- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #38.041
çok önemlı kan hapı.Kahvaltidan once dedi bana. Gece de denedim reflu yapti.cok bozuyor beni o.dr cok onemli demisti kullanmasam.nolur ki diye sormaya da.cekiniyorumzaten kanim 12.70 cikti hala geregi var midir bilemiyorum.
Suda acilanlardanmi.benimki hap onun icin zorlanmiyormdoktor gene sordu
bıtmedı dedım. artık bişi demedı. her seferınde aynı sey cunku
hiç sevmıyorum lanet gelsın tadını
kalsıyum mu? evet suda çözünen tabletSuda acilanlardanmi.benimki hap onun icin zorlanmiyorm
Ozaman zordur canim icmek.ben surup tarzi seyleride icememkalsıyum mu? evet suda çözünen tablet
sırf o yuzden içmedım. 2 gunde ıcerım artık.Ozaman zordur canim icmek.ben surup tarzi seyleride icemem
Teşekkür ederimGecmis olsun neyin var
çok önemlı kan hapı.
kısaca bılgılendıreyım :=)
Gebe bayanlarda kansızlık olmasa dahi gebelik boyunca 3. aydan doğuma kadar demir preperatı kullanmaları önerilir çünkü hamilelik kansızlık gelişmesi için eğilim yaratan bir dönemdir. Demir preperatları almadan sadece yiyecek ve içeceklerle kansızlığı önlemeye çalışmak yeterli olmaz. Gebelik süresince kadınlarda kan hacmi artar, kanın plazma (yani sıvı kısmı) artar, bu nedenle kan içerisindeki kırmızı kan hücrelerinin (eritrosit) hacim olarak oranı azalır bu da kansızlık gelişmesine neden olur. Kan hücrelerinin yapımı arttırılmaya çalışılır, bunun için de demire ihtiyaç vardır.
Aayy cnm nasil yaptin oyleee. Feetnes hocasi misin yoksa ay allah korusun dikkat etTeşekkür ederim
Ben spor hocasıyım sürekli ayakta ve ağırlık kaldırdığım için kasılmalarım başladı bana doktor rapor verdi ben kullanmadım hiç işe gittim gene sonra bir gece inanılmaz ağrım oldu sabah doktora gittim biraz daha uğraşsaydın doğum başlayacakmış falan dedi. Eğer evde yatmazsan kuveze gelip gidersin dedi yada hastanede yatarsın bende o yüzden yatıyorum yürümek bile yasak.
Canim yani sende agirlik kaldirdim diyosun.yazik gunah degilmi zorlamissin kendini.dikkat et kendine.gercekten cok zor olur kuvezde bebek birakmak.karninda bile koruyamiyosun yeri gelince.Allah yardimcin olsun dimat etTeşekkür ederim
Ben spor hocasıyım sürekli ayakta ve ağırlık kaldırdığım için kasılmalarım başladı bana doktor rapor verdi ben kullanmadım hiç işe gittim gene sonra bir gece inanılmaz ağrım oldu sabah doktora gittim biraz daha uğraşsaydın doğum başlayacakmış falan dedi. Eğer evde yatmazsan kuveze gelip gidersin dedi yada hastanede yatarsın bende o yüzden yatıyorum yürümek bile yasak.
doktorun ne diyorsa onu yapacaksın işte :=)Evet bunu biliyorum da cnm ben kullanamama ragmen degerim gittikce artti
Aayy cnm nasil yaptin oyleee. Feetnes hocasi misin yoksa ay allah korusun dikkat et
keşke doktorun rapor verdıgı zaman dinleseydın doktorunuTeşekkür ederim
Canim yani sende agirlik kaldirdim diyosun.yazik gunah degilmi zorlamissin kendini.dikkat et kendine.gercekten cok zor olur kuvezde bebek birakmak.karninda bile koruyamiyosun yeri gelince.Allah yardimcin olsun dimat et
keşke doktorun rapor verdıgı zaman dinleseydın doktorunu
allah korusun bişi olabilirdi.
Olsun canim yinede agirlik kaldirmak en kotusu.pilates falan yapiyolar sen daha iyi bilirsin ama.yinede tedbiri elden birakmamak lazim gerisi Allaha kalmisYani dışardan bakınca pek hamile gibi durmuyorum herhalde onun rahatlığı vardı.birde iş sonuçta
Birde sporcularda erken doğum yaygın oluyor aslında doktor ondanda olmuş olabilir dedi
önemlı olan şuan ıyı olman. zaten şunun şurasında ne kaldı kı.. az zamanımız kaldıEvet o büyük hataydı ama işler çok yoğundu ve kasımdan sonra çalışamıyacağım para lazım diye kendimi fazla zorladım galiba ...
Pilates yapanda sorun olmaz sonuçta hamile pilatesi diye bir şey var ağırlıkta yapabilirler oda sorun değilde birini çalıştırırken senin ona yardımcı olman ağırlıkları yerine koyman falan ondan oldu birde spor yapan 1 saat yapıyor sen 8 10 saat yapıyorsun onlar çok zorladı galibaOlsun canim yinede agirlik kaldirmak en kotusu.pilates falan yapiyolar sen daha iyi bilirsin ama.yinede tedbiri elden birakmamak lazim gerisi Allaha kalmis
11 kilo vermiştim 5 kilo almıştım 1 kilo vermişim yine yani -7deyimniye kı?kaç kilo almıstın sen?
Benimkiki aşağıda kafası. Bacakları da açmış yukarı bi sağ bi sol vuruyorBende.. benim kiz cok yukarda zaten midemi eziyor. Agzimdan cikacak nerdeyse
oha naptın ben tuvalete gitmeye üşeniyom 8 saat spor nedirPilates yapanda sorun olmaz sonuçta hamile pilatesi diye bir şey var ağırlıkta yapabilirler oda sorun değilde birini çalıştırırken senin ona yardımcı olman ağırlıkları yerine koyman falan ondan oldu birde spor yapan 1 saat yapıyor sen 8 10 saat yapıyorsun onlar çok zorladı galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?