- 24 Ağustos 2009
- 495
- 398
- 323
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #3.061
Biraz sabredeceksin canim artik birkacgun bebek icin katlanacaksin bende de rahatsizliklar yapti ama bir yerde fedakarlik gerektiriyor bebek ☺☺ben bir kere içeyeim dedim, ertesi gün baş dönmesi yaptı soğan suyu bendene yapsam ki yaaa bugun adetimin 6. gunu bitti sayılır.
bende akşam içeyim, peki benım hıcbır sorunum yok, ne iltihap ne enfeksiyon ne poliskistik over, içeyim dimi? belki hamile kalmama sebep olur :)Biraz sabredeceksin canim artik birkacgun bebek icin katlanacaksin bende de rahatsizliklar yapti ama bir yerde fedakarlik gerektiriyor bebek ☺☺
çok güzel beğendimbende hemen hemen bunları yapıyorum. yalnız bazen yumurta tam pişmiyor.işe yetişeym derken denk getiremiyorum. çok mu kötü ya kaç dak pişiricem kızlar yumurtayı.
Arkadaşlar yorumlarınız gerekiyor, Dün akşam benim kırmızı kanamam oldu arkadaşlar 5-6 damla kadar böyle pedi dolduracak gibi değil.
Umidim kırıldı biraz , şimdi kahverengimsi akıntıya döndü.Doktorumu aradım akşam hastaneye vs gideyim mi dedim ,yok dedi ilaçlarınıza devam edin çok yoğun kanamanız olursa ve aşırı sancı-ağrı olursa hastaneye gidin acile dedi..
İlaçlarınıza devam edin de dedi ,progestan vs..
Sabahtan beri ancak silince bir damla filan geliyor:.
Kendi doktorum dışında başka bir doktor tanıdıgım daha var arayıp ona danıştım geleyim mi dedim , 5+2 günlük gebelikte zaten saglıklı ise bile şu anda göremeyiz daha erken dedi.En azından görmemiz ve düşük mü saglık mı demek için 6 hafta lazım dedi. En önemli şey dinlenmedir dedi (benim doktorum böyle bir öneride bulunmadı mesela,sadece ilacını al dedi,dozunu arttırdı)
Ne dersiniz biraz da adet sancısına benzer karın agrım var acaba düşük mü oluyor veya olacak ben mi bir sürü progestan alarak bunu engelliyorum , kırmızı dan sonra hemen kahvereye dönmesi iyiye işaret denebilir mi? Çevrenizde bunu yaşayıp sağlıklı sürdüren var mı acaba ?
5-6 dk pişmesi yeterli olur canım
Canım bende 5+1 deyim dün oldu kahverengi akıntım tüm gün. karnım da regl olacakmıs gibi agrıdı.. kırmızıdan kahveye dönmesi iyiye isaret kanama bitmis demektir. normal , olabilir dedi doktor.. zaten bu zamanlarda üzerine görme diye bsey varya normal adet bile olan varmıs. ama yinede dinlenip progestoronu ihmal etmemek gerek.. düsecek bebegi zaten hicbise tutamaz.. biz önlemleri alalım gerisini Allaha bırakalım.. insallah saglıkla kucagımıza aldıgımız günleri de görürüzArkadaşlar yorumlarınız gerekiyor, Dün akşam benim kırmızı kanamam oldu arkadaşlar 5-6 damla kadar böyle pedi dolduracak gibi değil.
Umidim kırıldı biraz , şimdi kahverengimsi akıntıya döndü.Doktorumu aradım akşam hastaneye vs gideyim mi dedim ,yok dedi ilaçlarınıza devam edin çok yoğun kanamanız olursa ve aşırı sancı-ağrı olursa hastaneye gidin acile dedi..
