- 22 Ekim 2014
- 5.408
- 4.591
- 173
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #37.801
yaa çok fenasınız ben tatlı manyağıyım amaaaatamam baktım nete gorduma101 de mı bımde mı ne vardı aldırım esıme barı ametist80 yerken resım atarım
Allah allah noluyo bu bebişlere böyle erken erken gelmeye uğraşıyolar @batmanbeginnelifbursa86 @zipircik kızlar yatın bol bol dinlenin bol su için şöyle topluca en azından 35. Haftayı görseydik bi. Artık kontrole gitmeye korkar olcaz vallahi.
Oyyy kuzum yaa inşallah önüne geçerler. Çok geçmiş olsun canım benim
Evet cnm aşağıda. Dr herşeyi yasakladı. Yatacam. Ama çok korkma dedi çünkü hem şükür çok azıcık tı kan hem de bidaha gelmedi.
Aynen canım eğilmek de yasak yürüyüş vs yasak yatacam
Beni de alın gruba kızlar ya. Şahide canan tuna facede benden ikincisi yok
Canım çok üzüldüm yaçok geçmiş olsun ne oluyor bizlere kızlar yaaaa
hep ametıstın yuzundenyaa çok fenasınız ben tatlı manyağıyım amaaaa
künefe dedi ya ametist nerden bulcam şimdi benhep ametıstın yuzunden
Ya ben nerden bulıyım :) Getirmeye kalksam 3 günde anca gelir buraya:) Allah'tan canım tatlı istemiyor valla :)künefe dedi ya ametist nerden bulcam şimdi ben
Ben 6 kilo aldım boy da selvi değil yani 1.63Ben 8 aldımboy da bi karış
İnşallah canım. Evet hamilelikte tek ilaç dinlenmek. Ben kendimi biraz fazla yorduğumda karnım taş gibi oluyo farkediyorum hemen. Aman dikkat edelim çoğu gitti azı kaldı.Canım valla hakkaten noluyor bize anlamadım dinlenmek en iyisi inş bu sıkıntıyı da atlatiriz
kız grubu ben kurmadım bilmiyomki sweete söleyin yada angele
Kızlar merhaba.. Bugün 5 te kontrolüm vardı. Dün akşamdan beri kasıklarımda ve belimde ara ara ağrım oluyor. Sabah da çok çok az pembe akıntım olunca erken geldik kontrole.. Bebek iyiymiş ama enfeksiyondan dolayı olabilirmiş açılmam varmış, kese sarkmaya başlamış.. Bugün yarın her an doğum olabilir dedi doktr. Eşim şuan yatış işlemlerini yaptırıyo. Çoookk moralim bozuk duyduğumdan beri ağlıyorum. Bana dua edin nolurr
senin dünürün böle biri işte bilemiyorum artık :)yaa çok fenasınız ben tatlı manyağıyım amaaaa
kabak benim başıma mı patladı beeeehep ametıstın yuzunden
MaşAllah canım senin kilon iyi, zaten zayıfmışsn hamile kaldığında da ... Bende seninle aynı boydayım ama kilomm +10Ben 6 kilo aldım boy da selvi değil yani 1.6359 kiloyum şuan hamilelikten sonra da kolay kolay veremem heralde
Off Off neden kaynaklanıyor anlamıyorum yaa ..hiç bir şikayetim yok oysaki ama tahlilde çıkıyorBendede çıktı ama sadece munurol verdi doktor hala geçmedi tabi
CANIM ya kebapcılara gıt vardır yada bımde yada a101 de olması lazm ben ordan alıcamkünefe dedi ya ametist nerden bulcam şimdi ben
hahahah dünürüme de alırım ne olacak gel kız gıdelım yıyelım selfie cekilip yollarız fundaya dasenin dünürün böle biri işte bilemiyorum artık :)
funda kadar taş düşsün başınıza :) aman allah korusunCANIM ya kebapcılara gıt vardır yada bımde yada a101 de olması lazm ben ordan alıcam
hahahah dünürüme de alırım ne olacak gel kız gıdelım yıyelım selfie cekilip yollarız fundaya da
bak ben face koydum foto az önce onu yaladım isteğim geçti sende onu yap :)künefe dedi ya ametist nerden bulcam şimdi ben
düşsün kız allahtan zayıfladın sımdı dussun duserse.. dogurduktan sonra 100 kg ollursun sen tartamm ozamanfunda kadar taş düşsün başınıza :) aman allah korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?