- 8 Mart 2012
- 699
- 759
- 303
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #3.161
Ayy demek ki bi ben değilmişim :) çok garipsedim 1 ayda böyle olmasına. .Evettt çok tuhaf pantalonlarimi şimdiden giyinemiyorumm :)
canım ya öncelikle kendini ve bebeğini düşün,gerisi boş..biliyorum zor oluyor ama bu dönemde çok sinirliyiz bu hormonlar yüzünden hersey batıyor hepimize,normalde gülüp gececeğimiz seyler bile..kizlar ben cok gerginim sizdede var mi esimdn soguyorum kayinvalideme sinirleniyorum neymis kizim olsun insallahmis ya olsun tabi isterim ben onun gisaglikli olsun die dua etsene be kadin bide bana onceden demistiki oglum olsun istedm ben kiz bebeklerni sevmem Allahtan Allah bana hep erkek verdi demisti simdi bana bole deyince cok sinrleniyorum ailecek kiz istiyoruz diyo ben burda sancilarla oluyorum isteklerine bakk ay abartiyomuyum bilmiyorum yani benim kanamam var donup solediklerine bak belki senin oglun baska bi cinsiyet istiyo yani cok sacma saglikli olsum bende saglikli olayim onemli olan bu degil mi simdiden herkese solems ben kendi akrabalarmdan kimseye solemedim siz solediniz mi ahh bu hamilelik iyice beni gerdi sanirim canlar
canım sağlıkla cinsiyet bi belli olsun şimdiden takma, kendini ve bebeği düşün zamanı gelsin bişeyler düşünürüz şimdilik hayırlısı bi büyüsünde de geç lafı edilirse bence..sonrada bildiğini oku..9 ay sen tasıcan ismini baskası bulacak oldu...Bi kosu siparis verim deseydimm tüvbe yarabbimmm bazen sacma sacma konusuyolarrr kizi ne oglani nee kizda farkli oglanda farkli mi oluyo acisi sancisi ... Bazen cahil düsünüolarr istee takilma bosverr dicemm amaa insanin endiseleri oluyo tabi :) bende kizim olursa eger esimin annesinin adini öne sürecekler die daha ilk aydan stres yaptimmm :) düsünmeden duramiyorummmm
canım hurm a ne için yiyorsun ?Kromozomal sıkıntılarının olmasıymış herkese güzel bi gün diliyorum ben hergün hurma yiyorum bide ayva yiyin bebekleriniz güzel olurmuş ben öyle duydum
Bide benim 2 gündür bulantim başladı offf çok kötüymus bugün yogurdumu yemedim mesela Zayıflamak istemiyorumAyy demek ki bi ben değilmişim :) çok garipsedim 1 ayda böyle olmasına. .
Bugun komsum yapti bata 3 gunu var ve cok az da olsa silik cikti oda insallah yarinki kan tahlilinden snra aramiza katilacak insallah seninde cikar canimselamın aleyküm güzel annişler
nasılsınız bakalım
pek bişeyler yazmıyorum ama arada girip okuyorum
inşallah herşey yolundadır.
ben size birşey sormak istiyorum
şu erken gebelik testleri bat tan ne kadar önce yapılmalı?
bilen, ya da yapan var mı aranızda
inşallahBugun komsum yapti bata 3 gunu var ve cok az da olsa silik cikti oda insallah yarinki kan tahlilinden snra aramiza katilacak insallah seninde cikar canim
Erken gebelik testiinşallah
komşunuz normal test mi yaptı
erken gebelik testi mi?
bunu bende duydum canım hatta ayvayı alıp gamze olsun diye yanağına bastıranlarda var ve bizzat sahidim oluyor..ayva yiyince bebek gamzeli olurmuş... Annem bana hamileyken çok yemiş, iki yanağımda da gamze var.. 10 yaşında bir oğlum var, ona hamileyken ben de çok ayva yemiştim onun da yanağında gamze vartesadüf mü bilmiyorum ama bende böyle oldu
canımmm çok sevindim gözünaydın Allah sağlıkla devamını göstersin...Kizlaaarrr ben geldimmmmbebekimin kalbini duydukkk ve gorduk cok tatli bi duygu.esimle cildirdik resmen.rabbim herkese nasip etsin.dr normal yasantina devam et bitek sicaktan koru kendni ve bol bol su ic dedi.progestani da biraktirdi.hersey cok iyi ded.bir bucuk aylik hamileymisim.buyumus minnosum ya.
