2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar benimde 2 gundur hic agrim yoktu smdi carsidan geldik ceviz büyüklüğünde bi kahverengi akinti gelms dokre kontrol umde 25inde ondan once doktrdada randevu yok napmalim sizce endiselenmelimiyim yoksa olagan birseymi bu gorunce bian aklim uctu gitti

Meraba kızlar.. bende dün kontrole gittim kalp atışlarını duyamadım doktor daha çok küçük duymaman çok normal dedi ama bebek var merak etme dedi 10 gün sonra tekrar çağırdı bu arada alttan muayene etti

Cihazıyla alakalı olabilir canım. Bebeği gördüyse sıkıntı etme.

Doktorunu araman mümkünse bir sor bence. Belki iğne falan verir.

Gezdin diye olmustur cnm uzan dinlen.arkasi gelmezse korkulcak bisi yok.gelse bile bazen sikinti olmuyor.progestan kullanio muydun.kullamiyosan dr una danis al der o da.

Kızlar ben bugün kan vermiştim sonuclar öğleden sonra çıktığı için doktra gösteremedim yarım gün muayenesi vardi.kanmda plt diye bir sey biraz yüksek cikmş tedirgin oldm araznda böyle bi sey yaşayan var mı?pazartesi arıcam doktru mecburen.insan korkuyor bilmeynce.

Gezdin diye olmustur cnm uzan dinlen.arkasi gelmezse korkulcak bisi yok.gelse bile bazen sikinti olmuyor.progestan kullanio muydun.kullamiyosan dr una danis al der o da.
Insallah öyledir canim arkasi yok smdi insallahta olmaz diken ustundeyim surekli vsye gidiorum. Kullanmıyorum canim hic gelmiodu ilk defa geldi agrim oluodu ama 2 gndr hicbisiyim yoktu bugun 2 saat gezince eve geldigmde gordum aksi gibi doktor yok acile mi gtsem bilmiyorum misafrde var olmadi yarin bi acile giderim insallah olmaz allahim hepimize yardim etsin

Nasilsiniz anneler....
Ben sabahlari mide bulantisindan kahvalti edemiyorum....sadece salatalik yiyebiliyorum....varmi boyle olan
Bende ayniyim,dün yatağından kalkmadan akşam 10 a kadar yattım ve hiç birşey yiyemedim sonra eşim drumu aradı bi ilaç yazdı onu aldık ve sabah bulantisiz kalktım çok şükür bugün birseyler yiyebildim...Aklında olsun canım birseyler yiyemezsen serum takviyesi alacakmissin

neden öyle yazdın canım Allah korusun birşeymi varda
Nolduuuu canım :/
cok korktum ilkinde yawadigimdan dolayi bilitorum lekelenme ardindan kan geldigini soylemiwtim hatirlarsaniz bir iki damla sabah o yerini koyu akintiya birakmiwti ohhh dedim biii sonra bi baktim yumurta aki gibi uzayan birwey oda duwuk zamani olur ilkinden biliyorum cok korktum ve sonra allahim hayirlisini sen bilirsin eger ki tamanina erdiremeyeceksem al bawtan yok eger bana bagiwlayacaksan koru onu..ilkinde okadar zor sureclerden gectimki hayirlisi wimdi biwey yok cok wukr dua edin lutfen benim icin

Allaj yardmcin olsn canim bende ole dua ediyorum benmde geldi kahverengi akıntı ins devami gelmez insallah seninkininde devami gelmez meleklerimz bizimle olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…