- 4 Mayıs 2015
- 122
- 106
- 18
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #3.641
kahverengi var canim cok hafif doktor 10gun rapor verdi hic kalkma dedi yerinden yatıyorum simdi.. 10gun sonra bebisi ve kalp atislarini duyabilirmisiz inşallah ♡papatyaesra kirmiziIik var mi yine
Günaydın kizlarr
hepinize cok teşekkür ederim. .
kanamasi olan arkadaslar tek care dinlenmekmis allah hepimizin bebisini korusun..
bebisini goren kalbini duyan anneler cok sevindim darisi başımıza..
kahverengi var canim cok hafif doktor 10gun rapor verdi hic kalkma dedi yerinden yatıyorum simdi.. 10gun sonra bebisi ve kalp atislarini duyabilirmisiz inşallah ♡
Günaydın kizlarr
hepinize cok teşekkür ederim. .
kanamasi olan arkadaslar tek care dinlenmekmis allah hepimizin bebisini korusun..
bebisini goren kalbini duyan anneler cok sevindim darisi başımıza..
kahverengi var canim cok hafif doktor 10gun rapor verdi hic kalkma dedi yerinden yatıyorum simdi.. 10gun sonra bebisi ve kalp atislarini duyabilirmisiz inşallah ♡
Kızlar günaydın ben de dün kalp atışını duydum vajinal ultrason ile 3.5 mm imiş minnağım Hayırlısı ile insallah hepiniz duyarsınız Allah'ım sağsalim sağlıklıca kucağımıza almayı nasip etsin... Kanama riski olan arkadaşlar lütfen ağır kaldırmayın eğilmeyin yorulmayın uzanmayın iş yapmayın mümkünse
Ben de bulantı yok çok şükür anlamadım neye göre oluyor bu bulantı yaNasilsiniz anneler....
Ben sabahlari mide bulantisindan kahvalti edemiyorum....sadece salatalik yiyebiliyorum....varmi boyle olan
Nasilsiniz anneler....
Ben sabahlari mide bulantisindan kahvalti edemiyorum....sadece salatalik yiyebiliyorum....varmi boyle olan
aynısıyım bitanem yaaaa
güne ayranla başlıyorum
başucuma koyuyorum
yataktan kalkmadan onu içiyorum
çok şükür halen kusmadım ama
birçok şeyden tiksiniyorum
annem bir tencere ayranlı çorba yaptı gel git ondan yiyorum
bir de badem yemek için bildiğin bayağı kendimi zorluyorum
Bende nane oluyor diye yayla corbasi yemiyorum ozledim
Birde bende zaten reflu vardi ustune hamilelik mide yanmasi artti.
Rabbim yardimcimiz olsun canim kraker yemeye devam :))
Nane Zararlı mı neden yemiyorsunuz benim hiç haberim yok hatta geçen mis gibi Ciğer yedim meğer pek önermiyorlarmış
Nane Zararlı mı neden yemiyorsunuz benim hiç haberim yok hatta geçen mis gibi Ciğer yedim meğer pek önermiyorlarmış
merhaba kizlar kanamadan dolayi hayli uzgunum benim icin dua edin lutfen ..bu arada esra sen nasil oldun? seninde durumun ayniydi mutlak yatak rejimi ve ilac yazdi doktorum.. inwAllah bu gunleride sagliklica atlariz
caliwiyorum canim ama elde deyil ...ilk bebeyi de kaybedince insan fazla hassas fazla pimpirikli oluyor iwte..inwAllah canim okadar cok dua editorum ki hayirlisiyla kucagimizada aliriz inwAllahinşallah canım benim
Allah yar ve yardımcınız olsun
hep olumlu düşünmeye çalış nolur
tüm dualarımız sizinle
Allah hepimize kucağımıza almayı nasip etsin
Amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?