2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

magnezyum ve kan hapı kullanıyor musun? maşallah de bana, benım agrım sızım yok
ama fecı agırlıgım var tabii
Masallah canim sana ozaman.ben gece tuvalete kalkarken cok zorlaniyorum ozellikle.yanima oturak alacam yakinda.osteocare adinda calsiyum,magnezyum,d3 ve zing karisimi hap aliyorum ama yetmiyor galiba.pazartesi yine kontrolum var isteyecem ek magnezyumm.

alaturka tuvalet mı?ben yatakta yatmıyorum uzun zamandır koltukta yatıyorum. yataktan kalkmak daha zor.
zing kan hapı mı?

siyasetı dıyorum
öff o dönmeler cok kötü yaa. gece suyu kestım
çok bölünüyo uykum
artık hemen dalamıyorum
Heee ben tv karsisinda ne gzl uyumustum.simdi yatagima geldim nefes alamiyorum. Cigerlerime totoyu dayadi herhalde bende yatmaya yakin ve geceleri uyandgmda az iciyorum su.

Iyi geceler anneler :))
Hastane odasinda ve evde gelenlere vereceginiz sus bebek sekerine fln karar verdiniz mi yarin eminonune gidicez annemle insallah almak istiyorum her seyi artik yapmak gerek zaman geciyoo bisi unutmam insallah ya bu daha da gidemem çünkü agirlastim

alaturka tuvalet mı?ben yatakta yatmıyorum uzun zamandır koltukta yatıyorum. yataktan kalkmak daha zor.
zing kan hapı mı?
Yok alafranga ama gece kitlenmis gibi oluyo vucut zor kalkiyorum.yok zinc dedigim ilacin icindeki vitaminden biri.neye yariyor bilmiyorum.su ilac canim

Eklentiler

• 20151021_233626.webp
    27,8 KB · Görüntüleme: 49
tülün içinde badem çikolata, tülü de mınık sepetın içine koyucam :=)
bence de hallet, bıraz daha zaman gecınce yapamayacksın

Yok alafranga ama gece kitlenmis gibi oluyo vucut zor kalkiyorum.yok zinc dedigim ilacin icindeki vitaminden biri.neye yariyor bilmiyorum.su ilac canim
her sey varmıs ıcınde :=) ben bişi yaptıgımda zor kalkıyorum
doktora gıttıgınde sırt ustu yatıyorsun ve kalkamıyorsun ya, aynen o sekılde oluyor iş yaptıgımda.

her sey varmıs ıcınde :=) ben bişi yaptıgımda zor kalkıyorum
doktora gıttıgınde sırt ustu yatıyorsun ve kalkamıyorsun ya, aynen o sekılde oluyor iş yaptıgımda.
Is yapinca ve cok gezince bende oyleyimm.sedyeden dr um hep kaldirir beni sag olsun.kendim.kalkmaya calisinca hayir hayir diyor ellerini uzatiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…