- 12 Ekim 2012
- 1.007
- 586
- 123
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #37.781
Kızlar yaa yazıcı yerdeydi eşim beceremedi ben de laptopu aldım tam yere oturcakken düştüm belimi incittim sağ kalcam belim kıpırdayamadım bayaa hep kocamın yüzünden onun işiyle uğraştım
Okula gitti on defadır arıyor vicdan azabı çekiyorYa bebeğe bişey olsaydı laptop elimden fırladı zaten tutuldum kaldım ağladım bi saat
Demin tepside iki tabak bi bardak vardı taşıyamadım eltim taşıdı kendimi zor taşıyorum şuan
Bu nedir başıma gelmeyen kalmıyor
bılıom kız gorunce farkettımkız künefe hatayınherkese göre değill benim tatlı sevende vazgeçemez ben fırınlanmış sevenlerdenim
Bilmiyorum canım sabah ağrım azalıyo diye seviniyodum bu çıktı başıma. sağ kalçam belime doğru bir şey çıktı sanki
Kızlar yaa yazıcı yerdeydi eşim beceremedi ben de laptopu aldım tam yere oturcakken düştüm belimi incittim sağ kalcam belim kıpırdayamadım bayaa hep kocamın yüzünden onun işiyle uğraştım
Okula gitti on defadır arıyor vicdan azabı çekiyorYa bebeğe bişey olsaydı laptop elimden fırladı zaten tutuldum kaldım ağladım bi saat
Demin tepside iki tabak bi bardak vardı taşıyamadım eltim taşıdı kendimi zor taşıyorum şuan
Canım sana şöyle topluca bi dua edelim okuyalım.. Biraz daha dikkat etmeye çalış, hiçbişey yapma sen...Ya kanepede oturuyodum baktım koca beceremedi aldım laptopu yere yakın düştüm zaten de ama belimin sağ tarafı kalçaya doğru ağrıyo hâlâ. Bi kilo bişey bile kaldıramayacak haldeyim şuan
Zaten çok şanssız bi insandım bari evladıma yansımasın ya
Allahtan eltim burda bir sey yaptırmıyo zaten bana. Olacağı varsa oluyo işte
Canım geçmiş olsunn dikkat etmeye çalıştıkca başımıza bişi geliyoYa kanepede oturuyodum baktım koca beceremedi aldım laptopu yere yakın düştüm zaten de ama belimin sağ tarafı kalçaya doğru ağrıyo hâlâ. Bi kilo bişey bile kaldıramayacak haldeyim şuan
Hahaha evet aynayi banada dediler.deneyecemde bakalim.Allahtan sezeryan olacamda onceden hazirlikli giderm.yoksa jilet 2 gune cikiyooo
Ya kanepede oturuyodum baktım koca beceremedi aldım laptopu yere yakın düştüm zaten de ama belimin sağ tarafı kalçaya doğru ağrıyo hâlâ. Bi kilo bişey bile kaldıramayacak haldeyim şuan
Oyyy kuzum yaa inşallah önüne geçerler. Çok geçmiş olsun canım benimKızlar merhaba.. Bugün 5 te kontrolüm vardı. Dün akşamdan beri kasıklarımda ve belimde ara ara ağrım oluyor. Sabah da çok çok az pembe akıntım olunca erken geldik kontrole.. Bebek iyiymiş ama enfeksiyondan dolayı olabilirmiş açılmam varmış, kese sarkmaya başlamış.. Bugün yarın her an doğum olabilir dedi doktr. Eşim şuan yatış işlemlerini yaptırıyo. Çoookk moralim bozuk duyduğumdan beri ağlıyorum. Bana dua edin nolurr
Evet cnm aşağıda. Dr herşeyi yasakladı. Yatacam. Ama çok korkma dedi çünkü hem şükür çok azıcık tı kan hem de bidaha gelmedi.Gecmis olsun canim(neden.kanama.alani.olusmus ki plesentan asagida mi senin de?
Aynen canım eğilmek de yasak yürüyüş vs yasak yatacaminşallah iğne işe yarar canım , içini ferah tut , cok iş yapma
Beni de alın gruba kızlar ya. Şahide canan tuna facede benden ikincisi yokadın ne kız
Canım daha hazır değil ya be çıkamıyorum eşim de ağırdan alıyor hallederiz deyip duruyor :/
Ya bi tane yazdan mı kalmış nedir odamda bacaklarımı mahvetti dün gece uyuyamadım kaşıntıdan
Be de bikaç tane o igneden vurundum geçen aylarda. Şifa olur inşallah iyi geliyor o iğne canım korkma inşallah bir şey olmaz.
canım çok geçmiş olsun aynı durumdayım ben de şimdi evde yatıyorum bebegin ciğerleri gelişsin diye igne vurdum dün 4 tane sana da versinler ne olur ne olmaz. Ağrılar geçerse dinlen sürekli dedi bana dr. Gecmezse yatış olacak.
Rabbim korusun meleklerimizi
Canım çok üzüldüm yaKızlar yaa yazıcı yerdeydi eşim beceremedi ben de laptopu aldım tam yere oturcakken düştüm belimi incittim sağ kalcam belim kıpırdayamadım bayaa hep kocamın yüzünden onun işiyle uğraştım
benmde esımın arkadası saolsn getırdı ıstedıkte
babamın meslegı dekoratorluk canım ekıbı var yonlendırıo her yere ama kendıde ıc mımarlıkla ugrastıgından yapabılıo bıdaha atabılırmısın lınkı gostereyım belkı yapabılır ben
Ayy ne gicik insanlar var ya.... surekli baskalarinin.maasini hesapliyorlar. Kredi karti ektresini versen bakarlar yani o derece.
Al tabi normal zamanda insanlar işe gitmemek için,hatta rapor alıp tatile bile gidenler var.... Can taşıyorsun,hiçbirşeyden önemli değil.
aile hekimime sordum. o da dedi ki birgünlük yazabilirm ama rapor değil de şu tarihte akşam 5 te çalışabilir diye bişi varmış.amacını bende bilmiyorum ama var yani onu yazarız dedi cnm.Valla onu ben de düşünüyorum kara kara
ooo face grubumu kurdunuz bakalımmmmmaldım kuzu ben onları. face e resim ekledim bak bi bakalım burda terbiyem müsade etmiyo tatlıyla ilgili :)
@zipircikelifbursa86 kızşar çok geçmiş olsunpanik yapmayın Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.İlaçlarla falan erken doğumu erteleyebiliyorlar.Allahın izniyle bebişler sağlıkla vaktinde gelirler
@zipircikelifbursa86 kızşar çok geçmiş olsunpanik yapmayın Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.İlaçlarla falan erken doğumu erteleyebiliyorlar.Allahın izniyle bebişler sağlıkla vaktinde gelirler
Ben 8 aldımKaç kilo aldın şimdiye kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?