2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canım ya öncelikle kendini ve bebeğini düşün,gerisi boş..biliyorum zor oluyor ama bu dönemde çok sinirliyiz bu hormonlar yüzünden hersey batıyor hepimize,normalde gülüp gececeğimiz seyler bile..
hayırlı sağlıklı bir bebk olsun da kız erkek farketmez sonuçta ilk bebğin senin canım benim..
politik olmak hı hı deyip yinede kendi bildiğini okumk lazım kaynanalara karsı..zamanla öğreniyoruz..

canım sağlıkla cinsiyet bi belli olsun şimdiden takma, kendini ve bebeği düşün zamanı gelsin bişeyler düşünürüz şimdilik hayırlısı bi büyüsünde de geç lafı edilirse bence..sonrada bildiğini oku..9 ay sen tasıcan ismini baskası bulacak oldu...
Kromozomal sıkıntılarının olmasıymış herkese güzel bi gün diliyorum ben hergün hurma yiyorum bide ayva yiyin bebekleriniz güzel olurmuş ben öyle duydum
canım hurm a ne için yiyorsun ?

selamın aleyküm güzel annişler
nasılsınız bakalım
pek bişeyler yazmıyorum ama arada girip okuyorum
inşallah herşey yolundadır.
ben size birşey sormak istiyorum
şu erken gebelik testleri bat tan ne kadar önce yapılmalı?
bilen, ya da yapan var mı aranızda

Bugun komsum yapti bata 3 gunu var ve cok az da olsa silik cikti oda insallah yarinki kan tahlilinden snra aramiza katilacak insallah seninde cikar canim

bunu bende duydum canım hatta ayvayı alıp gamze olsun diye yanağına bastıranlarda var ve bizzat sahidim oluyor..

canımmm çok sevindim gözünaydın Allah sağlıkla devamını göstersin...

kaynanaya takılmaYan mi var benim. Eltimde hamile 5 aylık o ona örgüler oruyo bilmem neler yapıyo bana onu anlatıyo henüz hamile olduğu bilmiyorda

gözün aydın canım aynı durumdayız
gözümüz aydın ozaman sat 10 nisan senin nasil

benim kızıma da 6 ay erkek demişti. Dr sonradan kesin kız dedi 3dr gezip teyitlemistik

Evet ama tatile gitmicek miyiz bizyaaa bir bucuk aylik dedi dr cnm.
ben hu hafta tatile gidiyorum kismetse sonrasında daha ağırlaşirim diye bu pazartesi gidiyorum

Gunaydinlar
Tatilin bi sakincasi olmaz ilk hamileligimde 4 aylikti taaa bodruma gitmistim. Havuzu bazi bakteriler yuzunden onermiyolar ama deniz yuzmek gunes aksine faydali

Umarim mide bulantilarin baslamaz cnm.benm bazen oyle bulaniyor ki hic biryere gidecek halim olmuyor

bunu bende duydum canım hatta ayvayı alıp gamze olsun diye yanağına bastıranlarda var ve bizzat sahidim oluyor..

canımmm çok sevindim gözünaydın Allah sağlıkla devamını göstersin...
Canim saol.aminnn ins herkes kucagna alir bebisini saglikli bir sekilde

Kızlar dün doktora gittim kese 6mm den 11 mm yükselmiş kesenin içinde ilk defa birşey gördük hatta doktor boyutunu 3mm dedi bu bebek olabilir dedi sürekli böyle açık kapı bırakarak konuşuyor herşey yolunda diyor ama kalp atışlarını bu hafta duyamadık diye yüzünü buruşturuyor ne düşüneceğimi şaşırdım vallah haftaya gittiğimde kalp atışını kesin duymamız lazım dedi şimdi kendi kendimi yiyorum yha duymazsak diye nasıl geçer bu bir hafta off

Gunaydinlar
Tatilin bi sakincasi olmaz ilk hamileligimde 4 aylikti taaa bodruma gitmistim. Havuzu bazi bakteriler yuzunden onermiyolar ama deniz yuzmek gunes aksine faydali
günaydın evet bulantılar bittikten sonra rahat olur hem riskde azalmış oluyor 3 aydan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…