2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Canım yaa çok geçmiş olsun, bence de sen bi okut üflet endini, hatta kurşun fln döktür.. Bir de mümkünse poponun üstünde otur artık, hiçbirşeye elini sürme

Ya kanepede oturuyodum baktım koca beceremedi aldım laptopu yere yakın düştüm zaten de ama belimin sağ tarafı kalçaya doğru ağrıyo hâlâ. Bi kilo bişey bile kaldıramayacak haldeyim şuan
Zaten çok şanssız bi insandım bari evladıma yansımasın ya
Allahtan eltim burda bir sey yaptırmıyo zaten bana. Olacağı varsa oluyo işte

Hayirlisiyla gecirseydin su haftalarini da cnm,sende kimin gozu varsa
Gecmis olsun daha dikkatli ve saglikli kal ins cnm

Canım sana şöyle topluca bi dua edelim okuyalım.. Biraz daha dikkat etmeye çalış, hiçbişey yapma sen...

Canım geçmiş olsunn dikkat etmeye çalıştıkca başımıza bişi geliyo

Hahaha evet aynayi banada dediler.deneyecemde bakalim.Allahtan sezeryan olacamda onceden hazirlikli giderm.yoksa jilet 2 gune cikiyooo

Bende öyle düşünüyorum nasılsa aşağılari çok kurcalamiyacaklar

Canim cok geçmiş olsun dikkat et kendine.Bol bol ayetel kursi fatiha Felak nas oku eline vicudunu sivazla.

Oyyy kuzum yaa inşallah önüne geçerler. Çok geçmiş olsun canım benim
Gecmis olsun canim (neden.kanama.alani.olusmus ki plesentan asagida mi senin de?
Evet cnm aşağıda. Dr herşeyi yasakladı. Yatacam. Ama çok korkma dedi çünkü hem şükür çok azıcık tı kan hem de bidaha gelmedi.
inşallah iğne işe yarar canım , içini ferah tut , cok iş yapma
Aynen canım eğilmek de yasak yürüyüş vs yasak yatacam
Beni de alın gruba kızlar ya. Şahide canan tuna facede benden ikincisi yok

Canım çok üzüldüm ya çok geçmiş olsun ne oluyor bizlere kızlar yaaaa

"Bunlar daha iyi günleriniz" diyen şom ağızlılar yüzünden bu haldeyiz çok rahat hamilelik geçirmiş halden anlamayan bencil pislikler yüzünden. Kına yaksınlar. Bunlar iyi günlermiş.

Ozaman daha iyiymiş canım. Eğer görüntü kalitesi düşüyor mailde atabilirim

this HTML class. Value is http://i.hizliresim.[/QUOTE]

Son düzenleme:

Amin canım insaallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…