- 25 Şubat 2015
- 2.202
- 1.325
- 88
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #3.681
Canımm brnimmm teşekkür ediorummm bende şuan egepoldeyimm :) kalp atışlarını duymak için grldik umarım duyabiliriz salı günü kendi doktorumda randevum var :)
Verdiğin bilgiler süper
Aayy yogurt corbasi pirincli yapiyorum ben.nane koyardim onceden ama koymuyorum.tereyagnda nane yapin yiyin diyorum evdekilere deCnm benim annem uzak olduğu için iş bana kalıyor bende erişteli ayranli çorba yaptım bana çok iyi geldi......bademe gelince şimdiye kadar iyi yiyordum ama iki gündür badem ve cevizden tiksindim yiyemiyorum
Hayirli olsun cnm kisiden kisiye cok degisiyor.belki de ikiz olabilir evet.kesen gorunur artk ikizse hemen ogrenirsinKizlar mrhaba beta-hcg 91410 çıktı sağlık ocağında yaptrdm doktor bsy demesi bu ne oluyor sizinkileri okudum bnmkindn az görünüyor ikiz olma ihtimali nedir bilen varmı daha hc bir hastaneye görmedim..
Haberlerini bekliyorummm :) insallah duyarsinn :)Canımm brnimmm teşekkür ediorummm bende şuan egepoldeyimm :) kalp atışlarını duymak için grldik umarım duyabiliriz salı günü kendi doktorumda randevum var :)
Verdiğin bilgiler süper
Gördük canımm gördükk :))Haberlerini bekliyorummm :) insallah duyarsinn :)
Telefonla arayıp almadınmı canım randevunu ? Doktoru çok sevdim ben anlattı herşeyi ne yemeliyim ne yememeliyim , bir de liste verdi bana öğünlerde neler olmalı :)Egepole giden hanımlar .. Egepolde dört ay boyunca randevu bilgisayara işlenmediği için kontrole gidemedim, geçen gebeliğimde. Sonuç olarak bebeğimin suyu azalmış(bunu da özel doktordan öğrendim) acil sezeryana alındım.Eltimde hafif gebelik şekeri var diye sezeryana alındı. Oysa normal doğumda tehlike teşkil etmiyor. Gereksiz sezeryan ve çalışanların ukalalığı artı fiyatların oradaki muameleye göre yüksek oluşu beni egepolden soğuttu.Sigortam olduğu halde nedense orada sigortasız görünmemde cabası.
İnşallah olmaz canımm bende de daha yok bişi bakalım ara ara oluo çok nadiren :)Sukur henüz mide bulantiSi başlamadı kızımda 5 ay istifra etmiştim :) inşallah şimdi olmaz
Telefonla arayıp almadınmı canım randevunu ? Doktoru çok sevdim ben anlattı herşeyi ne yemeliyim ne yememeliyim , bir de liste verdi bana öğünlerde neler olmalı :)
Bakalım ilk izlenimimiz güzel böyle devam eder umarım..
Doktorun kimdi canım??bide doktorlar takibini yapmaz ki onun ya gelmio kendi bilir der ya da varmıdır öle arayan doktor bilmiorum ben :)Muayene sonrası danışmadan gidip tekrar randevu aldım. Hatta kağıda yazdı bana ben bilgisayara giriyorum unutmayın diye yazıyorum dedi. Saatinde gittik işlenmemiş tekrar alın dedi dört ay böyle oldu. Doktorumunda umrunda değildi insana bir arar neden kontrole gelmiyorsun diye. Her seferinde kapıyı çalıp derdimi anlattım ama araya sıkıştırmadı bizi.
Doktorun kimdi canım??bide doktorlar takibini yapmaz ki onun ya gelmio kendi bilir der ya da varmıdır öle arayan doktor bilmiorum ben :)
Bakalım bizim nasıl olcak..
Anlıyorum canım bakalım belki sistemleri gelişmiştir :)) ben birbirine katarım orayı öle bişi olursa :))3 sene oldu vallaha adını hatırlayamıyorum ama bir bayandı. Zaten iki erkek bir bayan doktor vardı sanırım. Normalde arıyorlar evet. Doktor değil ama hemşire arıyor.. Ve her gittiğimizde durumumu anlatıyordum. Bekleyin araya sıkıştırırsak alacağız diyordu hemşire saatlerce bekliyordum sonra alamıyorlardı !
Anlıyorum canım bakalım belki sistemleri gelişmiştir :)) ben birbirine katarım orayı öle bişi olursa :))
Anladım canımm.. Bende ege'de proftan randevu aldım cuma gitcem bakalımBiz de kattık ama ne çare işte.. Şimdi Bornova da Doğal Doğum Merkezi varmış oraya gitmeyi düşünüyorum.
Anladım canımm.. Bende ege'de proftan randevu aldım cuma gitcem bakalım
Bakalımm canımm :))Üniversite hastahanesi sonuçta kötü değildir diye düşünüyorum..
Ama bu Doğal Doğum Merkezine de bir bak derim.. Kurslar var ayrıca gerçekten mecbur olmadıkça sezeryaana almıyorlarmış. Ben SSVD 'u onaylıyorlar diye gideceğim. Kızım sezeryan oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?