- 29 Nisan 2010
- 4.289
- 2.805
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #3.741
Normal diolar ama endişelendiriyor insani yinedE. Inşallah bi doktor bulurum da gidebilirim canimBende de bugun agri var.normal degil mi agri o kadar.evet cnm bende olsam giderdim.icim rahat etmezdi.allahin izniyle bisi olmaz.iyi seyler dusun
Bana 3 ay bitene kadar yok dedi doktorumMerhaba. Hamilelikte cinsel ilişki serbest dedi doktorum. Ben korkmadan devam ediyorum hayatıma. Aranızda devam eden var mı?
Cnm bendede troit var ben ilacı hiç bırakmadım doktoruna gittim yine tsh baktı kullanmaya devam dedi hamileliğin 12.haftası yine çağırdı tekrar tsh bakıcak yani hep kontrollu gidecekmiş...senin tsh kaçtıkramplarin normal olduğunu söylediğiniz icin tesekkur ederim
bu arada benim tiroid problemim vardı bebek düşünen kadınların endokrin e gidip hamilelige uygun ilaç almasi gerekiyorrmus ben bilmiyorumdum tyramezol u 5hafta kullandim dr hemen kes dedi niyee dr a gitmedin diyince ben basladim aglamaya :) simdi kullanmıyorum umarım tiroidim duzelmistr de hic kullanmam
boyle birsey yasayan var mi??
bebekte bir problem ins olmaz!
Canim senin ikiz oldugu icin olabilirBana 3 ay bitene kadar yok dedi doktorum
Cnm benim annem uzak olduğu için iş bana kalıyor bende erişteli ayranli çorba yaptım bana çok iyi geldi......bademe gelince şimdiye kadar iyi yiyordum ama iki gündür badem ve cevizden tiksindim yiyemiyorum
Cnm yeni yedim cevizi çok ciğnemeden yuttum gitti bol suylamerhaba bitanem tiksiniyorsan sakın zorlama
bir kere iyice tiksinirsen bir ilerleyen zamanlarda hiç süremezsin ağzına ki şuan biraz mola ver
erişteli ayranlı çorba fikri de mantıklıymış
annem konusunda çok şanslıyım ben 6 dk yürüme mesafesinde
Cnm yeni yedim cevizi çok ciğnemeden yuttum gitti bol suylaerişteli çorba yemek yemek istemediğim için hem sağlıklı hem doyurucu erişte olduğu için anneciğine gelince kıymetini bil o yanında yakınındaysa herşey kolay geliyor insana
Canımm brnimmm teşekkür ediorummm bende şuan egepoldeyimm :) kalp atışlarını duymak için grldik umarım duyabiliriz salı günü kendi doktorumda randevum var :)
Verdiğin bilgiler süper
Aaa belki burnuma gelen bu kotu kokusuda gider ne dersinafiyet şifa olsun miniciğime ama sen yine de zorlama benceee
bir de aklıma şimdi geldi
cevizi akşamdan kır suya koy
sabah dış kabuğunu soy ye bir de öyle dene
mis gibi oluyor canım
Aaa belki burnuma gelen bu kotu kokusuda gider ne dersin
Vitamininde bir kayıp olmuyorsa denemekte fayda var aslındahadi inşallah
bana durumu bildir:)))
şimdiden koy cevizi sabaha kadar mis gibi olur
ben normalde de bu şekilde yerim ve bayılırım
Vitamininde bir kayıp olmuyorsa denemekte fayda var aslında
Ben dayanamayıp yarın doktora gideceğim sanırımmmmm :) 6+1 de kalp atışlarını görebilirmiyim sizce ? Kese için erken demişti ama gördüük salı günü ?
Ayyy canımmm eettt ya çok değişik bir şeyy harika bi duygu resmen 2canlıyızz :)) memnun kaldımm ama henüz hala karar vermiş değilim canımmmerhaba canımcım
sanırım egepolden memnun kaldın çok sevindim
bir de gözünaydın kalp atışlarını da duydun yaaaa
oh beeeeeeeeeeeeee
Şimdi uyumadan yarının cevizlerini suya koyucam cnmkesinlikle olmuyor
aksine canlandığı için faydası 2 misli artıyor
bu konudan emin olablirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?