzel haberlerini bizimle paylaşırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…