2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kız mallar hemen gelir mi ki mallar derken eşyalar yani
Hahhaha kız gelmezmi facede okudum tükkan acılmadan hatunlar kapısında bekliyomuş açılır açılmaz hurraaaaa 2 saat içinde bitiyormuş ürünlerr aman haa gözümüzü açalımmm

Hahhaha kız gelmezmi facede okudum tükkan acılmadan hatunlar kapısında bekliyomuş açılır açılmaz hurraaaaa 2 saat içinde bitiyormuş ürünlerr aman haa gözümüzü açalımmm
Ilk acildiklari donemlerdr cok kotu oluyomus.bi arkadasim demisti hic adim atmiyom zaten kalabalik seni iterek yurutuyorr

Arkadaslar akşam akşam yine dokturmussunuz, ben bebek yatağı alez için gidicem a101 e. İşyerinin orada var bitane umarım orada da dediğiniz gibi dildir.

Yaa benimki hayatta girmez kendininkine.banada kapat diyo ama ben bari onunki kalsin es dosttan haber alayim diye ordan bakiyorm
Valla ya iyi yapmissin o zaman benimde kimseden haberim yok ama boyle cok iyi o kdr alistim ki face sizlige sanki hic kullanmams gibiyim.kankam ac artik diye yalvariyor

Al bi tane bence. Kış diye kullanilir belki.
Fermuarli ve citcitli battaniye aldim cnm ama kundak gibi simsiki degil. Istersen ustune ortuyorsun. Istersen kollarini ayri sokuyorsun bacaklarda serbest sariyorsuj bebegi disari cikarken.Burda hep reklami cikio aklima takildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…