2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bende onu hedefliyorum canım :)) 20 kilo almayan ne olsun

ne güzel işte kız 2 ayda böle geçer. zaten resimlerine bakıyom hiç kilo almamışın. kiloyu yapan zaten tatlı onuda yemiyon bide kıpır kıpırsın tamam işte :)
8 kılo aldım toplam da bende ama kıloluydum zaten yada kemiklerim agır basıo boy uzun olunca cok cok ta selvi boylu deılım ama yıne uzun grubuna dahılım sanırsam göbüşümü de gördünmüüü bi resimde bellı deıldı sısırdım ayarladım hee bende kurt var annem öyle diyor. aksam agrıdan sızlandıkca annem dövdü benı ben gelıyorum yardıma sen ne böyle yapıosun beter ol dıcem ama zaten şaftın kaymış dedı bana

Ağlama canım çok geçmiş olsun,şimdi aeni yatırırp ciğer geliştirici iğnelerini yapacaklar. Doğmaz inşallah ama doğsa bile bebişin yaşar yakalamış doktor açılmanı.... Ağlama çünkü o zaman daha çok kasılıyormuşssun. Ben dahil bir çok kişinin erken doğum sıkıntısı var burda.,,. Diğer grupları da okumuştum ama biz top on olduk bu konuda. 2015 yılına doğacaz diye aceleciler birazcık. Merak etme içini ferah tut,allahın iNiyle şimdi ilaçlarla falan durdururlar. Bizi de haberdar edersin durumundan.

canımmm. Rabbim hayırlı zamanda doğurmayı nasip etsin.. duamdasın. sende bol bol dua et

Evet istanbuldayım. masko dan aldım. fiyatı çok uygun değil 3,800 e aldık normal fiyatı 4,500 tl idi. gülen mobilya diye bir yer...daha uyguna düşünüyorsan caploonba firmasında bir üründe indirim vardı 2,750 tl ye geliyordu komple herşey krem rengi ayıcıklı bir modeldi. bende duvar kağıdı modelini mobilyacının birinde gördüm çok hoşuma gitti.

canım sitede görmedim. masko da madalyon mobilya diye bir firmada gördüm.resmini çektim. ama o firma ayrıca duvar boyama da yapıormuş. yani istersen onu yapabiliyolar.
hmm ben babama yaptırırm dıodum bende fıllı nevresımle battanıye aldım uyardı odaya

Cok guzeller hepsi de canim gule gule kullansin insallah tontisin oyle duvar boyalari da varmiymis cok sevimli duruyor nerden aldin mobilyalarini cok kaliteli duruyorlar

bende görünce duvar kağıdı zannettim ama boyamaymış. madalyon mobilya diye bir yer yapıyor duvar boyasını...
mobilya mı da masko da gülen bebe mobilya dan aldım. kaliteliydi fiyatı da baya pahalıydı. 4500 dü 3,800 e aldım. annemler aldığı için fiyat konusunda biraz rahattım... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…