kaynanaya takılmaYan mi var benim. Eltimde hamile 5 aylık o ona örgüler oruyo bilmem neler yapıyo bana onu anlatıyokizlar ben cok gerginim sizdede var mi esimdn soguyorum kayinvalideme sinirleniyorum neymis kizim olsun insallahmis ya olsun tabi isterim ben onun gisaglikli olsun die dua etsene be kadin bide bana onceden demistiki oglum olsun istedm ben kiz bebeklerni sevmem Allahtan Allah bana hep erkek verdi demisti simdi bana bole deyince cok sinrleniyorum ailecek kiz istiyoruz diyo ben burda sancilarla oluyorum isteklerine bakk ay abartiyomuyum bilmiyorum yani benim kanamam var donup solediklerine bak belki senin oglun baska bi cinsiyet istiyo yani cok sacma saglikli olsum bende saglikli olayim onemli olan bu degil mi simdiden herkese solems ben kendi akrabalarmdan kimseye solemedim siz solediniz mi ahh bu hamilelik iyice beni gerdi sanirim canlar
gözümüz aydın ozaman sat 10 nisan senin nasilgözün aydın canım aynı durumdayız
benim kızıma da 6 ay erkek demişti. Dr sonradan kesin kız dedi 3dr gezip teyitlemistikHerkese merhaba,
Dün iş için bi hastaneye gittik. Doğumhanenin orda asansör bekliyoruz. Kapı açıldı dışarda bekleyenlere kızınız oldu dedi. Kadın şok oldu. Herhalde doğum yapanın annesiydi. Ama biz erkek bekliyorduk diyor. Hemşire kız oldu teyze diyor. Kadın ama erkek demişlerdi diyor. Kadın ama biz hazırlığımızı Erkeğe göre yaptık dedi. Hemşire teyzecim kız oldu napalım dedi
Bakalım bizim grupta böyle şeyler yaşanacak mı?
ben hu hafta tatile gidiyorum kismetse sonrasında daha ağırlaşirim diye bu pazartesi gidiyorumEvet ama tatile gitmicek miyiz bizyaaabir bucuk aylik dedi dr cnm.
Umarim mide bulantilarin baslamaz cnm.benm bazen oyle bulaniyor ki hic biryere gidecek halim olmuyorkaynanaya takılmaYan mi var benim. Eltimde hamile 5 aylık o ona örgüler oruyo bilmem neler yapıyo bana onu anlatıyohenüz hamile olduğu bilmiyorda
gözümüz aydın ozaman sat 10 nisan senin nasil
benim kızıma da 6 ay erkek demişti. Dr sonradan kesin kız dedi 3dr gezip teyitlemistik
ben hu hafta tatile gidiyorum kismetse sonrasında daha ağırlaşirim diye bu pazartesi gidiyorum
Canim saol.aminnn ins herkes kucagna alir bebisini saglikli bir sekildebunu bende duydum canım hatta ayvayı alıp gamze olsun diye yanağına bastıranlarda var ve bizzat sahidim oluyor..
canımmm çok sevindim gözünaydın Allah sağlıkla devamını göstersin...
3 aydan sonra daha iyi zten canımGitmicez sanirim gerci gecen yil 5 aylik vardi bi kadin agustos dusunuoz biz allah nasip ederse 5 aylik olucam ama bilemiorumda
günaydınGunaydinlar
Tatilin bi sakincasi olmaz ilk hamileligimde 4 aylikti taaa bodruma gitmistim. Havuzu bazi bakteriler yuzunden onermiyolar ama deniz yuzmek gunes aksine faydali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?