2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kahvaltidan once dedi bana. Gece de denedim reflu yapti.cok bozuyor beni o.dr cok onemli demisti kullanmasam.nolur ki diye sormaya da.cekiniyorum zaten kanim 12.70 cikti hala geregi var midir bilemiyorum.
çok önemlı kan hapı.

kısaca bılgılendıreyım :=)
Gebe bayanlarda kansızlık olmasa dahi gebelik boyunca 3. aydan doğuma kadar demir preperatı kullanmaları önerilir çünkü hamilelik kansızlık gelişmesi için eğilim yaratan bir dönemdir. Demir preperatları almadan sadece yiyecek ve içeceklerle kansızlığı önlemeye çalışmak yeterli olmaz. Gebelik süresince kadınlarda kan hacmi artar, kanın plazma (yani sıvı kısmı) artar, bu nedenle kan içerisindeki kırmızı kan hücrelerinin (eritrosit) hacim olarak oranı azalır bu da kansızlık gelişmesine neden olur. Kan hücrelerinin yapımı arttırılmaya çalışılır, bunun için de demire ihtiyaç vardır.

Benim bebiş yoğun tempoya alışamayıp erken gelmek istedi ve doktor iş hayatıma son verdi rapor verdi evde yatıyoruz hem çok sıkılıyorum hem psikolojikmen daha fazla yoruluyorum annemlere geldim ama eve gitmek istiyorum çok garip bir duygu

Gecmis olsun neyin var
Teşekkür ederim
Ben spor hocasıyım sürekli ayakta ve ağırlık kaldırdığım için kasılmalarım başladı bana doktor rapor verdi ben kullanmadım hiç işe gittim gene sonra bir gece inanılmaz ağrım oldu sabah doktora gittim biraz daha uğraşsaydın doğum başlayacakmış falan dedi. Eğer evde yatmazsan kuveze gelip gidersin dedi yada hastanede yatarsın bende o yüzden yatıyorum yürümek bile yasak.

Evet bunu biliyorum da cnm ben kullanamama ragmen degerim gittikce artti

Aayy cnm nasil yaptin oyleee. Feetnes hocasi misin yoksa ay allah korusun dikkat et

Canim yani sende agirlik kaldirdim diyosun.yazik gunah degilmi zorlamissin kendini.dikkat et kendine.gercekten cok zor olur kuvezde bebek birakmak.karninda bile koruyamiyosun yeri gelince.Allah yardimcin olsun dimat et

Aayy cnm nasil yaptin oyleee. Feetnes hocasi misin yoksa ay allah korusun dikkat et

Evet fitness pilates valla allah korumuş birde normalde doktoru hep aksatırım kendim olsa bebekten dolayı yok gidicem yarın dedim iyiki işe gitmemişim dahada artarmış. Sizde dikkaet edin karında sertlik oluyor kasılmalar başlıyor sonra rahmi açıyormuş ve doğal olarak doğumu başaltıyor...

keşke doktorun rapor verdıgı zaman dinleseydın doktorunu
allah korusun bişi olabilirdi.

Canim yani sende agirlik kaldirdim diyosun.yazik gunah degilmi zorlamissin kendini.dikkat et kendine.gercekten cok zor olur kuvezde bebek birakmak.karninda bile koruyamiyosun yeri gelince.Allah yardimcin olsun dimat et

Yani dışardan bakınca pek hamile gibi durmuyorum herhalde onun rahatlığı vardı.birde iş sonuçta
Birde sporcularda erken doğum yaygın oluyor aslında doktor ondanda olmuş olabilir dedi

Yani dışardan bakınca pek hamile gibi durmuyorum herhalde onun rahatlığı vardı.birde iş sonuçta
Birde sporcularda erken doğum yaygın oluyor aslında doktor ondanda olmuş olabilir dedi
Olsun canim yinede agirlik kaldirmak en kotusu.pilates falan yapiyolar sen daha iyi bilirsin ama.yinede tedbiri elden birakmamak lazim gerisi Allaha kalmis

Olsun canim yinede agirlik kaldirmak en kotusu.pilates falan yapiyolar sen daha iyi bilirsin ama.yinede tedbiri elden birakmamak lazim gerisi Allaha kalmis
Pilates yapanda sorun olmaz sonuçta hamile pilatesi diye bir şey var ağırlıkta yapabilirler oda sorun değilde birini çalıştırırken senin ona yardımcı olman ağırlıkları yerine koyman falan ondan oldu birde spor yapan 1 saat yapıyor sen 8 10 saat yapıyorsun onlar çok zorladı galiba

niye kı? kaç kilo almıstın sen?
11 kilo vermiştim 5 kilo almıştım 1 kilo vermişim yine yani -7deyim
midem bulanıyo ilaca rağmen.

Bende.. benim kiz cok yukarda zaten midemi eziyor. Agzimdan cikacak nerdeyse
Benimkiki aşağıda kafası. Bacakları da açmış yukarı bi sağ bi sol vuruyor

oha naptın ben tuvalete gitmeye üşeniyom 8 saat spor nedir
Geçmiş olsun hoşgeldin yatanlar kervanına.
Bu grubun yarısı yatıyor ya fena göze geldik.

Günaydın kızlar sivrisinek nasıl kovulur ya 1 tane ve bulamıyorum da sadece gece çikıyor vızır vızır kulağımda. Kollarım bacaklarım kıpkırmızı oldu sabah 4te başlıyor mesaiye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…