- 18 Ağustos 2014
- 513
- 593
- 103
- 41
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #37.161
Sende de mi var rahim agzi kisaligi,bayagi fatkedecek kadar uzuyor mu? Yani suan.yatiyoruz ya,artik disari cikabilirsin,gezebilirsin gunleri geliyor mu?
Ben sabah 2 tane vurundun aksam da 2 tane vurcaklar doktor bir günde hepsini vur dedi. Evet canim araştirdım hareketleri azalabilirmiş sabah 9da 2sini vurdum şimdi tekme atıyo ama ne zaman harektler azaliyo pekiTahmin ettiğim gibi canım bende geçen hafta vurundum iğnelerin sonra bebek hareketleri yavaslayabilir dedi bana hemşire korkma tamam mı ben 24 saat arayla vuruldumm ilkinde hiç zayıflama olmadı diğerinde biraz oldu gece coştu yine:)hiç korkma canım Rabbime emanetiz hepimiz hersey çok güzel olucak insallah
Hareketleri azalmıştı derken ne kadar az hissediyordun? İnşallah düzene girer. Ben çok duydum böyle yatarak bitiren dinlenerek süreci uzatan kendini rahatlatmaya çalış sağlıklı haberler alırız inşallahhHareketleri azalmıştı canım ondan Şüphelendim. Kızlar bu arada gelişimi falan çok iyimiş ben cevizi eksik etmiyorum ondan mi acaba
ben 12li paket aldım canım son kullanma tarihine hiç bakmadım valla :) ama açmadığın sürece sorun olmaz ya ıslak mendillerde.. 49TL ydi sanırım e-bebekte..OYYY GEÇMİŞ OLSUN CANIM İNŞALLAH MİNNOŞ GÜPGÜÇLÜ SAĞLIKLI OLARAK DÜNYAYA GELİR
İNŞALLAH CANIM... İLK EĞİTİMLER VE ANNE SEVGİSİ ÇOK ÖNEMLİ ÇOOOKKKK... ALLAHIM YAVRULARIMIZI BİZE BİZİ DE YAVRULARIMIZA BAĞIŞLASIN.
O ZAMAN BEN DE ALIYOMSEN KAÇLISINI ALDIN. SON KULLANMA TARİHİ YAZIYOR MU CANIM ÜSTÜNDE
ayy çok şirinmiş canım çok tatlı gerçekten :)http://urun.gittigidiyor.com/bebek-...Gwod_3sBgA&mpch=ads&scxid=14489-145818-2357-0
bende mevlutte bunu dağıtayım diyorum. hastanede kolonya vericem.çikolata da vereceğim için bu hastanede olmaz içine lokum koyarım.
iyiymiş valla :)evet canım direk tüketici derneğine gitceksin .. az bi mevlaysa uğraşmıyo banka hemen veriyorlar.. benim 1 tane daha var onu da alcam sevdim bu işi
OYYY GEÇMİŞ OLSUN CANIM İNŞALLAH MİNNOŞ GÜPGÜÇLÜ SAĞLIKLI OLARAK DÜNYAYA GELİR
İnşallah dualarınıxı bekliyoruz oğluşumda tıpkı abisi gibi direnecek ve biz dünyaya sağlıkla gelecez inşallah
İNŞALLAH CANIM... İLK EĞİTİMLER VE ANNE SEVGİSİ ÇOK ÖNEMLİ ÇOOOKKKK... ALLAHIM YAVRULARIMIZI BİZE BİZİ DE YAVRULARIMIZA BAĞIŞLASIN.
O ZAMAN BEN DE ALIYOMSEN KAÇLISINI ALDIN. SON KULLANMA TARİHİ YAZIYOR MU CANIM ÜSTÜNDE
evet canım benim ki ev kredisi daha 8 yılım var bitmesineiyiymiş valla :)
bir kredi daha ödüyoruz şuan ama daha bitmedi onlar bitmeden de alabilio muyuz peki?
Alabilirsiniz bizde borcumuz bitmeden aldıkiyiymiş valla :)
bir kredi daha ödüyoruz şuan ama daha bitmedi onlar bitmeden de alabilio muyuz peki?
ayy inşallah bittiği zamanları da biran önce görürsünüz canım :)evet canım benim ki ev kredisi daha 8 yılım var bitmesine
ilaç gibi gelir valla :)Alabilirsiniz bizde borcumuz bitmeden aldık
Bebek mevlüdünde şimdilerde kokulu tespih renkli hoşgeldin bebek çikolataları dağıtıyorlar hastaneye ben sadece bebek şekeri ama böyle değişik bişeyler olsun istiyorum magnet şeklinde istemiyorum kokulu sabun olabilir çikolata kolonya düşünüyorumHastande bebek için neler dağıtmayı düşünüosunuz kızlar ? Bu cumartesi Eminönüne gidip fikir vermesi açısından bir baksam mı diorum .Mesela küçücük reçek kavanozlarını giydirip içinde bonibon ..vs ..
