2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Yanı urfanin o kadar soğuk olacağını sanmıyorum ama dedigin gibi ufoyla takviye yapılabilir. Biz tam karasal iklimdeyiz, evde baya büyük soba şart oldu Eşim yakar artık hiç kullanmadı çünkü:))

Sen al dersen alırım alekta al deyince alasım gelmiyo geyik yapıyoz burda birileri kızacak yine bize

Valla canim karşımda saglık ocagi kocamaaan özel hastane var Rabbim mecbur bırakmasın ama cok iyi oluyo yakın olması.

Geçen kompedanda emzirme sütyeni baktım ufacıklardı ya 85 en büyüğü ben mi anormalim 95e zor sığar bu memeler hele doğumdan sonra 100 kesin
A101e de geliyomuş bi de onlara bakayım

Yok kız l ye anca girdim bende
Bana xl olmaz o zaman totomu cekip gonderim mi
Kocamin ailesi iç camaşir pijama tekstilinde hamile şeyleri yok cok güzel pijamalar var ama manken bedenlerinde. Urfada da manken çok sanki eltiler giyemesin diye öyle uretiyolar bence yoksa sırf bize çalısırlardı

Geçen kompedanda emzirme sütyeni baktım ufacıklardı ya 85 en büyüğü ben mi anormalim 95e zor sığar bu memeler hele doğumdan sonra 100 kesin
A101e de geliyomuş bi de onlara bakayım
Bende bulamadım onlardan satıcıya dedim hatta yakında sütaşa ortak olcam ne bu 70 beden emzirme südyenimi satıyonuz diye

Göndermeyen ne olsun :) hadi sen dötünü bende göbeğimi çekip yollıcam :)

Ankarada camasir toptancilari var ordan almistim canim fotosunu gondereyim belki internet sitesi falan vardir.penyesi cok guzel

Eklentiler

• 20151021_221019.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 79
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…