- 21 Kasım 2014
- 367
- 360
- 48
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #3.721
Allah yardımcımz olsn canım bizi de bebeklerimizi de korusuncok korktum ilkinde yawadigimdan dolayi bilitorum lekelenme ardindan kan geldigini soylemiwtim hatirlarsaniz bir iki damla sabah o yerini koyu akintiya birakmiwti ohhh dedim biii sonra bi baktim yumurta aki gibi uzayan birwey oda duwuk zamani olur ilkinden biliyorum cok korktum ve sonra allahim hayirlisini sen bilirsin eger ki tamanina erdiremeyeceksem al bawtan yok eger bana bagiwlayacaksan koru onu..ilkinde okadar zor sureclerden gectimki hayirlisi wimdi biwey yok cok wukr dua edin lutfen benim icin
inwAllah allah bir daha gostermesinbu aciyi meleklerimiz simsiki tutunsun bizee aminnnnAllaj yardmcin olsn canim bende ole dua ediyorum benmde geldi kahverengi akıntı ins devami gelmez insallah seninkininde devami gelmez meleklerimz bizimle olur
iwte en kotusu buuu stress bebegin n1 duwmani ve kahretsin ki bu hucbiwekilde onlenemiyor naparsak yapalim ufak bir rahatsizlikta hemen periwan oluyoruzAllah yardımcımz olsn canım bizi de bebeklerimizi de korusundua edelim birbirimize iyi düşünelim biliyorm kendimden o kdar cok streslym ki (
ben onermiyorum dogrusu 3 ayina kadar korunmakta fayda var pek cok kanamalar buyuzden bawliyor hatta ilkimi buyuzden kaybettim ben yinede siz bilirsiniz tabikiMerhaba. Hamilelikte cinsel ilişki serbest dedi doktorum. Ben korkmadan devam ediyorum hayatıma. Aranızda devam eden var mı?
canim son adet tarihin ne zaman ? otomatik hesaplayicilarda ya 7 ya 8 yada 9 yazdi bende en son olani aldim sat 3 nisan sanirim ayniyizAllah yardımcımz olsn canım bizi de bebeklerimizi de korusundua edelim birbirimize iyi düşünelim biliyorm kendimden o kdar cok streslym ki (
Benm de 2 Nisan canm o Kadar stresli bir süreç ki kan testmde pıhtılasmayla ilgili bi değer yüksek cıkms doktra da gösteremedim öğlene kadar Hastanediydi kalp atışını ilk kez bugun duydm ama peşine de test sonucunda değerin yüksek oldugunu gördm internette yükselmesi de düşmesi de iyi deil yazıyor Aspirinde içiyorum neden yükselmiş bilmiyorm stres endişe korku hepsi var sana diyorm ama kendime de engel olamıyormcanim son adet tarihin ne zaman ? otomatik hesaplayicilarda ya 7 ya 8 yada 9 yazdi bende en son olani aldim sat 3 nisan sanirim ayniyiz
Merhaba benimde 2. Test 122 çıktı Sonra 1 hafta bekledim ve idrarda da baktım 1 hafta sonrada tam 4+4 te doktora gittim.Kızlar allah nasip ederse bende ocak annesi olucam. Henüz çok yeni. 2 gün önce değerim 32ydi bugün tekrar edildi 121 e yükselmiş şükürler oldun. Şimdi değer hala düşük ya tekrar test yaptırmama gerek varmı? Sizler kaç kez beta yaptırdınız? Dr. randevusu almadım bu 2 testte de. Randevuyu da ayın 25ine alayım diyorum. ama dediğim gibi tekrarlamalımıyım testi ??