Aklınıza gelen evde yapılacak bişiler var mı :)
Ben sabah 2 tane vurundun aksam da 2 tane vurcaklar doktor bir günde hepsini vur dedi. Evet canim araştirdım hareketleri azalabilirmiş sabah 9da 2sini vurdum şimdi tekme atıyo ama ne zaman harektler azaliyo peki
Valla bizede ilaç gibi gelmişti tekrar verseler hiç fena olmaz hazır doğumda yaklaşmışken bizim hastane iki kat masraflı olacak gibi doğduğu anda sünnette yaptırmayı planlıyoruz göbek kordonundan daha çabuk iyileştiği için yani bize tekrar versinler hiç çekinmesinlerilaç gibi gelir valla :)
Bugün de eşime diyorum en iyisi hastaneye yatmak olacak. Orda bana hemşireler bakar senin sülalenden hayır yok bana. Agladım bi sürü
ilk defa duydum canım.. sanmıorum öyle bişi olduğunu.. bebek kiloluysa o başkadır ama 85 üstü sezeryan olmak zorunda diye bir şey yoktur bence.. zaten şuan 77 kilo oldum ama boyum uzun ve doktorum doğumumu çok kolay normal yapabileceğimi düşünüo..SLM KIZLAR UMARIM HEPİNİZ HAYIRLISIYLA BEBİŞLERİNİZİ KUCAĞINIZA ALIRSINIZ.BEN BİŞEY SORMAK İSTİYORUM NOLMAL DOĞUM YAPMAK İÇİN ANNENİN KİLO SINIRI HAKKINDA BİLGİNİZ VAR MI.BENİM DOKTORUM 85 İN ÜSTÜNÜ SEZERYAN ÖNERİYORUM DEDİ.MORALİM BOZULDU BEN NORMAL İSTİYORUM.
Niye eskiden 100 kiloyla doğuran kadınlar varmış onlar kadın değil miymiş ne riski varmış ki kilonun onu açıkladı mı bence bozma moralini başka bi doktora daha sorSLM KIZLAR UMARIM HEPİNİZ HAYIRLISIYLA BEBİŞLERİNİZİ KUCAĞINIZA ALIRSINIZ.BEN BİŞEY SORMAK İSTİYORUM NOLMAL DOĞUM YAPMAK İÇİN ANNENİN KİLO SINIRI HAKKINDA BİLGİNİZ VAR MI.BENİM DOKTORUM 85 İN ÜSTÜNÜ SEZERYAN ÖNERİYORUM DEDİ.MORALİM BOZULDU BEN NORMAL İSTİYORUM.
Bakalım benim kuduruk oğlum napıcak daha hareket azalmadı benim bugun 4 igne de vuruncak canim senin farklı günlerde vuruldu heralde.Belki de azalmaz canım her bebek bir değil benimki ilk gün azalması ikinci gün gündüz biraz azdı igneyi vurduk geldik az az takıldı gece coştu ama gündüzün acısını cikardi:)normalde de hareketli bir bebekte çok azalmaz diye dusunuyorum
Canım ben 85 üzeri çıktım ama dr hâlâ normal doğurtcam seni diyor boyum 1.70 aşırı durmuyor kilom belki ondandır.SLM KIZLAR UMARIM HEPİNİZ HAYIRLISIYLA BEBİŞLERİNİZİ KUCAĞINIZA ALIRSINIZ.BEN BİŞEY SORMAK İSTİYORUM NOLMAL DOĞUM YAPMAK İÇİN ANNENİN KİLO SINIRI HAKKINDA BİLGİNİZ VAR MI.BENİM DOKTORUM 85 İN ÜSTÜNÜ SEZERYAN ÖNERİYORUM DEDİ.MORALİM BOZULDU BEN NORMAL İSTİYORUM.
başka şehirde canim kardeşler hepsi evli. Annem de abime bakıyor engelli abim var. Doğumda bikaç hafta gelecek ama öncesinde sürekli gelemiyor malesef.senın kendi ailen nerde ?
KUZUM AYNEN YA. BANA DA SAÇMA GELDİ.ANNE KİLOLU OLUNCA BEBEĞİN NORMAL DOĞUM OLUNCA SAKAT KALMA RİSKİ OLURMUŞ DOĞUM ESNASINDA SIKIŞIRMIŞ BİLMEM NEYMİŞ BÖYLE SÖYLEDİ.BEN DE 28, HAFTADAYIM.NASİPSE NORMAL İSTİYORUM.SEZERYANA KARŞI DEĞİLİM AMA NORMAL OLACAKSA NEDEN SEZERYAN OLSUN KİNiye eskiden 100 kiloyla doğuran kadınlar varmış onlar kadın değil miymiş ne riski varmış ki kilonun onu açıkladı mı bence bozma moralini başka bi doktora daha sor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?