- 4 Şubat 2012
- 2.745
- 2.061
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #3.601
Benimde benimdeeee :)) ee seni yeni çağırmıştı kuzu bu başka doktormuu?Amann diyim kızımı evlendirmiycem turşusunu kurucam
Yarın doktor randevum vaar çok heyecanlıyım
Evet çift kese var benimdeGercektenmi benimkide ikiz.ocaga kalmayacak buyuk ihtimal.seninde cift kesemi canim.
Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin bebislerimizi.tek yumurta yada cift yumurta ikizleri oldugu nezaman belli olurmus senin doktorun bisey dedimi canim.Evet çift kese var benimde
Doktor bişey demedi bende kanamam olunca o panikle aklıma sormak gelmedi yaAllah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin bebislerimizi.tek yumurta yada cift yumurta ikizleri oldugu nezaman belli olurmus senin doktorun bisey dedimi canim.
Gecmis olsun canim.cok dikkat et.dinlen surekli.ben carsamba kalp atislarini duydum.darisi basina insallah.Doktor bişey demedi bende kanamam olunca o panikle aklıma sormak gelmedi ya
Ayyyy canimcim pek mutlu oldum bende :) resmen dipdibeyizGörüşelim tabii ki bebişim :) Ay bende mutlu oldum valla yoldaş buldum kendime :)) Ay tabii ki bulurum, şimdi ben de arayıştayım o zamana kadar bulmuş olurum :) Kıyamam kız sana yaban ellerde
Ay ne güzel bende duysam bi rahatlıycam en son 5+6 da gittik duyulmadı haftaya çağırdı bakalımGecmis olsun canim.cok dikkat et.dinlen surekli.ben carsamba kalp atislarini duydum.darisi basina insallah.
Duyarsin mutlaka canim insan merak ediyor tabi duyana kadar.ama kendine sıkınti yapma sakin.bu beklemeler hic bitmeyecek cunku.her bir kontrolde baska bir seylerini gormeye gidicez.benimkilerin biri 6+1 digeri 5+6 cikmisti ultrasonda.Ay ne güzel bende duysam bi rahatlıycam en son 5+6 da gittik duyulmadı haftaya çağırdı bakalım
Benim ilki düşük olunca bundada yine kanama olunca çok stresliyim.benimkiler pek minnaktı daha hatta biri gelişmemiş dediler önce sonra o da diğerine yetişmiş.Duyarsin mutlaka canim insan merak ediyor tabi duyana kadar.ama kendine sıkınti yapma sakin.bu beklemeler hic bitmeyecek cunku.her bir kontrolde baska bir seylerini gormeye gidicez.benimkilerin biri 6+1 digeri 5+6 cikmisti ultrasonda.
Duyarsin mutlaka canim insan merak ediyor tabi duyana kadar.ama kendine sıkınti yapma sakin.bu beklemeler hic bitmeyecek cunku.her bir kontrolde baska bir seylerini gormeye gidicez.benimkilerin biri 6+1 digeri 5+6 cikmisti ultrasonda.
Benim ilki düşük olunca bundada yine kanama olunca çok stresliyim.benimkiler pek minnaktı daha hatta biri gelişmemiş dediler önce sonra o da diğerine yetişmiş.
canım bolca dinlen bi iş yapma ve dua et... sakın olumsuz şeyler düşünme bebeğin annesini mutlu edecekKızlar pembe akıntım devam ediyor doktoru aradım. ilaca da basladın devam ediyorsa dinlenmen gerek dedi.
yarın rapor verecek sanırım bir hafta evdeyim.. bebişim tutunsun insallah huzurla mutlulukla ise döneyim
Inşallah hepimizin bebişleri tutunurlar sağlıkla kucaklarımıza alırız bosuna pimpiriklenmişiz deriz amin
Bak nekadar gayretli annesi.haftaya seslerini duyunca dahada icin rahat edecek merak etme canim.Allah yardimcimiz olsun.Benim ilki düşük olunca bundada yine kanama olunca çok stresliyim.benimkiler pek minnaktı daha hatta biri gelişmemiş dediler önce sonra o da diğerine yetişmiş.
Sagol canim insallah hepimiz saglikli bi sekilde kucaklarimiza aliriz insallah.Kızlar ikizleriniz hayırlı olsun Rabbim kucağınıza aldığınız günleri de göstersin
Âmin canım ya.sen kaçta duydun kalp seslerini bide bulantın falan var mıBak nekadar gayretli annesi.haftaya seslerini duyunca dahada icin rahat edecek merak etme canim.Allah yardimcimiz olsun.
Hayirli olsun canim aslinda bugun gorulebilirdi bence ama garantici doktor heralde.Kızlar bugün tahlili tekrarladım 894 ten 3 gün sonra 3136 ya çıkmış şükürler olsun... henüz kese için erken dedi doktor ve bakmadı
Âmin canım hepimiz sorunsuz gebelik geçiririz inşallahKızlar ikizleriniz hayırlı olsun Rabbim kucağınıza aldığınız günleri de göstersin
Canim ben carsamba gunu gittim ozaman duydum.biri 6+1 di.digeri 5+6 idi o gunku ultrason kagidinda oyle yaziyo.bulantim hafif var ama rahatsiz edecek kadar degil.kendimi dinledigimde anliyorum yani.insallah hic olmaz.ikiz olunca her belirtiyi 2 kati yasiyomussun.benimde kabusum mide bulantisi.seninki basladimi.Âmin canım ya.sen kaçta duydun kalp seslerini bide bulantın falan var mı
sanırım öyle davrandı napalım 10 gün bekleyeceğiz artık zigotumlaHayirli olsun canim aslinda bugun gorulebilirdi bence ama garantici doktor heralde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?