2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ayy teşekür ederiz canımm, duvar kağıtları olmuş mu ben seçerken çok beğendim ama duvarda biraz pembe gibi durdu eşimde söylendi biraz bana erkek çocuğua pembe oda yaptın diye

Yok canım inan ki harika durmuş... Ben tasarımcıyım, hiçbir pembe tarafı yok, içerisinde eşyalar olmadığı için yanıltıcı duruyor .

kızlar a101 den geldim şimdi battaniyesini beğenmedim çok naylonlu geldi bana. küvet takımlarının plastiği gerçekten çok güzel alacaktım ama sadece kovasıyla maşrapası kalmış o yüzden almadım.sadece alez aldım

alezi nasıl biz alamıyoruz tıkıldık kaldık işte bari resimlerine bakalım

Bizim agashi 60x120 bu olculerde pek bisi yok. Nevresim alez yorgan bulmak zor.nevresim uydurulur da alez olmazmis zaten banan
canım benımde aklıma gelen ya lastıgı öne alınıp dıkılır kalan yer alta kıvrılır yada dırek alta kıvırırız yatagın zaten carsaf olacagı ıcın cıkmaz alez. sende yapabılırsın ıstersen öyle

cimcimle aynı yere gitmeyin ha ezecek çünkü herkesi :)
Günaydın canım ciğerim saat 10 da gittim bomboş kimse yok bizim burda hiçkimse gidip almamış market benimdi yani hehe küvet takımı aldım mavi ve çok beğendim...2 tane nuk emzik aldım 0-6 ay ve 6-18 ay ve kıyafet askısı aldım....nevresim takımı gelmemişti malesef battaniyeyi ben beğenmedim zaten

Ben özellikle kilosunu merak ediyorum

şanslı seniii :)

Aaay fakirler sizi ben gittim kıydım paraya oğluşuma takım aldım. Satan kadına dedim en pahalı hangisiyle sar gazeteye evime götürcem dedim Recep İvedik gibi

Fakir miyim kızım ben sizin küğğğvetiniz varda bizim yok mu

Eklentiler

• 12143144_10206412456083760_6046854439161877136_n.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 94
bak bakkkk biz sabahın köründe uyanalım, bide üstüne rezillik., hatuna bak, havanı yesinler :) güle güle kullansın tosunun misler gibi olsun inşallah

Kızlaaaar, bizim şirketin arka sokağında A101 varmış yaa benim hiç haberim yokk Arkadaşla gittik şimdiii, son kalan pembe küveti aldıkk, kovası ve maşrapasıyla birliktee.. Bir de bebek askısı aldım 3 takım, alez ve emzirme sütyeni aldım valla hepsi çok uyguna geldiii

bak bakkkk biz sabahın köründe uyanalım, bide üstüne rezillik., hatuna bak, havanı yesinler :) güle güle kullansın tosunun misler gibi olsun inşallah

Oyy teyzesi şaka yapıyorum valla Kıskandık biz de herkes foto koyuyor
Tüm bebişlerimiz güle güle kullansın onlara şimdilik minicik küvetler jakuzi gibi gelir gerçi ama :))

Napacannn paramız olaydı bende almazmıydım takınlardan neyinden

bende şimdi gittim nevresim yorganlar gelmemiş aynen. saat kova patik falan aldım. güzel ama. ana kucağını almıştım daha önceden ama fiyatı uygunmyş. tek kişilik battaniyede aldım biraz tüylü ama olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…