- 24 Kasım 2014
- 3.165
- 1.870
- 133
- 44
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #37.701
canım yatıyon dimi sen hala. hareketsizlik direk kilo aldırır. bebekte aç durmuyo ki acıktırıyo hep :)o ne öyle yaws biz alıyoruz.yapacak birşeyim yok hareketsizlik vurdu benide
günde 15 20 dk yürüyüşe izin verdi dene bakalım dedi ağrım olmadıkça arada çıkıyorum ne yapalım böyle geçicek rejime alışkınım doğurayım hayırlısıyla veriririm gene 8 kilo aldım.13 geçmesem baricanım yatıyon dimi sen hala. hareketsizlik direk kilo aldırır. bebekte aç durmuyo ki acıktırıyo hep :)
çanakkalenin nesi meşhur kız baş harfini yaz bari canım istedi daha ismini bile yazmadan :)bende çanakkaleli olarak çanakkalede olan bir tatlıyı istiyorum bir baktım kargoyla gönderiyorlarmış önümüzdeki hafta sipariş etcem bu cumartesi doktor kontrolüm var tartıda abartılı olmayayım
az bile almışsın canım :)günde 15 20 dk yürüyüşe izin verdi dene bakalım dedi ağrım olmadıkça arada çıkıyorum ne yapalım böyle geçicek rejime alışkınım doğurayım hayırlısıyla veriririm gene 8 kilo aldım.13 geçmesem bari
Reçel her sabah yiyorum canım çılgınca tatlı istiyo. Ama reçeli kesicem dediğin gibi. Dün mesela yediğim meyve 1 yeşil elma 1 mandalina 1 muzmeyve bende yiyorum ama az mesela yarım elma, 4 de bir muz gibi. reçeli kessssssssssssssssssss :)
peynirli bişeyçanakkalenin nesi meşhur kız baş harfini yaz bari canım istedi daha ismini bile yazmadan :)
Bende isterim bendeeeeeBacım sen gel bana tıka basa doyurcam seni bu kocan ile doktor olacak adam aç bırakıyor seni
Ağzına doldurup doldurup elimle iticem tüm tatlıları meyveleri reçelleri
sevmıom serbetlı tatlıları ben pek yavvvkız o yenmez mi yaaaaa looooppppppp loooppppppppp götürdüm valla. şeker iyi bişey değil zaten ömrü kısaltıyo :)
canım meyveyi biraz azaltırsan sanırım 120 yi geçmezsin. muzda çok şeker varmış. bana meyve öğününü şöle tarif etti diyetçi bir su bardağı çilek yada yarım elma yada 3 dilim karpuz gibi... ona göre ayarla :)Reçel her sabah yiyorum canım çılgınca tatlı istiyo. Ama reçeli kesicem dediğin gibi. Dün mesela yediğim meyve 1 yeşil elma 1 mandalina 1 muzÇok mu ki? Mesela sabah dikkat edip reçel yemediysem kahvaltıdan sonra tokluk 110 fln çıkıyo ama öğle yemeğine kadar arada meyve fln yediysem öğle yemeğinden sonraki tokluk 135-140 çıkıyo sanırım meyveyi fazla kaçırıyorum
a ne alaka kız :)sevmıom serbetlı tatlıları ben pek yavvvkız bak canın tatlı ısteyınce sol avucunu yala sol gogsune sur eskıler ole der hep ozaman leke olmazmıs
Aynı tatlı edirne ve tekirdağda da var demi canım. İlk aşerdiğim şeydi annem kargo yaptı edirnedenpeynirli bişey
bu biraz bana avcunu yala der gibi oldusevmıom serbetlı tatlıları ben pek yavvvkız bak canın tatlı ısteyınce sol avucunu yala sol gogsune sur eskıler ole der hep ozaman leke olmazmıs
bende ılk 2 ay cok aclık oldu suan hamılelıkten once yemem nasılsa aynen oyleyım. arkadas derdı aclıktan gece uyanıom dıe ama bende hıc ole bısı olmadıcanım yatıyon dimi sen hala. hareketsizlik direk kilo aldırır. bebekte aç durmuyo ki acıktırıyo hep :)
çanakkalenin nesi meşhur kız baş harfini yaz bari canım istedi daha ismini bile yazmadan :)
oyyyyyyyyyyyyy ben ona ölürümmmmmmm baş harfi k mi? :)peynirli bişey
oyyy ne tatlı yapıolar canım bunalrı galıbakizlar bu tur mumları nerden bulabiliriz
ne güzel işte kız 2 ayda böle geçer. zaten resimlerine bakıyom hiç kilo almamışın. kiloyu yapan zaten tatlı onuda yemiyon bide kıpır kıpırsın tamam işte :)bende ılk 2 ay cok aclık oldu suan hamılelıkten once yemem nasılsa aynen oyleyım. arkadas derdı aclıktan gece uyanıom dıe ama bende hıc ole bısı olmadıoyuzden bu ay 600 gr almısım heralde
canın bısı ıstedımı bulamazsan öyle yap dedıler banaa ne alaka kız :)
hayırrrrrrrrrrrbu biraz bana avcunu yala der gibi oldu
canım meyveyi biraz azaltırsan sanırım 120 yi geçmezsin. muzda çok şeker varmış. bana meyve öğününü şöle tarif etti diyetçi bir su bardağı çilek yada yarım elma yada 3 dilim karpuz gibi... ona göre ayarla :)
canın bısı ıstedımı bulamazsan öyle yap dedıler bana
hayırrrrrrrrrrrgel buraya bı opeyım senı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?