bak kalbini duymuwsun ne guzel iwte canim sakin bak sakin olmaliyiz ki her wey yavaw yavaw yoluna girsin wu sureci atlatirsak herwey yerine oturacak inwAllah yavaw yavaw wimdi bulantilar bile bir ilacla yok edile biliyor doktorunla konuwunca bir caresine bakacaktir gonlunu ferah tutBenm de 2 Nisan canm o Kadar stresli bir süreç ki kan testmde pıhtılasmayla ilgili bi değer yüksek cıkms doktra da gösteremedim öğlene kadar Hastanediydi kalp atışını ilk kez bugun duydm ama peşine de test sonucunda değerin yüksek oldugunu gördm internette yükselmesi de düşmesi de iyi deil yazıyor Aspirinde içiyorum neden yükselmiş bilmiyorm stres endişe korku hepsi var sana diyorm ama kendime de engel olamıyorm
Valla canm devami yoksa gitme dicem ama yanlis yonlendirmekte istemem.istersen bi git icin rahat etsin.acilde kadin dr u varmidir ki.belki igne yapar.kanama bolgesi var mi yok mu bakarsinInsallah öyledir canim arkasi yok smdi insallahta olmaz diken ustundeyim surekli vsye gidiorum. Kullanmıyorum canim hic gelmiodu ilk defa geldi agrim oluodu ama 2 gndr hicbisiyim yoktu bugun 2 saat gezince eve geldigmde gordum aksi gibi doktor yok acile mi gtsem bilmiyorum misafrde var olmadi yarin bi acile giderim insallah olmaz allahim hepimize yardim etsin
Peki ozaman gittiğinde keseyi görmüşmüydün canım ?Merhaba benimde 2. Test 122 çıktı Sonra 1 hafta bekledim ve idrarda da baktım 1 hafta sonrada tam 4+4 te doktora gittim.
Evet kese göründü şimdi de haftaya cumartesi kalp atışı için gidicez. Kese 4 mm olmuştu.Peki ozaman gittiğinde keseyi görmüşmüydün canım ?
ayyy ne güzel rabbim sağlıklı sorunsuz keyifli hamilelikler ve sağlıklı hayırlı bi evlat nasip etsin inşallah canım. Çok saol cevabın için. Bende 25 mayısa alayım en iyisi randevuyuEvet kese göründü şimdi de haftaya cumartesi kalp atışı için gidicez. Kese 4 mm olmuştu.
Benimde esim cok korkuo olmafi hic bende bugun kahverengi gorunce olsun istemiyorum ama esimede cok üzülüyorum oda 3 ay dayanicaz sen uzulme diyor. Ama idrar testinde ogrendigimizde bikere olmustu bidahada ilismedik birbirimizeMerhaba. Hamilelikte cinsel ilişki serbest dedi doktorum. Ben korkmadan devam ediyorum hayatıma. Aranızda devam eden var mı?
Canim suanda yok hala ins da olmaz ama spl kasigim agrio dogum hastanesinn aciline gtsek muhakkak bi doktr olur dedi esim ama cok eski ultrasonlarida cikarmi bilmiyorum oyuzden ozelde aradim ama yok doktr bide sali tatil ya sanirim birlestirdilermi naaptilar.yarin olmadi bida aricam doktoru yada bi gideriz diorum icimiz rahat etsinValla canm devami yoksa gitme dicem ama yanlis yonlendirmekte istemem.istersen bi git icin rahat etsin.acilde kadin dr u varmidir ki.belki igne yapar.kanama bolgesi var mi yok mu bakarsin
Merhaba. Hamilelikte cinsel ilişki serbest dedi doktorum. Ben korkmadan devam ediyorum hayatıma. Aranızda devam eden var mı?[/QUO
banada bugün doktorum serbest artık sorun yok dedi ama eşim çok korkuyo bende çok korkuyorum açıkçası o yüzden öğrendik öğreneli yapamıyoruz öyle bişeyden dolayı düşük felan olursa kendimi çok suçlu hissederim gibi geliyo
Canım bak bu saat oldu hala cevizi elime almaya cesaret edemedim yemicem sanırım :-(Aayy yogurt corbasi pirincli yapiyorum ben.nane koyardim onceden ama koymuyorum.tereyagnda nane yapin yiyin diyorum evdekilere detereyagdan da tiksindm ztn.dedgn gibi badem ceviz cok zor yemek.
Bende de bugun agri var.normal degil mi agri o kadar.evet cnm bende olsam giderdim.icim rahat etmezdi.allahin izniyle bisi olmaz.iyi seyler dusunCanim suanda yok hala ins da olmaz ama spl kasigim agrio dogum hastanesinn aciline gtsek muhakkak bi doktr olur dedi esim ama cok eski ultrasonlarida cikarmi bilmiyorum oyuzden ozelde aradim ama yok doktr bide sali tatil ya sanirim birlestirdilermi naaptilar.yarin olmadi bida aricam doktoru yada bi gideriz diorum icimiz rahat etsin
Ben aniden attim cabucak cigneyip su ictim cnm iiyyyCanım bak bu saat oldu hala cevizi elime almaya cesaret edemedim yemicem sanırım :-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?