2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

höşmerim balıkesirin eşimin memleketinin
benmde esımın arkadası saolsn getırdı ıstedıkte
eğer boyama konuusnda iyiyse yapabilir belki... eşimin abisine gösterdim o ben boyarım yaparım aynısını dedi.
babamın meslegı dekoratorluk canım ekıbı var yonlendırıo her yere ama kendıde ıc mımarlıkla ugrastıgından yapabılıo bıdaha atabılırmısın lınkı gostereyım belkı yapabılır ben cızerım o boyar olmadı

11 de uyandım bugun hava yağmurlu uzandım tw izliyom markete gidicem birazdan yarın a101 i unutma tamam
yok aklımda anneme gıdersın dedım gıdıcek. ohh valla benımde suan bedenım ısyerınde ruhum evde yatakta
neyi yerken atıyon sen :)
tatlıyla benı
ne var kız a101 de
kız bebek kuvetı masrabası kovası ve bısuru malz gelıcek netten bak brosurune al kacırma cok uygun fıyatları

aldım kuzu ben onları. face e resim ekledim bak bi bakalım burda terbiyem müsade etmiyo tatlıyla ilgili :)

öğlen açlık şekerimi ölçüyom 1 tane domates yiyom 1 saat sonra bida ölçüyom şeker fırlıyo :) domatesi bile kaldırmıyo vücut düşün. doktorlar napsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…