2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

İyi aksamlar kizlar
Bugun sancim ve hafif kanamam oldu
Doktorumu aradim dinlen bol su ic dedi. Artarsa acile git dedi.
Biraz yattim dayanamadim acile gittim
Muaye oldum vajinal utrasonda bebegimin kalp atislarini gordum doktor gosterfi pitpit atiyodu. Sali gunu gitmistim muayeneye yoktu. Allah ol dedikten sonr oluyor
Lekelenmen var dedi progestan verdi
Yatip dinleniyorum
Rabbim bu hayirli gecede hepimize saglik bebeklerimize guc versin saglikla buyusunler

Ay ne güzel bende duysam bi rahatlıycam en son 5+6 da gittik duyulmadı haftaya çağırdı bakalım
Duyarsin mutlaka canim insan merak ediyor tabi duyana kadar.ama kendine sıkınti yapma sakin.bu beklemeler hic bitmeyecek cunku.her bir kontrolde baska bir seylerini gormeye gidicez.benimkilerin biri 6+1 digeri 5+6 cikmisti ultrasonda.

Duyarsin mutlaka canim insan merak ediyor tabi duyana kadar.ama kendine sıkınti yapma sakin.bu beklemeler hic bitmeyecek cunku.her bir kontrolde baska bir seylerini gormeye gidicez.benimkilerin biri 6+1 digeri 5+6 cikmisti ultrasonda.
Benim ilki düşük olunca bundada yine kanama olunca çok stresliyim.benimkiler pek minnaktı daha hatta biri gelişmemiş dediler önce sonra o da diğerine yetişmiş.

Kızlar bugün tahlili tekrarladım 894 ten 3 gün sonra 3136 ya çıkmış şükürler olsun... henüz kese için erken dedi doktor ve bakmadı

Benim ilki düşük olunca bundada yine kanama olunca çok stresliyim.benimkiler pek minnaktı daha hatta biri gelişmemiş dediler önce sonra o da diğerine yetişmiş.

Kızlar ikizleriniz hayırlı olsun Rabbim kucağınıza aldığınız günleri de göstersin

canım bolca dinlen bi iş yapma ve dua et... sakın olumsuz şeyler düşünme bebeğin annesini mutlu edecek

Bak nekadar gayretli annesi.haftaya seslerini duyunca dahada icin rahat edecek merak etme canim.Allah yardimcimiz olsun.

Âmin canım ya.sen kaçta duydun kalp seslerini bide bulantın falan var mı
Canim ben carsamba gunu gittim ozaman duydum.biri 6+1 di.digeri 5+6 idi o gunku ultrason kagidinda oyle yaziyo.bulantim hafif var ama rahatsiz edecek kadar degil.kendimi dinledigimde anliyorum yani.insallah hic olmaz.ikiz olunca her belirtiyi 2 kati yasiyomussun.benimde kabusum mide bulantisi.seninki basladimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…