2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Canım önümüzdeki hafta eminönüne gidicem sana fotoğraflarını atıyım, beğenirsen alırım ordan kargoylada yolluyor. Havalesini sen direkt onlara yaparsın satın almasına adres seni yazarım.
olur bak annem baktı öyle bulamamış istediğim gibi tabi telefonla anlatıncada zor anlaşılmıyor sen gönderirsin resim bir bakarım int.3.5 tl diyor tanesine delimi ne :) birde sabunlar güzel oluyor sen yapıyormuydun kaça yapıyorsun canım sayfan vardı senin değilmi neydi adı

etikette şöle yazsın senin yüzünden yiyemedim bunları oyyyyy :)
sen oyle yazdır
benım esımde bayılıyor kız cocuklarına kız olursa gıydırırız mını mını dıyordu bantlar tokalar takarız dıodu ama hayalı yarım kaldı bebısımın. olsun oglumu da cok sevıo bende cok sevıyorum saglıkla dogsun da allah nasıp ederse kızı yakalıcaz benım karsı komsum dogulu sırf erkek ıcın 4.yu yaptı bıde maddı durumu da cok kotu. cok kızıyorum oylelerıne sankı oglanların pogunda boncuk var aslında kız cocuk daha hayırlı te bızım oğlanlar evlendımı gelın kacıracak oglumuzu bızden ama bende bastonumla gezerım artık o gelının pesınde
yok kız ondan değil. ismi lazım değil kişi tüm tüp bebek merkezlerine telefon açmış erkek nüfusu azaldı erkeğe yüklenin diye
aaaaaaaaaaaa inanmıyorummmm. ozaman sanslı bizim oglanlar 5 6 tane kız duser
Acıyın şu yavrucağa ya... Millet hamileliğinde lop lop yer bu sabi aç gezdi diyet yaptı üstübe bir de zayıfladı

#direnametist80 kampanya başlatıyorum! :)))
hahah bencede baslatalım turkıyenın 4 bir yanından tatlılar yagar evine cizgi filmlerdeki tatlı şatolarına dönüğşür evi

ay o masalda hep çatıyı kemirmek istemişimdir

kız o tatlıyı mobılyacıya sıparıs etmıs ametist.. aslında goturuo tatlıları da bize burda ayak yapıo
olsun yesin bune böyle ya onu yeme bunu yeme bence buda sakıncalı bazen doktorların egolarını bizim üzerimizde kullandıklarını düşünüyorum ama korkudan mecbur yapıyoruz.Hamile kadına bu işkence resmen kendi yapsın bakayım kaç gün dayanacak

Ayy ne gicik insanlar var ya.... surekli baskalarinin.maasini hesapliyorlar. Kredi karti ektresini versen bakarlar yani o derece.

bende hıc sevmem. yavan geliyor. bı cıkolatayla kaplananını sevıom ben heralde tatlıyı sevmedıgımden seker cıkmadı yukleme bılem yapmaya gerek gormedı dr um
bende çanakkaleli olarak çanakkalede olan bir tatlıyı istiyorum bir baktım kargoyla gönderiyorlarmış önümüzdeki hafta sipariş etcem bu cumartesi doktor kontrolüm var tartıda abartılı olmayayım

ametist80 ın oglanda leke olacak valla tatlı lekesi

bende hıc sevmem. yavan geliyor. bı cıkolatayla kaplananını sevıom ben heralde tatlıyı sevmedıgımden seker cıkmadı yukleme bılem yapmaya gerek gormedı dr um
kız o yenmez mi yaaaaa looooppppppp loooppppppppp götürdüm valla. şeker iyi bişey değil zaten ömrü kısaltıyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…