- 24 Kasım 2014
- 3.165
- 1.870
- 133
- 44
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #37.721
bende onu hedefliyorum canım :)) 20 kilo almayan ne olsunBen buna meyve mi derim kız Neyse bebişlerimiz iyi olsun en büyük sıkıntımız bu olsun ama hamilelikten sonra özlemini çektiğim şeyler okadar çok birikmiş olucak ki şimdi almadığım kilolarım hepsini ozaman alıcam heralde
8 kılo aldım toplam da bende ama kıloluydum zaten yada kemiklerim agır basıone güzel işte kız 2 ayda böle geçer. zaten resimlerine bakıyom hiç kilo almamışın. kiloyu yapan zaten tatlı onuda yemiyon bide kıpır kıpırsın tamam işte :)
al al sana yakısırbende onu hedefliyorum canım :)) 20 kilo almayan ne olsun
Ağlama canım çok geçmiş olsun,şimdi aeni yatırırp ciğer geliştirici iğnelerini yapacaklar. Doğmaz inşallah ama doğsa bile bebişin yaşar yakalamış doktor açılmanı.... Ağlama çünkü o zaman daha çok kasılıyormuşssun. Ben dahil bir çok kişinin erken doğum sıkıntısı var burda.,,. Diğer grupları da okumuştum ama biz top on olduk bu konuda. 2015 yılına doğacaz diye aceleciler birazcık. Merak etme içini ferah tut,allahın iNiyle şimdi ilaçlarla falan durdururlar. Bizi de haberdar edersin durumundan.Kızlar merhaba.. Bugün 5 te kontrolüm vardı. Dün akşamdan beri kasıklarımda ve belimde ara ara ağrım oluyor. Sabah da çok çok az pembe akıntım olunca erken geldik kontrole.. Bebek iyiymiş ama enfeksiyondan dolayı olabilirmiş açılmam varmış, kese sarkmaya başlamış.. Bugün yarın her an doğum olabilir dedi doktr. Eşim şuan yatış işlemlerini yaptırıyo. Çoookk moralim bozuk duyduğumdan beri ağlıyorum. Bana dua edin nolurr
Kaç kilo aldın şimdiye kadarbende onu hedefliyorum canım :)) 20 kilo almayan ne olsun
canımmm. Rabbim hayırlı zamanda doğurmayı nasip etsin.. duamdasın. sende bol bol dua etKızlar merhaba.. Bugün 5 te kontrolüm vardı. Dün akşamdan beri kasıklarımda ve belimde ara ara ağrım oluyor. Sabah da çok çok az pembe akıntım olunca erken geldik kontrole.. Bebek iyiymiş ama enfeksiyondan dolayı olabilirmiş açılmam varmış, kese sarkmaya başlamış.. Bugün yarın her an doğum olabilir dedi doktr. Eşim şuan yatış işlemlerini yaptırıyo. Çoookk moralim bozuk duyduğumdan beri ağlıyorum. Bana dua edin nolurr
o değil peynir helvası söylettirdin sonundaoyyyyyyyyyyyyy ben ona ölürümmmmmmm baş harfi k mi? :)
K OLAN NE KI kız funda zorla canımı tatlı ıstettırdın heeeo değil peynir helvası söylettirdin sonunda
Merhaba hepsi harika gule gule buyutursun bebegini insaAllah. Ben de oglusum icin kral taci konseptlisini istiyorum sizinki de oyle olucak galiba. Istanbulda mi oturuyorsun nerden aldiniz mobilyayi bi de fiyati ne kadardi? Ben de duvar kagidi yaptirmak istiyorum ama simdilik sadece netten baktim bi karar veremedim.
Kızlaaar, bir faceboook grubu kursak mı yaa o kadar uzun zamandır konuşuyoruzz tanıyalım birbirimizi artık bencee ne dersinizz?
ve aleyküm selamSelamünaleyküm
canım hepsı cokkk guzel o fıllı duvar boyasını nerde gordun acaba hangı sıtede
hmm ben babama yaptırırm dıodumcanım sitede görmedim. masko da madalyon mobilya diye bir firmada gördüm.resmini çektim. ama o firma ayrıca duvar boyama da yapıormuş. yani istersen onu yapabiliyolar.
ne alması 10 kilo verdim :)Kaç kilo aldın şimdiye kadar
höşmerim balıkesirin eşimin memleketininK OLAN NE KI kız funda zorla canımı tatlı ıstettırdın heeebende hosmerım sanmıstım
Cok guzeller hepsi de canim gule gule kullansin insallah tontisin oyle duvar boyalari da varmiymis cok sevimli duruyor nerden aldin mobilyalarini cok kaliteli duruyorlar
hmm ben babama yaptırırm dıodumbende fıllı nevresımle battanıye aldım uyardı odaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?