2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Yata yata büyütüyoz bebişleri
Günaydın kızlar sivrisinek nasıl kovulur ya 1 tane ve bulamıyorum da sadece gece çikıyor vızır vızır kulağımda. Kollarım bacaklarım kıpkırmızı oldu sabah 4te başlıyor mesaiye
Canım hiç üşenme kalk öldür. Çünkü şuan vücut ısın yüksek olduğu için onların termal kamerasında ilk hedef sensin. Ya da sabahtan raid koy odaya elektrikli olandan ve odanın kapısını hiç açma. Ölür zaar

Ayy deme yapma ya bebiş önemli azıcık kaldı sık dişini keşke banada yat kalkma dese de yatsam :)

Günaydın kızlaar bizde alışveriş yaptık oğlumuza ilk kez, duvar kağıtlarımız takıldı 2 gündür raporluydum bugun başladım ise keske evde olsam hep uyanmak cok zor geliyo

Eklentiler

• image.webp
    56,7 KB · Görüntüleme: 111
  • image.webp
    33,5 KB · Görüntüleme: 95
  • image.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 98
Kizlar gunaydin A101 de kuvet kova ve masrapa takim 21 tl mis. Ark bitane kaldi sana da aldim dedi. Ne ara aciliyor bu A101 anlamis degilm

Ben cok kipirdamiyorum hep dikkat ediyorum cnm allah korusun su saatten sonra yavruma is yuzunden zarar vermek istemem.isin hic onemi yok gozumde valla soyledimde. Isterseler cikisimi versinler.is bulunur

Ben de ilk zamanlar uyurken yarım kundak yapmayı düşünüyorum canım.. Ayaklar serbest kolları sarıcam sadece..

Bebeğim biz çerkesiz bizde kundak çok önemli özellikle kız çocuklarında bacakları çarpık olmasın diye kırkı çıkana kadar hep kundaklanır (çok sıkı değil tabi) ve sülalede maşallah hiç çarpık bacaklımız yok

1 yaşına kadar da evde ayakkabı giydirilir ayakları çok büyümesin diye. Herkesin ayağı 36-37 kuzenlerimin. Annem diyor ki bir senin ayağında tutamadım ayakkabı hep çıkartıyordun diyo bir şekilde maşallah benimki de 40 numara

Sen mi tuvalete gitmeye useniyorsun tum asiretin kislik yemegini yaptin. Hareket konusunda seni de ikinci seciyorum cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…