- 24 Kasım 2014
- 3.165
- 1.870
- 133
- 44
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #37.681
direniyom valla kız. arada kaçamak yapmıyo değilim aramızda kalsın :)Acıyın şu yavrucağa ya... Millet hamileliğinde lop lop yer bu sabi aç gezdi diyet yaptı üstübe bir de zayıfladı
#direnametist80 kampanya başlatıyorum! :)))
arada kaçamak yapıyom valla napim :)şimdi ismini söylemiyimde sen doğur bursadan gönderilecek tatlı belli :) arada azıcık ye yavs az kaldı zaten
olur bak annem baktı öyle bulamamış istediğim gibi tabi telefonla anlatıncada zor anlaşılmıyor sen gönderirsin resim bir bakarım int.3.5 tl diyor tanesine delimi ne :) birde sabunlar güzel oluyor sen yapıyormuydun kaça yapıyorsun canım sayfan vardı senin değilmi neydi adıCanım önümüzdeki hafta eminönüne gidicem sana fotoğraflarını atıyım, beğenirsen alırım ordan kargoylada yolluyor. Havalesini sen direkt onlara yaparsın satın almasına adres seni yazarım.
sen oyle yazdıretikette şöle yazsın senin yüzünden yiyemedim bunları oyyyyy :)
benım esımde bayılıyor kız cocuklarına kız olursa gıydırırız mını mını dıyordu bantlar tokalar takarız dıoduşimdiki erkekler kız çocuk seviyor.Bizim kız olacağını öğrendiğimizde kocacım çıldırdı en çok beni sevicek diye doktor birde sana benziyor deyince o gün bugündür adamı aşağı indiremeiyorum havasından yhanına yanaşılmıyor.Kızı ona benziyormuşBaşka yapmasakta olurmuş.bendediyorum kızım beni sevcek benim kızım diye.Oda diyorki şimdi senin kızın olsun doğunca benim kızım olcak babacı olcak diyor
aaaaaaaaaaaa inanmıyorummmm. ozaman sanslı bizim oglanlar 5 6 tane kız duseryok kız ondan değil. ismi lazım değil kişi tüm tüp bebek merkezlerine telefon açmış erkek nüfusu azaldı erkeğe yüklenin diye
hahah bencede baslatalım turkıyenın 4 bir yanından tatlılar yagar evineAcıyın şu yavrucağa ya... Millet hamileliğinde lop lop yer bu sabi aç gezdi diyet yaptı üstübe bir de zayıfladı
#direnametist80 kampanya başlatıyorum! :)))
kız o tatlıyı mobılyacıya sıparıs etmıs ametist.. aslında goturuo tatlıları da bize burda ayak yapıoşimdi ismini söylemiyimde sen doğur bursadan gönderilecek tatlı belli :) arada azıcık ye yavs az kaldı zaten
yap tabi yarasın oğluşumuza o ne be sanki ileri derece şeker hastasısın.iyice bunalttılar seni. hala kilo veriyormusun aldınmı hiçarada kaçamak yapıyom valla napim :)
ay o masalda hep çatıyı kemirmek istemişimdirsen oyle yazdır
benım esımde bayılıyor kız cocuklarına kız olursa gıydırırız mını mını dıyordu bantlar tokalar takarız dıoduama hayalı yarım kaldı bebısımın. olsun oglumu da cok sevıo bende cok sevıyorum saglıkla dogsun da allah nasıp ederse kızı yakalıcaz benım karsı komsum dogulu sırf erkek ıcın 4.yu yaptı bıde maddı durumu da cok kotu. cok kızıyorum oylelerıne sankı oglanların pogunda boncuk var aslında kız cocuk daha hayırlı te bızım oğlanlar evlendımı gelın kacıracak oglumuzu bızden ama bende bastonumla gezerım artık o gelının pesınde
aaaaaaaaaaaa inanmıyorummmm. ozaman sanslı bizim oglanlar 5 6 tane kız duser
hahah bencede baslatalım turkıyenın 4 bir yanından tatlılar yagar evinecizgi filmlerdeki tatlı şatolarına dönüğşür evi
nası bildim ansı bildimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmarada kaçamak yapıyom valla napim :)
kız ne güzeldi o be yaaaa :)kız o tatlıyı mobılyacıya sıparıs etmıs ametist.. aslında goturuo tatlıları da bize burda ayak yapıo
bende şekerden kolonlarıay o masalda hep çatıyı kemirmek istemişimdir
10 verdim tatlım şu an sabitim ne veriyom ne alıyom :)yap tabi yarasın oğluşumuza o ne be sanki ileri derece şeker hastasısın.iyice bunalttılar seni. hala kilo veriyormusun aldınmı hiç
bende hıc sevmem. yavan geliyor. bı cıkolatayla kaplananını sevıomkız ne güzeldi o be yaaaa :)
olsun yesin bune böyle ya onu yeme bunu yeme bence buda sakıncalı bazen doktorların egolarını bizim üzerimizde kullandıklarını düşünüyorum ama korkudan mecbur yapıyoruz.Hamile kadına bu işkence resmen kendi yapsın bakayım kaç gün dayanacakkız o tatlıyı mobılyacıya sıparıs etmıs ametist.. aslında goturuo tatlıları da bize burda ayak yapıo
Ayy ne gicik insanlar var ya.... surekli baskalarinin.maasini hesapliyorlar. Kredi karti ektresini versen bakarlar yani o derece.yok cnm valla iki maaş var diye herşey. herkes onu öne sürüyor. valla bıktım. evde oturanlara kaynanalar bakıyor. bize gelince senin karın çalışıyor oluyor, işi bırakcam bana da baksınlarbirde duymuşlar burda en iyi maaş veren eşimin fabrikasıymış falan filan oturmuşlar onu hesaplıyorlar. işçi bu kdr alırsa mühendis ne kadar alır diye
bende çanakkaleli olarak çanakkalede olan bir tatlıyı istiyorum bir baktım kargoyla gönderiyorlarmış önümüzdeki hafta sipariş etcem bu cumartesi doktor kontrolüm var tartıda abartılı olmayayımbende hıc sevmem. yavan geliyor. bı cıkolatayla kaplananını sevıomben heralde tatlıyı sevmedıgımden seker cıkmadı yukleme bılem yapmaya gerek gormedı dr um
olsun yesin bune böyle ya onu yeme bunu yeme bence buda sakıncalı bazen doktorların egolarını bizim üzerimizde kullandıklarını düşünüyorum ama korkudan mecbur yapıyoruz.Hamile kadına bu işkence resmen kendi yapsın bakayım kaç gün dayanacak
Gecmis olsun canimKIZLAR RAHİM AĞZINDA HAFİF KANAMA VARMIŞ. PROLUTON IĞNE VERDİ. KANAMA ARTARSA ERKEN DOĞUM RİSKİ ARTAR DEDİ...
o ne öyle yaws biz alıyoruz.yapacak birşeyim yok hareketsizlik vurdu benide10 verdim tatlım şu an sabitim ne veriyom ne alıyom :)
kız o yenmez mi yaaaaa looooppppppp loooppppppppp götürdüm valla. şeker iyi bişey değil zaten ömrü kısaltıyo :)bende hıc sevmem. yavan geliyor. bı cıkolatayla kaplananını sevıomben heralde tatlıyı sevmedıgımden seker cıkmadı yukleme bılem yapmaya gerek gormedı dr um
göbişinde kocaman bir leke hemde :)ametist80 ın oglanda leke olacak valla tatlı lekesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?