- 21 Ağustos 2014
- 6.732
- 3.835
- 248
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #37.921
Yanı urfanin o kadar soğuk olacağını sanmıyorum ama dedigin gibi ufoyla takviye yapılabilir. Biz tam karasal iklimdeyiz, evde baya büyük soba şart oldu Eşim yakar artık hiç kullanmadı çünkü:))Ben de ufo getirelim bi diyorum gerçi urfa sıcak olur ama yine de dogalgaz yetmez belki. Isıtıcı fanlar nası olur acaba iyi ısıtıyodu ablam kullandı kışta doğurduydu o da.
Penye rahat kullanımı ya bi de çabuk kirleniyo yedekte de buluncak ondan 2 3 tane olsun diyolar. Senin kadar cadı olamasak da
Sen al dersen alırım alekta al deyince alasım gelmiyoYatak odasi yarin biter kismetse diger odada 2 gun surse haftasonna anca biter canim :) benim aklimda da ona firsat kalmadi :)
Bakmaya zaman olmadiki be canim Geldim yemek yedik filan derken saat 9 olmus. Penye battaniye al kullanisli oluomus cunku banada dediler
Evet buaksam sofrada esim diodu annemlere. Araliktan snra cetin geccekmis yandik valla bebislerle. Esime dedim hemen kar lastgi alalim die. Valla gecen seneki gbi kar kis olursa bide allah korusun bebisler hastalanirsa yanariz. Allah im insallah yuzumuze bakar da cok cetin gecmez
Valla canim karşımda saglık ocagi kocamaaan özel hastane var Rabbim mecbur bırakmasın ama cok iyi oluyo yakın olması.Yatak odasi yarin biter kismetse diger odada 2 gun surse haftasonna anca biter canim :) benim aklimda da ona firsat kalmadi :)
Bakmaya zaman olmadiki be canim Geldim yemek yedik filan derken saat 9 olmus. Penye battaniye al kullanisli oluomus cunku banada dediler
Evet buaksam sofrada esim diodu annemlere. Araliktan snra cetin geccekmis yandik valla bebislerle. Esime dedim hemen kar lastgi alalim die. Valla gecen seneki gbi kar kis olursa bide allah korusun bebisler hastalanirsa yanariz. Allah im insallah yuzumuze bakar da cok cetin gecmez
Xl Alcan işte kızYaa benim toto geniş var mıdır battal beden
Buyur :Ne cadılığımı gördüm aşkolsun
Sen al dersen alırım alekta al deyince alasım gelmiyogeyik yapıyoz burda birileri kızacak yine bize
Sen ne aldın XS muXl Alcan işte kız
Yok kız l ye anca girdim bendeSen ne aldın XS mu
Lcw den aldim ben gobek ustu penye kilotlardan bir bakin kizlarXl Alcan işte kız
Ben 95 aldimGeçen kompedanda emzirme sütyeni baktım ufacıklardı ya 85 en büyüğü ben mi anormalim 95e zor sığar bu memeler hele doğumdan sonra 100 kesin
A101e de geliyomuş bi de onlara bakayım
Kaç beden büyük alcaz ki normalden ayy hiç bir fikrim yoktu bu konudaBen 95 aldim
Bana xl olmaz o zamanYok kız l ye anca girdim bende
nerdenBen 95 aldim
Yaa kaliplari kusuk heralde.ben normalde 85 takiyodum.95 i anca oldu simdi.cokda buyumedi memislerim.Kaç beden büyük alcaz ki normalden ayy hiç bir fikrim yoktu bu konuda
Bende bulamadım onlardan satıcıya dedim hatta yakında sütaşa ortak olcam ne bu 70 beden emzirme südyenimi satıyonuz diyeGeçen kompedanda emzirme sütyeni baktım ufacıklardı ya 85 en büyüğü ben mi anormalim 95e zor sığar bu memeler hele doğumdan sonra 100 kesin
A101e de geliyomuş bi de onlara bakayım
Bence de kaliplar küçükYaa kaliplari kusuk heralde.ben normalde 85 takiyodum.95 i anca oldu simdi.cokda buyumedi memislerim.
Aynen bendede çıkıyo :)
Anam bide süt dolduğunu dusun bende bir beden büyüğünü alayim... Bazen kalıplar uymayabiliyorYaa kaliplari kusuk heralde.ben normalde 85 takiyodum.95 i anca oldu simdi.cokda buyumedi memislerim.
Göndermeyen ne olsun :) hadi sen dötünü bende göbeğimi çekip yollıcam :)Bana xl olmaz o zamantotomu cekip gonderim mi
Kocamin ailesi iç camaşir pijama tekstilinde hamile şeyleri yokcok güzel pijamalar var ama manken bedenlerinde. Urfada da manken çok sanki eltiler giyemesin diye öyle uretiyolar bence yoksa sırf bize çalısırlardı
Ankarada camasir toptancilari var ordan almistim canim fotosunu gondereyim belki internet sitesi falan vardir.penyesi cok guzelBana xl olmaz o zamantotomu cekip gonderim mi
Kocamin ailesi iç camaşir pijama tekstilinde hamile şeyleri yokcok güzel pijamalar var ama manken bedenlerinde. Urfada da manken çok sanki eltiler giyemesin diye öyle uretiyolar bence yoksa sırf bize çalısırlardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?