- 28 Nisan 2015
- 2.178
- 1.704
- 63
- 42
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #38.001
Masallah canim sana ozaman.ben gece tuvalete kalkarken cok zorlaniyorum ozellikle.yanima oturak alacam yakinda.osteocare adinda calsiyum,magnezyum,d3 ve zing karisimi hap aliyorum ama yetmiyor galiba.pazartesi yine kontrolum var isteyecem ek magnezyumm.magnezyum ve kan hapı kullanıyor musun? maşallah de bana, benım agrım sızım yok
ama fecı agırlıgım var tabii
Vallaha her donemi ayri zor canim yaa.pek bi rahat donemini goremedim ben ama bunada sukuramin inşallah
az kaldı ama en sorunlu döneme gırdık :=)
zaten ılk 3 ay ve son 3 ay zor dönem
e gerıye de bişi kalamdı zaten
alaturka tuvalet mı?ben yatakta yatmıyorum uzun zamandır koltukta yatıyorum. yataktan kalkmak daha zor.Masallah canim sana ozaman.ben gece tuvalete kalkarken cok zorlaniyorum ozellikle.yanima oturak alacam yakinda.osteocare adinda calsiyum,magnezyum,d3 ve zing karisimi hap aliyorum ama yetmiyor galiba.pazartesi yine kontrolum var isteyecem ek magnezyumm.
Heeesiyasetı dıyorum
öff o dönmeler cok kötü yaa. gece suyu kestım
çok bölünüyo uykum
artık hemen dalamıyorum
ee tv karsısında yat sen de o zaman. ben uzun suredır yatak odasında yatmıyorumHeeeben tv karsisinda ne gzl uyumustum.simdi yatagima geldim nefes alamiyorum. Cigerlerime totoyu dayadi herhalde bende yatmaya yakin ve geceleri uyandgmda az iciyorum su.
Bende.. benim kiz cok yukarda zaten midemi eziyor. Agzimdan cikacak nerdeyseBen pek acıkmıyorum canım ya
Yok alafranga ama gece kitlenmis gibi oluyo vucut zor kalkiyorum.yok zinc dedigim ilacin icindeki vitaminden biri.neye yariyor bilmiyorum.su ilac canimalaturka tuvalet mı?ben yatakta yatmıyorum uzun zamandır koltukta yatıyorum. yataktan kalkmak daha zor.
zing kan hapı mı?
tülün içinde badem çikolata, tülü de mınık sepetın içine koyucam :=)Iyi geceler anneler :))
Hastane odasinda ve evde gelenlere vereceginiz sus bebek sekerine fln karar verdiniz mi yarin eminonune gidicez annemle insallah almak istiyorum her seyi artik yapmak gerek zaman geciyoo bisi unutmam insallah ya bu daha da gidemem çünkü agirlastim
Tek yastiklami yatiyosun canimHeeeben tv karsisinda ne gzl uyumustum.simdi yatagima geldim nefes alamiyorum. Cigerlerime totoyu dayadi herhalde bende yatmaya yakin ve geceleri uyandgmda az iciyorum su.
ee tv karsısında yat sen de o zaman. ben uzun suredır yatak odasında yatmıyorum
her sey varmıs ıcınde :=) ben bişi yaptıgımda zor kalkıyorumYok alafranga ama gece kitlenmis gibi oluyo vucut zor kalkiyorum.yok zinc dedigim ilacin icindeki vitaminden biri.neye yariyor bilmiyorum.su ilac canim
Hayir iki tane basimin altinda. Bitane arkamda bitane onumdeTek yastiklami yatiyosun canim
Aynen simdiden gezmek zor belim agriyo hemen bisi unutmadan halledersek ne mutlutülün içinde badem çikolata, tülü de mınık sepetın içine koyucam :=)
bence de hallet, bıraz daha zaman gecınce yapamayacksın
Iligimizi kemigimizi kuruttular yetmiyor galiba kalsiyumher sey varmıs ıcınde :=) ben bişi yaptıgımda zor kalkıyorum
doktora gıttıgınde sırt ustu yatıyorsun ve kalkamıyorsun ya, aynen o sekılde oluyor iş yaptıgımda.
ayy benımkı gece çarpar falan..Yok cnm surekli orda yatamam sabaha kdr ben.illa yatagimda olcam. Birde heryerime yastik koyuyorum.birde kocami yalniz birakamam ki
liste yapmadıysan tavsıye ederımAynen simdiden gezmek zor belim agriyo hemen bisi unutmadan halledersek ne mutlu
Is yapinca ve cok gezince bende oyleyimm.sedyeden dr um hep kaldirir beni sag olsun.kendim.kalkmaya calisinca hayir hayir diyor ellerini uzatiyorher sey varmıs ıcınde :=) ben bişi yaptıgımda zor kalkıyorum
doktora gıttıgınde sırt ustu yatıyorsun ve kalkamıyorsun ya, aynen o sekılde oluyor iş yaptıgımda.
Ben bebek bakım sırt çantasıyla tek eşofman altı aldım demin çanta da çıktı aradan oh
Hahaha bayagi pamuklara sarmalanmissin.bende iki yastikla yatamiyom.tek yastikda ilk yattigimda nefesimi kesiyo.baska yerlerim yastik istemiyo cok sukurHayir iki tane basimin altinda. Bitane arkamda bitane onumde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?