- 25 Şubat 2015
- 2.202
- 1.325
- 88
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #3.701
Bakalımm canımm :))
Bu dediğin yeri hiç duymadım canım nerdeki?
Nolduuuu canım :/cok uzgunum sanirim bebeyimi kayb ediyorum
Meraba kızlar.. bende dün kontrole gittim kalp atışlarını duyamadımdoktor daha çok küçük duymaman çok normal dedi ama bebek var merak etme dedi 10 gün sonra tekrar çağırdı bu arada alttan muayene etti
Doktorunu araman mümkünse bir sor bence. Belki iğne falan verir.Kızlar benimde 2 gundur hic agrim yoktu smdi carsidan geldik ceviz büyüklüğünde bi kahverengi akinti gelms dokre kontrol umde 25inde ondan once doktrdada randevu yok napmalim sizce endiselenmelimiyim yoksa olagan birseymi bu gorunce bian aklim uctu gitti
neden öyle yazdın canım Allah korusun birşeymi vardacok uzgunum sanirim bebeyimi kayb ediyorum
Nolduuuuuucok uzgunum sanirim bebeyimi kayb ediyorum
Gezdin diye olmustur cnm uzan dinlen.arkasi gelmezse korkulcak bisi yok.gelse bile bazen sikinti olmuyor.progestan kullanio muydun.kullamiyosan dr una danis al der o da.Kızlar benimde 2 gundur hic agrim yoktu smdi carsidan geldik ceviz büyüklüğünde bi kahverengi akinti gelms dokre kontrol umde 25inde ondan once doktrdada randevu yok napmalim sizce endiselenmelimiyim yoksa olagan birseymi bu gorunce bian aklim uctu gitti
Noldu canımm ???cok uzgunum sanirim bebeyimi kayb ediyorum
cok uzgunum sanirim bebeyimi kayb ediyorum
Insallah öyledir canim arkasi yok smdi insallahta olmaz diken ustundeyim surekli vsye gidiorum. Kullanmıyorum canim hic gelmiodu ilk defa geldi agrim oluodu ama 2 gndr hicbisiyim yoktu bugun 2 saat gezince eve geldigmde gordum aksi gibi doktor yok acile mi gtsem bilmiyorum misafrde var olmadi yarin bi acile giderim insallah olmaz allahim hepimize yardim etsinGezdin diye olmustur cnm uzan dinlen.arkasi gelmezse korkulcak bisi yok.gelse bile bazen sikinti olmuyor.progestan kullanio muydun.kullamiyosan dr una danis al der o da.
cok uzgunum sanirim bebeyimi kayb ediyorum
Bende ayniyim,dün yatağından kalkmadan akşam 10 a kadar yattım ve hiç birşey yiyemedim sonra eşim drumu aradı bi ilaç yazdı onu aldık ve sabah bulantisiz kalktım çok şükür bugün birseyler yiyebildim...Aklında olsun canım birseyler yiyemezsen serum takviyesi alacakmissinNasilsiniz anneler....
Ben sabahlari mide bulantisindan kahvalti edemiyorum....sadece salatalik yiyebiliyorum....varmi boyle olan
Aradim ama kapli teli heralde hafta sonu dieDoktorunu araman mümkünse bir sor bence. Belki iğne falan verir.
neden öyle yazdın canım Allah korusun birşeymi varda
Nolduuuuuu
cok korktum ilkinde yawadigimdan dolayi bilitorum lekelenme ardindan kan geldigini soylemiwtim hatirlarsaniz bir iki damla sabah o yerini koyu akintiya birakmiwti ohhh dedim biii sonra bi baktim yumurta aki gibi uzayan birwey oda duwuk zamani olur ilkinden biliyorum cok korktum ve sonra allahim hayirlisini sen bilirsin eger ki tamanina erdiremeyeceksem al bawtan yok eger bana bagiwlayacaksan koru onu..ilkinde okadar zor sureclerden gectimki hayirlisi wimdi biwey yok cok wukr dua edin lutfen benim icinNolduuuu canım :/
Noldu canımm ???
Allah korusun canm deme öyle rabbm sana bağışlasn bebeğini
inwallah biwey olmaz dua edin lutfen kizlar benim icinLutfen aklina kotu seyler getirme.. Allah bebegini sana bagislasin.. Neden boyle dusundun?
Allaj yardmcin olsn canim bende ole dua ediyorum benmde geldi kahverengi akıntı ins devami gelmez insallah seninkininde devami gelmez meleklerimz bizimle olurcok korktum ilkinde yawadigimdan dolayi bilitorum lekelenme ardindan kan geldigini soylemiwtim hatirlarsaniz bir iki damla sabah o yerini koyu akintiya birakmiwti ohhh dedim biii sonra bi baktim yumurta aki gibi uzayan birwey oda duwuk zamani olur ilkinden biliyorum cok korktum ve sonra allahim hayirlisini sen bilirsin eger ki tamanina erdiremeyeceksem al bawtan yok eger bana bagiwlayacaksan koru onu..ilkinde okadar zor sureclerden gectimki hayirlisi wimdi biwey yok cok wukr dua edin lutfen benim icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?