Kendi doktorum dışında başka bir doktor tanıdıgım daha var arayıp ona danıştım geleyim mi dedim , 5+2 günlük gebelikte zaten saglıklı ise bile şu anda göremeyiz daha erken dedi.En azından görmemiz ve düşük mü saglık mı demek için 6 hafta lazım dedi. En önemli şey dinlenmedir dedi (benim doktorum böyle bir öneride bulunmadı mesela,sadece ilacını al dedi,dozunu arttırdı)
Ne dersiniz biraz da adet sancısına benzer karın agrım var acaba düşük mü oluyor veya olacak ben mi bir sürü progestan alarak bunu engelliyorum , kırmızı dan sonra hemen kahvereye dönmesi iyiye işaret denebilir mi? Çevrenizde bunu yaşayıp sağlıklı sürdüren var mı acaba ?
canım benim ilk hamileliğimde böyle düşük oldu.sana demek istemedim demin.umarım sana olmaz.bu kadar kanamam olmadı hatta.kendi dr um sadece progestan verdi yat dedi.ertesi gün kahverengi pembeye dönünce başka dr a gittim.vajinal usg ile baktı.büyük ihtimal düşük dedi.hcg mi ölçtü düştüyse kesin düşük yapcaksın dedi.bende 5 haftalıktım. hcg düşmüştü ne yazıkki..progestanı hemen bırakman lazım demişti dr um.bence mutlaka bir git.en azından hcg den anlarlar.vajinal usg ile de anlıyorlar bu durumlarda bakılıyor.ama kanaması olupda hamileliği devam edenlerde var tabiki.zor değil yavrum bu kdr dr a gitmek.kimseninki birbirne uymaz.[/QUOTE
Sağol cnm bnm de bundan önce iki düşüğüm var maalesef, biri kanamayla başladı biri normal..
Bu akşam acile giderim belki en azndan :)
gözün aydın canım aynı durumdayızK3semizi gördük çok şükür 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı :)
Desenize bi ay daha bulanti cekicezturkuaz4943056 .!.:hayırlı olsunbende 6+6 yım.5 gündür şiddetlendi benimde.12-14. haftalarda bitiyormuş genelde
Bence sorunun yoksa neden iciyorsun.onun yerine havuc suyu ic keciboynuzu pekmezi ye.bal polen ari sutu ye.yumurtalarin kaliteli olur.hatta esine de yedir bunlardan.bende akşam içeyim, peki benım hıcbır sorunum yok, ne iltihap ne enfeksiyon ne poliskistik over, içeyim dimi? belki hamile kalmama sebep olur :)
Evet en aZ bir ayDesenize bi ay daha bulanti cekicez(
İnşAllah bir sorun yoktur canım, hadi dualarımız seninle...Kizlar doktora gidiyorum dualarinizi esirgemeyin insaallah guzel haberlerle gelirim iki gunde bir progestran ignesi vuruluyorum igneden once doktor bebegi kontrol ediyor eger sorun varsa vurmuyor pazartesi kalbi yeni atmaya baslamisti insaallah iyidir
Ben bir aya razıyım 7-8 ay sürmesindeEvet en aZ bir ay
Canım geçen çarşambadan bu güne bu sorunu Yaşıyorum ilk kanama geldiğinde hemen acile gittik sabah 5ti hemen serum takip bir iğne yaptılar hastahaneden çıkınca kendi doktoruma gittik düşük riski var dedi Pregesteron 200 mg içiyorum günde 3 defa dayanılmaz ağrım olursa ve kanama artarsa diye iğne de verdi ve ayaklarının altına 2 yastık koyup yat dedi halen kırmızı lekelenme seklinde devam ediyor arada kahverengiye dönüyor bu gün 3:30da dr randevum inşallah güzel haberlerle gelirimArkadaşlar yorumlarınız gerekiyor, Dün akşam benim kırmızı kanamam oldu arkadaşlar 5-6 damla kadar böyle pedi dolduracak gibi değil.
Dualarımız seninle canım inşallah bebeğinin pıtpıtlarını duyupta gelir ve güzel haberlerini bizimle paylaşırsınKizlar doktora gidiyorum dualarinizi esirgemeyin insaallah guzel haberlerle gelirim iki gunde bir progestran ignesi vuruluyorum igneden once doktor bebegi kontrol ediyor eger sorun varsa vurmuyor pazartesi kalbi yeni atmaya baslamisti insaallah iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?