2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bizde ayni dr sorun olmaz dedi ama hic yapamiyoruz bisey olur diye.sanirim kanamasi olanlarda problem ama yine de icimz rahat etmiyor.

kramplarin normal olduğunu söylediğiniz icin tesekkur ederim
bu arada benim tiroid problemim vardı bebek düşünen kadınların endokrin e gidip hamilelige uygun ilaç almasi gerekiyorrmus ben bilmiyorumdum tyramezol u 5hafta kullandim dr hemen kes dedi niyee dr a gitmedin diyince ben basladim aglamaya :) simdi kullanmıyorum umarım tiroidim duzelmistr de hic kullanmam
boyle birsey yasayan var mi??
bebekte bir problem ins olmaz!

Cnm bendede troit var ben ilacı hiç bırakmadım doktoruna gittim yine tsh baktı kullanmaya devam dedi hamileliğin 12.haftası yine çağırdı tekrar tsh bakıcak yani hep kontrollu gidecekmiş...senin tsh kaçtı

Turkuazcım aynen senin gibi yaptım cnm cevizi iki çiğnedim hemen yuttum bol su içtim başardım şukur azcıkda badem denicem simdi

Cnm benim annem uzak olduğu için iş bana kalıyor bende erişteli ayranli çorba yaptım bana çok iyi geldi......bademe gelince şimdiye kadar iyi yiyordum ama iki gündür badem ve cevizden tiksindim yiyemiyorum

merhaba bitanem tiksiniyorsan sakın zorlama
bir kere iyice tiksinirsen bir ilerleyen zamanlarda hiç süremezsin ağzına ki şuan biraz mola ver

erişteli ayranlı çorba fikri de mantıklıymış

annem konusunda çok şanslıyım ben 6 dk yürüme mesafesinde

Cnm yeni yedim cevizi çok ciğnemeden yuttum gitti bol suyla erişteli çorba yemek yemek istemediğim için hem sağlıklı hem doyurucu erişte olduğu için anneciğine gelince kıymetini bil o yanında yakınındaysa herşey kolay geliyor insana

arkadaşlar herkese iyi akşamlar
eve şimdi geldim ve çok uykum var

haddim değil tabi ama
bi yandan bebekler tutunsun diye dua ederken bir yandan da cinsel ilişkiyi düşünüp eşime yazık falan demeyin gözünüzü seviyim
farzedin askerde

ben daha muayene olmadan
gebelik üzerine dr la konuşurken
eğer gebelik gibi bir durum varsa kalp atışını duyana kadar ilişki kesinlikle tavsiye etmem dedi
aslında ilk 3 ay düşük riski hep bi ihtimal olduğu için
3 ay denenmese daha iyi olur dedi

yine de siz bilirsiniz
bu konu bana çok çok erken geliyor

afiyet şifa olsun miniciğime ama sen yine de zorlama benceee

bir de aklıma şimdi geldi
cevizi akşamdan kır suya koy
sabah dış kabuğunu soy ye bir de öyle dene
mis gibi oluyor canım

Canımm brnimmm teşekkür ediorummm bende şuan egepoldeyimm :) kalp atışlarını duymak için grldik umarım duyabiliriz salı günü kendi doktorumda randevum var :)
Verdiğin bilgiler süper

merhaba canımcım
sanırım egepolden memnun kaldın çok sevindim
bir de gözünaydın kalp atışlarını da duydun yaaaa
oh beeeeeeeeeeeeee

Ben dayanamayıp yarın doktora gideceğim sanırımmmmm :) 6+1 de kalp atışlarını görebilirmiyim sizce ? Kese için erken demişti ama gördüük salı günü ?

merhaba canımcım
sanırım egepolden memnun kaldın çok sevindim
bir de gözünaydın kalp atışlarını da duydun yaaaa
oh beeeeeeeeeeeeee
Ayyy canımmm eettt ya çok değişik bir şeyy harika bi duygu resmen 2canlıyızz :)) memnun kaldımm ama henüz hala karar vermiş değilim canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…