2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Canım daha hazır değil ya be çıkamıyorum eşim de ağırdan alıyor hallederiz deyip duruyor :/
kız sivrisinekler hala ölmedimi sıcak mı ki havalar oralarda hala
Ya bi tane yazdan mı kalmış nedir odamda bacaklarımı mahvetti dün gece uyuyamadım kaşıntıdan
KIZLAR RAHİM AĞZINDA HAFİF KANAMA VARMIŞ. PROLUTON IĞNE VERDİ. KANAMA ARTARSA ERKEN DOĞUM RİSKİ ARTAR DEDİ...
Be de bikaç tane o igneden vurundum geçen aylarda. Şifa olur inşallah iyi geliyor o iğne canım korkma inşallah bir şey olmaz.

canım çok geçmiş olsun aynı durumdayım ben de şimdi evde yatıyorum bebegin ciğerleri gelişsin diye igne vurdum dün 4 tane sana da versinler ne olur ne olmaz. Ağrılar geçerse dinlen sürekli dedi bana dr. Gecmezse yatış olacak.
Rabbim korusun meleklerimizi

Benimkide hiç sağa yatırtmıyor. Stüne mi düşüyorum diye korkuyorum. Öyle bir vuruyor ki.... Resmen agrı yapıyor mecbur sola dönüyorum:)))sol tarafımda çok ağrıyor hep oraya yatıyoruz diye,mecbur üç tane falan yastık koyuo sırtıma belime otoruru vaziyette buda heykeli gibi uyuyorum. Eşim gce kalkıyor,çok üzülüyor...ne zormuşş böylee diyor

bunlar magazalarda pahalı bı cıvılde ucuz gordum ben oda kalsın annem alsın dıe almamıstm

yenı fotolar eklemıo canım aslında kılo aldı ama bıze ayak yapıo
Ben ekliyorum da belden yukarı Yoksa hali hazırda 6 kilo almışlığım var ama face dünyasından bunu gizliyorum

Sorma canım zaten benim bebiş boşluklarımda dolaşmayı çok seviyo hep sağ yada sol boşluğumda eşeleniyo oyüzden yan yattığımda üstüne yatıyo olma ihtimalim çok yüksek

Ben ekliyorum da belden yukarı Yoksa hali hazırda 6 kilo almışlığım var ama face dünyasından bunu gizliyorum
:) bosver daha ıı
ametist80 minimoy ay susunnnnnn tatlı muhabbeti yapmayın.vallahi kendimi parçalarım bakkk
valla benım bıle canımı ıstettıler
Sorma canım zaten benim bebiş boşluklarımda dolaşmayı çok seviyo hep sağ yada sol boşluğumda eşeleniyo oyüzden yan yattığımda üstüne yatıyo olma ihtimalim çok yüksek
benımde sag boslukta gezıodu bı gece meger kafa sol asagıda ayaklar sağ boslukta durumu böyle benımkının

Kızlar yaa yazıcı yerdeydi eşim beceremedi ben de laptopu aldım tam yere oturcakken düştüm belimi incittim sağ kalcam belim kıpırdayamadım bayaa hep kocamın yüzünden onun işiyle uğraştım
Okula gitti on defadır arıyor vicdan azabı çekiyor Ya bebeğe bişey olsaydı laptop elimden fırladı zaten tutuldum kaldım ağladım bi saat
Demin tepside iki tabak bi bardak vardı taşıyamadım eltim taşıdı kendimi zor taşıyorum şuan
Bu nedir başıma gelmeyen kalmıyor

bunlar magazalarda pahalı bı cıvılde ucuz gordum ben oda kalsın annem alsın dıe almamıstm

yenı fotolar eklemıo canım aslında kılo aldı ama bıze ayak yapıo

gectıgımız haftasonu civil i gezdim bende, güzel seyler buldum kızlar . e bebek 'e takılmamak lazım , hatta baslıklı eldivenli süslü bi tulum aldım ,hastane cıkısı olarak onu kullanabılırım .fiyatlarıda gayet uygun

kuzu sende nazar flnmı var anlamadım , hep tuhaf aksilikler başına gelıyor , bi oku üfle kendine

canım yaa oku kendını bol bol cuma gıdınce baktır bı popo ustune dusmek sakıncalı bızler ıcın. gecmıs olsun dıkkat et kendıne uzme bızı de
bencede benımde cok hosuma gıttı bursada yok ama annemlerın oraya gıdınce gezıyorum. bende eldıvenler sapkalar aldım tek tek. bıde annemde getrmıs gellırken. fıyatlar da cok ıyı ve hep pamuklu. bencede e bebek e tıkanıp kalmamak lazım

Cnm geçmiş olsun kızz dikkat ett kendine Allah aşkına birde uzanıyo yaa kocana söyle güzelce abdestini alsın okunabilecek bütün duanları okusun senin üstüne üflesin...sende nazar oku ellerini kendine sür ne bilim bişeler yap azcıkta elin kolun toton dursun yerinde

"Sen elini hiç bi işe sürmeyeceksin"inin ufak bi uyarısı canım daha ne olsun diye bekliyosun yerinden kımıldamamak için. Bi oku üfle kendine. Azcık daha sabret bebiş birazcık daha dursun doğduktan sonra vur kendini duvardan duvardan istersen Bak nasıl sinir yaptım şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…