2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canım yatıyon dimi sen hala. hareketsizlik direk kilo aldırır. bebekte aç durmuyo ki acıktırıyo hep :)
günde 15 20 dk yürüyüşe izin verdi dene bakalım dedi ağrım olmadıkça arada çıkıyorum ne yapalım böyle geçicek rejime alışkınım doğurayım hayırlısıyla veriririm gene 8 kilo aldım.13 geçmesem bari

bende çanakkaleli olarak çanakkalede olan bir tatlıyı istiyorum bir baktım kargoyla gönderiyorlarmış önümüzdeki hafta sipariş etcem bu cumartesi doktor kontrolüm var tartıda abartılı olmayayım
çanakkalenin nesi meşhur kız baş harfini yaz bari canım istedi daha ismini bile yazmadan :)

meyve bende yiyorum ama az mesela yarım elma, 4 de bir muz gibi. reçeli kessssssssssssssssssss :)
Reçel her sabah yiyorum canım çılgınca tatlı istiyo. Ama reçeli kesicem dediğin gibi. Dün mesela yediğim meyve 1 yeşil elma 1 mandalina 1 muz Çok mu ki? Mesela sabah dikkat edip reçel yemediysem kahvaltıdan sonra tokluk 110 fln çıkıyo ama öğle yemeğine kadar arada meyve fln yediysem öğle yemeğinden sonraki tokluk 135-140 çıkıyo sanırım meyveyi fazla kaçırıyorum

kız o yenmez mi yaaaaa looooppppppp loooppppppppp götürdüm valla. şeker iyi bişey değil zaten ömrü kısaltıyo :)
sevmıom serbetlı tatlıları ben pek yavvv kız bak canın tatlı ısteyınce sol avucunu yala sol gogsune sur eskıler ole der hep ozaman leke olmazmıs

canım meyveyi biraz azaltırsan sanırım 120 yi geçmezsin. muzda çok şeker varmış. bana meyve öğününü şöle tarif etti diyetçi bir su bardağı çilek yada yarım elma yada 3 dilim karpuz gibi... ona göre ayarla :)

canım yatıyon dimi sen hala. hareketsizlik direk kilo aldırır. bebekte aç durmuyo ki acıktırıyo hep :)
bende ılk 2 ay cok aclık oldu suan hamılelıkten once yemem nasılsa aynen oyleyım. arkadas derdı aclıktan gece uyanıom dıe ama bende hıc ole bısı olmadı oyuzden bu ay 600 gr almısım heralde
çanakkalenin nesi meşhur kız baş harfini yaz bari canım istedi daha ismini bile yazmadan :)

bende ılk 2 ay cok aclık oldu suan hamılelıkten once yemem nasılsa aynen oyleyım. arkadas derdı aclıktan gece uyanıom dıe ama bende hıc ole bısı olmadı oyuzden bu ay 600 gr almısım heralde

ne güzel işte kız 2 ayda böle geçer. zaten resimlerine bakıyom hiç kilo almamışın. kiloyu yapan zaten tatlı onuda yemiyon bide kıpır kıpırsın tamam işte :)

Ben buna meyve mi derim kız Neyse bebişlerimiz iyi olsun en büyük sıkıntımız bu olsun ama hamilelikten sonra özlemini çektiğim şeyler okadar çok birikmiş olucak ki şimdi almadığım kilolarım hepsini ozaman alıcam heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…