- 4 Ocak 2012
- 1.259
- 1.290
- 83
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #38.061
Yata yata büyütüyoz bebişleri11 kilo vermiştim 5 kilo almıştım 1 kilo vermişim yine yani -7deyim
midem bulanıyo ilaca rağmen.
Benimkiki aşağıda kafası. Bacakları da açmış yukarı bi sağ bi sol vuruyor
oha naptın ben tuvalete gitmeye üşeniyom 8 saat spor nedir
Geçmiş olsun hoşgeldin yatanlar kervanına.
Bu grubun yarısı yatıyor ya fena göze geldik.
Canım hiç üşenme kalk öldür. Çünkü şuan vücut ısın yüksek olduğu için onların termal kamerasında ilk hedef sensin. Ya da sabahtan raid koy odaya elektrikli olandan ve odanın kapısını hiç açma. Ölür zaarGünaydın kızlar sivrisinek nasıl kovulur ya 1 tane ve bulamıyorum da sadece gece çikıyor vızır vızır kulağımda. Kollarım bacaklarım kıpkırmızı oldu sabah 4te başlıyor mesaiye
Ayy deme yapma ya bebiş önemli azıcık kaldı sık dişini keşke banada yat kalkma dese de yatsam :)Teşekkür ederim
Ben spor hocasıyım sürekli ayakta ve ağırlık kaldırdığım için kasılmalarım başladı bana doktor rapor verdi ben kullanmadım hiç işe gittim gene sonra bir gece inanılmaz ağrım oldu sabah doktora gittim biraz daha uğraşsaydın doğum başlayacakmış falan dedi. Eğer evde yatmazsan kuveze gelip gidersin dedi yada hastanede yatarsın bende o yüzden yatıyorum yürümek bile yasak.
Kizlar ya ben kundak almicam istemiyorum. Kullancak olanlar var mi
Sen al dersen alırım alekta al deyince alasım gelmiyogeyik yapıyoz burda birileri kızacak yine bize
bence 3xl alsınXl Alcan işte kız
Evet bacaklari sarma cnm.Ben de ilk zamanlar uyurken yarım kundak yapmayı düşünüyorum canım.. Ayaklar serbest kolları sarıcam sadece..
gülerek kullanın çok ciciler, duvar kagıtları da çok hoş olmuşşGünaydın kızlaarbizde alışveriş yaptık oğlumuza ilk kez, duvar kağıtlarımız takıldı 2 gündür raporluydum bugun başladım ise keske evde olsam hep uyanmak cok zor geliyo
Ben cok kipirdamiyorum hep dikkat ediyorum cnm allah korusun su saatten sonra yavruma is yuzunden zarar vermek istemem.isin hic onemi yok gozumde valla soyledimde. Isterseler cikisimi versinler.is bulunurEvet fitness pilates valla allah korumuş birde normalde doktoru hep aksatırım kendim olsa bebekten dolayı yok gidicem yarın dedim iyiki işe gitmemişim dahada artarmış. Sizde dikkaet edin karında sertlik oluyor kasılmalar başlıyor sonra rahmi açıyormuş ve doğal olarak doğumu başaltıyor...
Kocaya buldurulurGünaydın kızlar sivrisinek nasıl kovulur ya 1 tane ve bulamıyorum da sadece gece çikıyor vızır vızır kulağımda. Kollarım bacaklarım kıpkırmızı oldu sabah 4te başlıyor mesaiye
Teşekkür ederiz teyzesi :)gülerek kullanın çok ciciler, duvar kagıtları da çok hoş olmuşş
bende emzirme sütyeni biberon emzik battaniye yorgan yastık aldım .. millet kapısında uyumuş sanırımKizlar gunaydin A101 de kuvet kova ve masrapa takim 21 tl mis. Ark bitane kaldi sana da aldim dedi. Ne ara aciliyor bu A101 anlamis degilm
Günaydın kızlaarbizde alışveriş yaptık oğlumuza ilk kez, duvar kağıtlarımız takıldı 2 gündür raporluydum bugun başladım ise keske evde olsam hep uyanmak cok zor geliyo
günaydınlar. bende küvet takımından aldım. gerçekten kaliteli, ihtiyacı olan arkadaşlar a101 e koşun koşun :)Kizlar gunaydin A101 de kuvet kova ve masrapa takim 21 tl mis. Ark bitane kaldi sana da aldim dedi. Ne ara aciliyor bu A101 anlamis degilm
Ben de ilk zamanlar uyurken yarım kundak yapmayı düşünüyorum canım.. Ayaklar serbest kolları sarıcam sadece..
gunaydın canım 9 da acılıo ben annemı 9 a ceyrek kala gonderdım bulmuslarKizlar gunaydin A101 de kuvet kova ve masrapa takim 21 tl mis. Ark bitane kaldi sana da aldim dedi. Ne ara aciliyor bu A101 anlamis degilm
guzelmı canım battanıyesı emzırme sutyenıbende emzirme sütyeni biberon emzik battaniye yorgan yastık aldım .. millet kapısında uyumuş sanırım
Ayy teşekür ederiz canımm, duvar kağıtları olmuş mu ben seçerken çok beğendim ama duvarda biraz pembe gibi durdu eşimde söylendi biraz bana erkek çocuğua pembe oda yaptın diyeOyy çok minnoş olmuş bayıldım duvar kağıtlarına da bebişin cicilerinede :)))
Ayy nası kaçırdık biz yaa iş çıkışına kalır inşallahgunaydın canım 9 da acılıo ben annemı 9 a ceyrek kala gonderdım bulmuslaralez de almıslar
11 kilo vermiştim 5 kilo almıştım 1 kilo vermişim yine yani -7deyim
midem bulanıyo ilaca rağmen.
Benimkiki aşağıda kafası. Bacakları da açmış yukarı bi sağ bi sol vuruyor
oha naptın ben tuvalete gitmeye üşeniyom 8 saat spor nedir
Geçmiş olsun hoşgeldin yatanlar kervanına.
Bu grubun yarısı yatıyor ya fena göze geldik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?